Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çooook teşekkür ediyorum tatlım.. Liste artık kodlarla değil şükür ki değişti... Ama dediğine katılıyorum güncelleme mesajlarını lütfen sıra numarasınızı belirterek yazarsanız bana kolaylık olur..
Evet gördüm :) en son bıraktığımda mesaj edit kısmı eski halindeydi, değişim hızına yetişmek zor Alıntılarla ilgili kısım da biraz zorlaşmış alıntıların arasına mesaj yazamayanlar ne yapalım diye soruyor bana da :)
Tablolar ise süper kolay olmuş, daha eski halinde de bu hali vardı. İster kod ister bu şekilde yapılabiliyordu. 40 topiğinin aylık takvimini tabloya taşıdım bende hazır kolaylık çıkmışken :)
[BCOLOR=#33cccc]Yeri burası değil ama imza kısmının editi yok olmuş, imza neyse o kalmış bu nedenle. Bir de kullanıcıları etiketlemek için @ işareti sorunu oluşmuş. (benim klavyemden de olabilir) Alt Gr kullanmak sayfayı tam ekran yapmaya yarıyor... Sanırım onun kısayolu olmuş.. Bu da zorluyor.[/BCOLOR]
hayırlısı olsun firdevs beylikdüzü medicana memnunmusun ve ne kadar tuttu bende düşünüyorum.
Cok memnunum canim.benim doktorum aysun lacin.onun kadar sevecen ve iyi bi doktor gormedim.herseyle cok detayli ilgileniyor aslinsa hasra sayisi bakimindan cok yogun ama yinede cok ilgili.fiyata gelince ben sehir disindan geldigim icin biraz daha masrafli oldu benimki.ama ortalama 6000 6500 e maloldu diyebilirim.embriyo dondyrmada dahil
Kızlar sitede mesaj kutusu vs..değişiklikler devam ediyor listemiz de etkilendi bundan güncellenmemiş eski halini yayınlıyorum şimdi ilk fırsatta yedinden güncelleyeceğim..
Kızlar oylama zamanı... KK nın geleneksel EN leri yarışmasında oylama başladı... Linki ziyaret edip oylarınızı kullanabilirsiniz... Her kategori için anket açılmış 3 sayfa.. İlk sayfadaki kategorilere oy verip diğer sayfaları pas geçmeyin...
Yasim 26. International yesilkoy de ilk tup bebek tedavime basladim.cikolata kisti sorunum. Transfer sonrasi 3. Gunum. Herkesin hayirli ugurlu olsun. Bebislerimiz bizimledir insallah
Merhaba hanımlar. Hepinizi listemize davet ediyorum. Bu liste sayesinde kim nerede tedavi görmüş,ne sonuç almış,hangi sebeple tedavi olmuş gibi bilgiler bir arada toplanacaktır. Listeye göre lütfen bilgilerinizi yazın.Eksiksiz olmasına özen gösterin ki liste daha derli toplu görünsün. Bilgilerinizi buraya yazabilir ya da bana özel mesaj yoluyla bildirebilirsiniz. Listeye eklendikten sonra ortadan kaybolmayıp durum güncellemenizi bana bildirirseniz sevinirim.
ÖNEMLİ UYARI:Konu sadece liste için açıldı.Sohbet,soru vs..için lütfen açık olan diğer konuları tercih ediniz.Sohbete dönerse bilgilerini yazanların mesajları arada kaybolur ve takibim güçleşir.Azami özen gösterip bana yardımcı olursanız sevinirim. Sevgiler
68
ecz06
31
Sebepsiz İnfertilite
-
2
Negatif
69
umudihar
25
Haşimoto+Azosperm
Florance Nightgale Kadıköy
1
HAMİLE
70
bonnibon
31
Pko
Anadolu Sağlık Merkezi
3
HAMİLE
71
Merserayy
33
Sebepsiz İnfertilite
Ankara Medicana
-
Aralıkta tedaviye başlayacak
72
honeybabe
29
Yumurta tembelliği+Morfoloji
Medicana İnternational Beylikdüzü
0
Regl ile birlikte ilk tedavisine başlayacak
73
scorpions06
32
Endometriozis+Rezerv azlığı+Yumurta kalitesizliği
Ankara Gazi Üni.
2
NEGATİF
74
chileque
35
Sperm hareket ve sayı azlığı
Adana Başkent Üni.
