coknsevindim allah kucagina almayi nasip.etsin :) transfer sonrasi neler yatin :)Yaş 29 hem spermin az hemde yumurta rezerv azlığı aile Hastanesi ali osman koyuncuoglu çok şükür taze bi hamileyim
Valla cnm hic yatmadim desem yeridir ayaklarimi uzattim oturdum 3. Günü kiz kardesim düşük yapti hep onun yanindaydim 3. Gunden sonra oturamadim bile ama heo dua ettim cok şükür şimdilik benimleler insallah per görüp Rabbim sonuna kadar getirsin insallahhhhcoknsevindim allah kucagina almayi nasip.etsin :) transfer sonrasi neler yatin :)
hadi yaa ne guzell bu yatma konusu kafa karisyirio zatenValla cnm hic yatmadim desem yeridir ayaklarimi uzattim oturdum 3. Günü kiz kardesim düşük yapti hep onun yanindaydim 3. Gunden sonra oturamadim bile ama heo dua ettim cok şükür şimdilik benimleler insallah per görüp Rabbim sonuna kadar getirsin insallahhhh
hayırlısı olsun firdevs beylikdüzü medicana memnunmusun ve ne kadar tuttu bende düşünüyorum.egunal transferim yapildi canim 9 aralik test gunum ve o gun ayni zamanda dogumgunum insallah bebegim hediyem olur
Liste güncellenmiş, emeğe ve zamana çok teşekkürler...Listemizi güncelledim ve yeniledim...
Gebelik haberi alan kızlar tebrik ediyorum
Negatif alan kızlar napıyoruz anne olana kadar devam ediyoruz
Çooook teşekkür ediyorum tatlım..Liste güncellenmiş, emeğe ve zamana çok teşekkürler...
Umarım çok emek ve zaman harcayacak kadar hamile haberleri olur :)
[BCOLOR=#999999][BCOLOR=#ccffff]Liste şu halinde bile oldukça ilerlemiş. Nacizane tavsiyem var listedeki arkadaşlara, güncellemelere yardımcı olabilirler. Kodlar arasında çok mesaj oluyor; kendinizle ilgili güncellemeleri sıra numarasıyla yaparsanız daha kolay bulunacaktır.[/BCOLOR] [/BCOLOR]
Hamilelik haberleriniz 9. aydaki doğum haberlerinizle taçlansın :)
Sevgiler,