Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Selamlar ben araniza yeni katildim. 1. Denemem. Sebepsiz infertilite Zeynep kamil hastanesinde tedavi gördüm. 26 kasim tahlil günüm..

Merhaba arkadaşlar.Bende Beylikdüzü Medicana da başladım hayırlısıyla 12 kasım son adetim.yaşim 29.Bende yumurtlama sorunu ve eşimde morfoloji sorunu var.ilk denememiz.listeye benide eklerseniz mutlu olurum.hepimize hayırlı olsun insallah..

arkadşlar tüp bebek tedavisine başlıyorum inşlh bugün ilaçları yazdrcaktım ama sistem yokmuş doktor öğleden sonra gel dedi çalışıyorum gidemem ne yapıcam bu ilaçları ssk karşılıyomu çok acil yardım

arkadşlar tüp bebek tedavisine başlıyorum inşlh bugün ilaçları yazdrcaktım ama sistem yokmuş doktor öğleden sonra gel dedi çalışıyorum gidemem ne yapıcam bu ilaçları ssk karşılıyomu çok acil yardım
böyle bir yazı buldum senin için
ilaçlar için de Sağlık Kurulu Raporu almışsanız ilaç için ilave ücret yok, almamışsanız yüzde 20 oranında cebinizden ilaç katkı payı ödersiniz.

Kızlar güncellemelerinizi en kısa zamanda yapıcam çok yoğunum..Öpüyorum hepinizi...

benımde yas 35.sorum cıkolata kıstı ve yumurta rezerv azlıgı.1 deneme medıcana beylıkduzu.2,3,4 denemeler bahcecı umut.5 deneme tedavıdeyım sımdı dr engın oral

Egunaaall naptin kiiz ben ilk denemedeyim 2yapmissin beni:KK12::KK12::KK12::KK12:

Bende varım. Bursa soranus tüp bebek ilk deneme uzun protokol 28 kasımda başlıyoruz pko+ morfoloji bozuklugu ben 27 eşim 32 yaşında. Doktorum ali rıza bey

Listeye ekleyebilirsiniz . Yaş 35 fsh yüksekliği ,azosperm.birinci deneme olumsuz.ikinci deneme için vitamin yumurta takibinde. Başkent ünv. Dr. Göğşen Önalan.

X