- 27 Ekim 2014
- 1.856
- 972
- 333
H.b hepimizin hersey gonlunce olsun..cok stresliyimhayirli olsun canim….hosgeldin aramiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H.b hepimizin hersey gonlunce olsun..cok stresliyimhayirli olsun canim….hosgeldin aramiza
Hayirlisi olsum hakkinda canm..yarin igneyr baslayacaksin sanirim..bu ilk mi olacak?benimde bugun gunum aama gelen yok.yarim gelirse pazar dr yoknasil olcak bilmiormumarim pazar gelir☺cok heyecanliyim.kac gun igne kullancaz?kacinci gun catlama ignesi vurulacak biliomusun?Sonunda beklenen regl geldi 9. Günde ve yarın iğnelerle yeni bir yola girme zamanı inşallah sonunda güzellikler nasip eder rabbim ben ve benim gibi sizlere hayırlısıyla..az kaldı meleklerim size kavusmama
Benim 3.deneme 2.tutmuştu kaybettim doğduktan sonra Cnm .unuttum hangi gün olacağını catlatma iğnesini.insallah.hayırlısı olsun hakkimizdabu arada 10 gün iğne vurguluyorlar galiba.daha sonra toplama dan önce çatlama 15.gün gb transfer olur herhalde.yaklaşık obur adet tarihinde öğrenmiş olursun gebeliğini öyleydi hatırladığım kadarıyla .benim3. Gün transferi olmuştu bakalım bu tedavi nasıl olacak hayırlısı heyecanla bekliyorum ...Hayirlisi olsum hakkinda canm..yarin igneyr baslayacaksin sanirim..bu ilk mi olacak?benimde bugun gunum aama gelen yok.yarim gelirse pazar dr yoknasil olcak bilmiormumarim pazar gelir☺cok heyecanliyim.kac gun igne kullancaz?kacinci gun catlama ignesi vurulacak biliomusun?
Mrb cnm benmde beklenen gunum geldi.yarin insallah basliyacagiz..sen ilk igneni oldun sanrm.gittgnde vajinal ultrasonla bakti dimi yumurtalillarina??Benim 3.deneme 2.tutmuştu kaybettim doğduktan sonra Cnm .unuttum hangi gün olacağını catlatma iğnesini.insallah.hayırlısı olsun hakkimizdabu arada 10 gün iğne vurguluyorlar galiba.daha sonra toplama dan önce çatlama 15.gün gb transfer olur herhalde.yaklaşık obur adet tarihinde öğrenmiş olursun gebeliğini öyleydi hatırladığım kadarıyla .benim3. Gün transferi olmuştu bakalım bu tedavi nasıl olacak hayırlısı heyecanla bekliyorum ...
Evet Cnm bugün 3.günüm alttan baktı vajinadan.iğneler başladı inşallah hayırlısı olsun senin için de cnmMrb cnm benmde beklenen gunum geldi.yarin insallah basliyacagiz..sen ilk igneni oldun sanrm.gittgnde vajinal ultrasonla bakti dimi yumurtalillarina??
Teskkredrm cnm senin icinde hayrlisi olsun☺Evet Cnm bugün 3.günüm alttan baktı vajinadan.iğneler başladı inşallah hayırlısı olsun senin için de cnm
Arkadasm hayrli ugurlu olsun tedavin.bende ilk ignemi bugun oldum..allah yuzumuzu guldursun hayirlisini versin insallah.bisey sormak istiyorum.adetin 2.gunu ultrasonla baktiya hani kac yunurtan vardi cnm?benm gonalf 350.senin kac?meraba arkadaşlar. bende ilk tüp bebek denememe başladım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, 1,5 senelik evliyiz 7 aydır korunmadan denedik. en sonunda eşimin sperm sayısının çok çok az olduğunu öğrenince doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi.biz de vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidip tedaviye başladık. geçtiğimiz hafta perşembe günü gittim ilk iğnem o gün oldu. çok şükür benden hiç bi sorun yok. yumurtalıklarım aktif FSH değerim falan çok iyi çıktı. yani sıkıntı sadece eşimin sperm sayısının azlığı ve hareketliliği. bugün iğnenin 5.günü akşam kontrole gidicem
Insallah hayirlisiyla pozitif sonuclansin bebeginin mujdesini verirsin bizeyarın test günüm dualarınızı bekliyorum
amin inşlah çok sağolInsallah hayirlisiyla pozitif sonuclansin bebeginin mujdesini verirsin bize