Hayırlısı olsun olulu sonuçlar olsun inşallah kaçıncı gün embriyo transfer olduÖncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim işlemin son aşaması olduğu için çok etkilemediğini etkilesede büyüklüğü son aşamada olan yumurtaları etkileyeceğini söyledi doktorumun hemşiresi. Yumurta toplama ve transfer sürecini tamamladım bugün 2 adet embriyo transferi yapıldı 5 tane si içinde 2 gün sonra dondurma işlemi yapılacak inşallah sonuç pozitif çıkar merakla beklemedeyim
Inşallah hepimiz için hayırlısı olsun, 3. Gün embriyosu transfer edildiHayırlısı olsun olulu sonuçlar olsun inşallah kaçıncı gün embriyo transfer oldu
Eğer yumurtalarınız azsa 3. Gün istenilen gelişimdeyse transfer yapılıyor ama yumurtalarınız çoksa 5. Günü bekliyorlar 3. Gün yada 5. Gün transfer yapılması çokta önemli değil benim 3. Gün embriyo su transfer edildi pozitifti sonucum 2 gün önce kan değerlerim düştü ilaçları bırakıncada adet oldum... süreçten korkmayın kolay bir işlem sadece beklemek insanı yoruyor rabbim sağlıklı evlat nasip etsinBirde yorumlarınızı okudum.Bu 5. Gün , 3. Gün embriyoyu ne demek oluyor açıklayabilir misiniz .Ben çok korkuyorum bu süreçten
Teşekkür ederim canım sizin de rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahEğer yumurtalarınız azsa 3. Gün istenilen gelişimdeyse transfer yapılıyor ama yumurtalarınız çoksa 5. Günü bekliyorlar 3. Gün yada 5. Gün transfer yapılması çokta önemli değil benim 3. Gün embriyo su transfer edildi pozitifti sonucum 2 gün önce kan değerlerim düştü ilaçları bırakıncada adet oldum... süreçten korkmayın kolay bir işlem sadece beklemek insanı yoruyor rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Amin inşallah hepimizinTeşekkür ederim canım sizin de rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Benim de dün iki adet embriyon transfer edildi. Heyecanla beklıyrz bakalımÖncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim işlemin son aşaması olduğu için çok etkilemediğini etkilesede büyüklüğü son aşamada olan yumurtaları etkileyeceğini söyledi doktorumun hemşiresi. Yumurta toplama ve transfer sürecini tamamladım bugün 2 adet embriyo transferi yapıldı 5 tane si içinde 2 gün sonra dondurma işlemi yapılacak inşallah sonuç pozitif çıkar merakla beklemedeyim
Hadi hayırlısı canım benimde bugün ilaca başladık menogon diye iğne kalçadan vuruluyor kist vardı şırınga ile çektiler bakalım kaç güne kaç yumurta gelişecek sol 3-4 yazdılar bugün adetin ikinci günüBenim de dün iki adet embriyon transfer edildi. Heyecanla beklıyrz bakalım
Hayıelısı olaun Allah utandırmasınHadi hayırlısı canım benimde bugün ilaca başladık menogon diye iğne kalçadan vuruluyor kist vardı şırınga ile çektiler bakalım kaç güne kaç yumurta gelişecek sol 3-4 yazdılar bugün adetin ikinci günü
Senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım darısı isteyen herkese olsun.Bende yeni iğneye başladım menogon 300 sana bişey sorucam dk sıcak dksina mi vurulmak gerekiyor hergun yoksa 5-10;dk dan bişey olur muKan verdim bugün hamileyim çok şükür
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinSenin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım darısı isteyen herkese olsun.Bende yeni iğneye başladım menogon 300 sana bişey sorucam dk sıcak dksina mi vurulmak gerekiyor hergun yoksa 5-10;dk dan bişey olur mu
Hayıelısı olaun Allah utandırmasın
Çok zor bir süreç. Inşallah güzel atlatırsınız bu süreci
Tamam canım dikkat ederim ikinci günüm daha benim 10 dk erken oldu bugün vuran hemşire hatırlattı sağolsun.Kist vardı bende nerdeyse baslamayacakti tedavi sagolsunlar şırınga ile çekip başladılar tedaviye neyden korksam başıma geliyor.İslem çıkmasın dedikce biseyler çıkıyor hayırlısı bakalım.Birde kaçıncı günlerde yumurta toplama oluyor aşağı yukarı canımTeşekkür ederim güzel dileklerin içinben dakikasına vuruluyordım ama yarım saaten bile bir şey olmaz demişti dr. Yine de 5 dk kayı geçirmemek lazım bence. Arada sırada kaçanlar etkilemez tabii
Merhaba bahçeci den memnunusunuzCanım sen polikistiktin sanırım çok yumurta toplanacağı için rahim dinlendirme yapabilir bahçeci çünkü hemen transferde rahim hazır olmuyor başarı şansını düşürüyor demişlerdi
Yaklaşık 12 gün sonra oluyor. Ondan 3 ya da 5 gün sonra da transfer. Inşallah sizin com kolay geçerTamam canım dikkat ederim ikinci günüm daha benim 10 dk erken oldu bugün vuran hemşire hatırlattı sağolsun.Kist vardı bende nerdeyse baslamayacakti tedavi sagolsunlar şırınga ile çekip başladılar tedaviye neyden korksam başıma geliyor.İslem çıkmasın dedikce biseyler çıkıyor hayırlısı bakalım.Birde kaçıncı günlerde yumurta toplama oluyor aşağı yukarı canım
Sizin zormuydu peki transfer hiç bilmeyince insanYaklaşık 12 gün sonra oluyor. Ondan 3 ya da 5 gün sonra da transfer. Inşallah sizin com kolay geçer
Yoo değildi.transfer sonrası beklemek sıkıyor sadeceSizin zormuydu peki transfer hiç bilmeyince insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?