2
HAMİLE
75
kaderyurdanur
30
Sperm azlığı
Samsun Medicalpark
1
İğne tedavisinde
76
cherryviolinist
30
Oligosperm
Antalya IVF tüp bebek merkezi
2
HAMİLE
77
elvann11
26
Tüpler tıkalı
Eurofertil Altunizade
1
2.tedavi için regl olmayı bekliyor
78
marpesa
28
Pko
Bursa Acıbadem
1
Emriyo donduruldu aralık ayı transfer olacak
79
rabishlek
28
Endometriozis
Bursa Acıbadem
-
HAMİLE
80
asyatanem
36
Pko
Adana Başkent
4
Test gününü bekliyor
81
medusa76
38
Sperm sayı azlığı
Medicana İnternational
1
17 Kasım test
82
_oceanshine_
29
Pko
Medicalpark
0
Aralık regli ile ilk tedaviye başlayacak
83
amanda29
34
Sağ tüp yok+Yumurta sorunu!
Şişli Memorial
0
2.çocuk için ilk denemeyi aralık regli ile yapacak
Merhaba hanımlar. Hepinizi listemize davet ediyorum. Bu liste sayesinde kim nerede tedavi görmüş,ne sonuç almış,hangi sebeple tedavi olmuş gibi bilgiler bir arada toplanacaktır. Listeye göre lütfen bilgilerinizi yazın.Eksiksiz olmasına özen gösterin ki liste daha derli toplu görünsün. Bilgilerinizi buraya yazabilir ya da bana özel mesaj yoluyla bildirebilirsiniz. Listeye eklendikten sonra ortadan kaybolmayıp durum güncellemenizi bana bildirirseniz sevinirim.
ÖNEMLİ UYARI:Konu sadece liste için açıldı.Sohbet,soru vs..için lütfen açık olan diğer konuları tercih ediniz.Sohbete dönerse bilgilerini yazanların mesajları arada kaybolur ve takibim güçleşir.Azami özen gösterip bana yardımcı olursanız sevinirim. Sevgiler
68
ecz06
31
Sebepsiz İnfertilite
-
2
Negatif
69
umudihar
25
Haşimoto+Azosperm
Florance Nightgale Kadıköy
1
HAMİLE
70
bonnibon
31
Pko
Anadolu Sağlık Merkezi
3
HAMİLE
71
Merserayy
33
Sebepsiz İnfertilite
Ankara Medicana
-
Aralıkta tedaviye başlayacak
72
honeybabe
29
Yumurta tembelliği+Morfoloji
Medicana İnternational Beylikdüzü
0
Regl ile birlikte ilk tedavisine başlayacak
73
scorpions06
32
Endometriozis+Rezerv azlığı+Yumurta kalitesizliği
Ankara Gazi Üni.
2
NEGATİF
74
chileque
35
Sperm hareket ve sayı azlığı
Adana Başkent Üni.
2
HAMİLE
75
kaderyurdanur
30
Sperm azlığı
Samsun Medicalpark
1
İğne tedavisinde
76
cherryviolinist
30
Oligosperm
Antalya IVF tüp bebek merkezi
2
HAMİLE
77
elvann11
26
Tüpler tıkalı
Eurofertil Altunizade
1
2.tedavi için regl olmayı bekliyor
78
marpesa
28
Pko
Bursa Acıbadem
1
Emriyo donduruldu aralık ayı transfer olacak
79
rabishlek
28
Endometriozis
Bursa Acıbadem
-
HAMİLE
80
asyatanem
36
Pko
Adana Başkent
4
Test gününü bekliyor
81
medusa76
38
Sperm sayı azlığı
Medicana İnternational
1
17 Kasım test
82
_oceanshine_
29
Pko
Medicalpark
0
Aralık regli ile ilk tedaviye başlayacak
83
amanda29
34
Sağ tüp yok+Yumurta sorunu!
Şişli Memorial
0
2.çocuk için ilk denemeyi aralık regli ile yapacak
yaş 33 yumurta rezervi azlığı-sol tüp tıkalı 1.deneme aşıla tut ve düşükle sonuçlandı 2.deneme tüp bebek sonuç negatif 3.deneme için takviye vitamin ilaç tedavisi görüyorum şuan nerde yaptıracağım tam belli değil.
merhaba ben de geldim. Araligin sonu Ocagin basi 3. tedavimi Anatolia tupbebekte basliyacam insaallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun insaAllah. sebepsiz infertilite…...