Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Evet gördüm :) en son bıraktığımda mesaj edit kısmı eski halindeydi, değişim hızına yetişmek zor
Alıntılarla ilgili kısım da biraz zorlaşmış alıntıların arasına mesaj yazamayanlar ne yapalım diye soruyor bana da :)

Tablolar ise süper kolay olmuş, daha eski halinde de bu hali vardı. İster kod ister bu şekilde yapılabiliyordu. 40 topiğinin aylık takvimini tabloya taşıdım bende hazır kolaylık çıkmışken :)

[BCOLOR=#33cccc]Yeri burası değil ama imza kısmının editi yok olmuş, imza neyse o kalmış bu nedenle. Bir de kullanıcıları etiketlemek için @ işareti sorunu oluşmuş. (benim klavyemden de olabilir) Alt Gr kullanmak sayfayı tam ekran yapmaya yarıyor... Sanırım onun kısayolu olmuş.. Bu da zorluyor.[/BCOLOR]

Hepsinin üstesinden gelinir, yenilik iyidir... Kolaylıklar dilerim. Sevgiler

hayırlısı olsun firdevs beylikdüzü medicana memnunmusun ve ne kadar tuttu bende düşünüyorum.​
Cok memnunum canim.benim doktorum aysun lacin.onun kadar sevecen ve iyi bi doktor gormedim.herseyle cok detayli ilgileniyor aslinsa hasra sayisi bakimindan cok yogun ama yinede cok ilgili.fiyata gelince ben sehir disindan geldigim icin biraz daha masrafli oldu benimki.ama ortalama 6000 6500 e maloldu diyebilirim.embriyo dondyrmada dahil

Kızlar sitede mesaj kutusu vs..değişiklikler devam ediyor listemiz de etkilendi bundan güncellenmemiş eski halini yayınlıyorum şimdi ilk fırsatta yedinden güncelleyeceğim..

Yaş 25 sebepsiz infertilite 2 kez özel ankara tüp bebek merkezinde yapıldı ikinci tuttu doğdu vefat etti 3.için ocak ayı regl bekliyoruz
Kıyamamm kuzum yaa avatardaki mi bebeğin eğer acın depreşmiyecekse ki zannetmiyorum hep acıyodur için de neden vefat etti meleğin

Kıyamamm kuzum yaa avatardaki mi bebeğin eğer acın depreşmiyecekse ki zannetmiyorum hep acıyodur için de neden vefat etti meleğin

Merhaba, burası sohbet forumu değil arkadaşlar. Sadece liste. Özelden konuşursanız çok iyi olur. Editör çok zorlanacak yoksa takipte.

ben yazmismiydim.yazmamismiydim hatirlayamadim yinede bilgileri verim
yas 22 sorun pcolu+ sperm azligi 3. denemem sonuc beklemedeyim 8 aralik test gunum :)

Yasim 26. International yesilkoy de ilk tup bebek tedavime basladim.cikolata kisti sorunum. Transfer sonrasi 3. Gunum. Herkesin hayirli ugurlu olsun. Bebislerimiz bizimledir insallah

Yaş 30 tüplerim yok Kadıköy Acıbadem 3. Deneme 8 Aralık test günü

Canim Merhaba yaş 31 sorun sperm sayısı ilk tedavimiz ve tüp bebek tedavisi görüyoruz zeynep Kamilde test tarihim 8Aralik inşallah

Son düzenleme:
Merhaba yasm 23 sebepsiz infertilite ilk denemem 4 aralık test tarihim bursa acıbadem hastanesi... BEKLEMEDEYIM

Kızlar beni unutmayın diye yazıyorum

Şuanda işyerinde tadilat var o nedenle internete giremiyorum... Bu hafta adet olmayı bekliyorum sonrasında doğru tüp bebek yolculuğuna :)

yaş 33
yumurta rezervi azlığı-sol tüp tıkalı
1.deneme aşıla tut ve düşükle sonuçlandı
2.deneme tüp bebek sonuç negatif
3.deneme için takviye vitamin ilaç tedavisi görüyorum şuan nerde yaptıracağım tam belli değil.

merhaba ben de geldim. Araligin sonu Ocagin basi 3. tedavimi Anatolia tupbebekte basliyacam insaallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun insaAllah. sebepsiz infertilite…...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…