Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Kizlarr hepimizin tedavisi hayirli sonuclansin
Benimde transferim dun oldu

Cok oksuruyorum bu canimi sıkıyo sizce sorun olurmuuu

132 sırdayım iğnelere başladık

Kızlar bende varım. Geçen çarşamba opu oldu. Pazartesi transferim var. Allahın izniyle ins. Bahçelievler medicanada yaptırıyorUm. Düzgün korkmaz doktorum. 29 yaşındayım ilk denemem. Morfoloji mız yüzde 1. Hayırlı Haberlerimiz verelim burdan ins.

Bende Şubat in ikinci haftası ankara genart da tedaviye basliyorum, ilk denemem. 32 yasindayim sorun erkek infertilesi morfoloji+sayı..Umarım herkes en kisa sürede bebisine kavuşur yalnız olmadığımı görmek guzel

Tugba88guler 26 yaşındayım pko 1.tüp bebek Acıbadem bursa

merhaba herkese,
En son iğnelerimi olurken yazmıştım,şimdi adetimin 2.günü ve transfer günümü bekliyorum,dondurulmuşlarla olacağı için geçen ay transfer yapılmadı..
16 yumurta toplandı,15 i kaliteli denidi,sonra 3. gün arayıp 10 u döllenmiş ve 10 uda 8 ve 9 a bölünmüş yani kaliteliler hepsini dondurcaz dediler..sizce nasıl,tecrübesi olanların yorumunu bekliyorum..

Benim de son durumum yumurtalar toplandı, donduruldu. Mart adetimden sonra transfer olacak.

selammmmm
ben de geldim topiğe beni de ekler misinizzzzzz

yaş.37
infertilite sebebi: sperm sorunu + yumurta rezervinde azalma
deneme sayısı : 1
merkez: ege üniversitesi hastanesi
son durum: test günün bekliyor

Kızlar histeroskopi için şehir dışına çıkacağım bir süre aktif olamayabilirim.Listeyi ilk fırsatta güncelleyeceğim..Sevgiler...

Çamlıca medicana - ömer faruk beyle ilk denemem tuplerim tıkalı. .. yaşım 28 cerrahi histeroskopi ve laparoskopi yapıldı. ....

Sanada gecmis olsun cok insallah güzel hanerler alirsin...

Kızlar histeroskopi için şehir dışına çıkacağım bir süre aktif olamayabilirim.Listeyi ilk fırsatta güncelleyeceğim..Sevgiler...
merhaba
listede 129. sıradayım. histereskopi oldu. dondurulmuş trasfer için birdahaki ayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…