Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Yas 37
4.deneme
Bruksel tup bebek merkezi istanbul
2 dusuk,1 kimyasal gebelik,1 negatif
Pko,esimde marker 5 kromozom bozuklugu

Canım benide listeye ekleyin nurgulu yaş 38 kanpıhtılaşması, pko,rahim ağzı yetmezliği Dr.Fethiye Ersan tüp bebe merkezi Malatya 5. Denemem üç tane düşük oldu kasım ayında emriyolar donduruldu ve aralık ayında transfer olacak

tekrar yaziyorum:
yas: 30
3. deneme
sebepsiz infertilite
Anatolia Tupbebek Merkezi (Ankara)
Ocak'ta tedavim baslayacak.

Beni de listeye eklememişsiniz bir yumurtalığım yok diğeride tıkalı beylikdüzü medicana ya gittim iki tane kist olduğu ve onların küçülmesi gerektiği söylendi beklemedeyim

Bendeki sorun direk gebe kalmakla ilgili değil ama yazmak istedim romatoid artrit hastasiyim ve iltihap oranim çok ani yükseldiği için sureci hizlandirmak gerekiyordu 24 yasindayim 3 aşılama iki tüp bebek yaptirdim şükür ki ikincisi hayirli haber oldu :) ilk kibris tüp bebek merkezinde yapildi ikincisi Yeditepe uÜniv. Cem Fıçıcıoğlu tarafindan kolay gelsin

E egunal arkadaşım güncelleme 12. sıra 3. deneme test günü 8 aralık
Kaç kez yazdım test tarihini ben hatırlamıyorum ama listeyi kaydederken hep hata verdi dün bir daha denedim bu kez de seni yazdım diye düşündüğüm için pas geçmişim demek ki kusura bakma tatlım..Bir daha güncelledim
Test tarihi ile transfer tarihini karıştırmanı okudum yani

Transfer günü 24 Kasım, Test günü 6 Aralık. Erken over yetmezliği yaşadığım için acil tüp bebek yapıldı ve 3 günlük 8 hücreli 1 embriyo transfer edildi. Bu arada embriyoma 1. kalite dediler ama doğru mu bimiyorum :)
Listeye beni de eklemenizi rica ediyorum :)

vardır bunda da bi hayır ısrarla yazımıyorsa belki iki gün sonra yanına yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…