• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Sonunda beklenen regl geldi 9. Günde :KK48: ve yarın iğnelerle yeni bir yola girme zamanı inşallah sonunda güzellikler nasip eder rabbim ben ve benim gibi sizlere hayırlısıyla..az kaldı meleklerim size kavusmama:KK5:

Sonunda beklenen regl geldi 9. Günde :KK48: ve yarın iğnelerle yeni bir yola girme zamanı inşallah sonunda güzellikler nasip eder rabbim ben ve benim gibi sizlere hayırlısıyla..az kaldı meleklerim size kavusmama:KK5:
Hayirlisi olsum hakkinda canm..yarin igneyr baslayacaksin sanirim..bu ilk mi olacak?benimde bugun gunum aama gelen yok.yarim gelirse pazar dr yok:(nasil olcak bilmiorm:(umarim pazar gelir☺cok heyecanliyim.kac gun igne kullancaz?kacinci gun catlama ignesi vurulacak biliomusun?

Hayirlisi olsum hakkinda canm..yarin igneyr baslayacaksin sanirim..bu ilk mi olacak?benimde bugun gunum aama gelen yok.yarim gelirse pazar dr yok:KK43:nasil olcak bilmiorm:KK43:umarim pazar gelir☺cok heyecanliyim.kac gun igne kullancaz?kacinci gun catlama ignesi vurulacak biliomusun?
Benim 3.deneme 2.tutmuştu kaybettim doğduktan sonra Cnm .unuttum hangi gün olacağını catlatma iğnesini.insallah.hayırlısı olsun hakkimizda:KK52:bu arada 10 gün iğne vurguluyorlar galiba.daha sonra toplama dan önce çatlama 15.gün gb transfer olur herhalde.yaklaşık obur adet tarihinde öğrenmiş olursun gebeliğini :-) öyleydi hatırladığım kadarıyla .benim3. Gün transferi olmuştu bakalım bu tedavi nasıl olacak hayırlısı heyecanla bekliyorum ...

Benim 3.deneme 2.tutmuştu kaybettim doğduktan sonra Cnm .unuttum hangi gün olacağını catlatma iğnesini.insallah.hayırlısı olsun hakkimizda:KK52:bu arada 10 gün iğne vurguluyorlar galiba.daha sonra toplama dan önce çatlama 15.gün gb transfer olur herhalde.yaklaşık obur adet tarihinde öğrenmiş olursun gebeliğini :-) öyleydi hatırladığım kadarıyla .benim3. Gün transferi olmuştu bakalım bu tedavi nasıl olacak hayırlısı heyecanla bekliyorum ...
Mrb cnm benmde beklenen gunum geldi.yarin insallah basliyacagiz..sen ilk igneni oldun sanrm.gittgnde vajinal ultrasonla bakti dimi yumurtalillarina??

M mormenekse242011 mrb cnm..listede gordum seni cikolata kistin var sanirim..n3 zamandr bebek olmuo?kistin kac cm?ve bu ilk tup bebek denemenmi?biliorm cok soru sordum ama merak ediorm.yasimiz yakin ve sorunumuz ayni

Mrb cnm benmde beklenen gunum geldi.yarin insallah basliyacagiz..sen ilk igneni oldun sanrm.gittgnde vajinal ultrasonla bakti dimi yumurtalillarina??
Evet Cnm bugün 3.günüm alttan baktı vajinadan.iğneler başladı inşallah hayırlısı olsun senin için de cnm:KK60:

arkadaşlar tüp bebek listesine şöyle bir baktımda bağcılar medipolde tedavi olan kimse yokmu yani?bende orayı düşünüyor gibiydim de ..

:KK52:meraba arkadaşlar. bende ilk tüp bebek denememe başladım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, 1,5 senelik evliyiz 7 aydır korunmadan denedik. en sonunda eşimin sperm sayısının çok çok az olduğunu öğrenince doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi.biz de vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidip tedaviye başladık. geçtiğimiz hafta perşembe günü gittim ilk iğnem o gün oldu. çok şükür benden hiç bi sorun yok. yumurtalıklarım aktif FSH değerim falan çok iyi çıktı. yani sıkıntı sadece eşimin sperm sayısının azlığı ve hareketliliği. bugün iğnenin 5.günü akşam kontrole gidicem

:KK52:meraba arkadaşlar. bende ilk tüp bebek denememe başladım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, 1,5 senelik evliyiz 7 aydır korunmadan denedik. en sonunda eşimin sperm sayısının çok çok az olduğunu öğrenince doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi.biz de vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gidip tedaviye başladık. geçtiğimiz hafta perşembe günü gittim ilk iğnem o gün oldu. çok şükür benden hiç bi sorun yok. yumurtalıklarım aktif FSH değerim falan çok iyi çıktı. yani sıkıntı sadece eşimin sperm sayısının azlığı ve hareketliliği. bugün iğnenin 5.günü akşam kontrole gidicem
Arkadasm hayrli ugurlu olsun tedavin.bende ilk ignemi bugun oldum..allah yuzumuzu guldursun hayirlisini versin insallah.bisey sormak istiyorum.adetin 2.gunu ultrasonla baktiya hani kac yunurtan vardi cnm?benm gonalf 350.senin kac?

Arkadasm hayrli ugurlu olsun tedavin.bende ilk ignemi bugun oldum..allah yuzumuzu guldursun hayirlisini versin insallah.bisey sormak istiyorum.adetin 2.gunu ultrasonla baktiya hani kac yunurtan vardi cnm?benm gonalf 350.senin kac?

Canım ben adetimin 3.günü gittim. Bana sağda 4 solda 4 yumurtan var ve aktif dedi. ondan sonra iğneyi 225 verdi. dün akşam gittim işte kontrole doktor dediki 2 yumurtan önden gidiyo büyümüş, diğerleri geriden geliyo dedi. o yüzden iğneyi 300 yaptı. perşembe yine kontrolüm var bakalım. olumsuz bişey söylemedi çok şükür ama yumurtaların aynı boyda olması lazım dedi. Perşembe günü eğer bir sorun olmazsa herşey yolunda giderse cumartesi toplama yapılcak bakalım :)

merhabalar benim de ilk denemem olacak ocak sonu başlıyorum tedaviye..yaş 31 sebepsiz infertilite kayseri acıbadem turgut aydın da olacağım..

Back
X