Tüp bebek aşamaları

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim işlemin son aşaması olduğu için çok etkilemediğini etkilesede büyüklüğü son aşamada olan yumurtaları etkileyeceğini söyledi doktorumun hemşiresi. Yumurta toplama ve transfer sürecini tamamladım bugün 2 adet embriyo transferi yapıldı 5 tane si içinde 2 gün sonra dondurma işlemi yapılacak inşallah sonuç pozitif çıkar merakla beklemedeyim

Hayırlısı olsun olulu sonuçlar olsun inşallah kaçıncı gün embriyo transfer oldu

Kızlar hepinize merhaba.Bende tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah.Benim yaşım 38 sizlerin yaşı kaç bilmiyorum .Devlet Hastanesi'nde yapılacak inşallah.Gecen adetli iken gittim adetin bitince gel ofis histeroskopi çekelim dedi doktor.Cekildim temiz çıktı bu hafta içi de gidicem dahiliye ve psikiyatri bakacakmis bana onların da raporu olması gerekiyormuş.Ve kan degerlerime bakacaklar.Bkr kızım var benim 13 yaşında ama ikinci olmuyor.Hosteroskopi sonrası 3 gün geçti ağrı falan yoktu ama dünden beri yanma gibi bir his var bolgemde.Sizlerden çekilen oldu mu eğer varsa böyle bişey yaşayan var mı.15 gün de ilişki yasak dedi doktor

Birde yorumlarınızı okudum.Bu 5. Gün , 3. Gün embriyoyu ne demek oluyor açıklayabilir misiniz .Ben çok korkuyorum bu süreçten

Birde yorumlarınızı okudum.Bu 5. Gün , 3. Gün embriyoyu ne demek oluyor açıklayabilir misiniz .Ben çok korkuyorum bu süreçten
Eğer yumurtalarınız azsa 3. Gün istenilen gelişimdeyse transfer yapılıyor ama yumurtalarınız çoksa 5. Günü bekliyorlar 3. Gün yada 5. Gün transfer yapılması çokta önemli değil benim 3. Gün embriyo su transfer edildi pozitifti sonucum 2 gün önce kan değerlerim düştü ilaçları bırakıncada adet oldum... süreçten korkmayın kolay bir işlem sadece beklemek insanı yoruyor rabbim sağlıklı evlat nasip etsin

Teşekkür ederim canım sizin de rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

Kızlar ofis çekildim diye 15 gün yasak dediler yasak bitince yumurtlama zamanı bitiyor başka yerlerde okudum 4-5 gün yasa vermisler bu çok değil mi ya.Bende hazır rahim yıkandı belki kendi kendime gebe kalırım diyordum

Benim de dün iki adet embriyon transfer edildi. Heyecanla beklıyrz bakalım

Benim de dün iki adet embriyon transfer edildi. Heyecanla beklıyrz bakalım
Hadi hayırlısı canım benimde bugün ilaca başladık menogon diye iğne kalçadan vuruluyor kist vardı şırınga ile çektiler bakalım kaç güne kaç yumurta gelişecek sol 3-4 yazdılar bugün adetin ikinci günü

Hayıelısı olaun Allah utandırmasın
Çok zor bir süreç. Inşallah güzel atlatırsınız bu süreci

Teşekkür ederim güzel dileklerin için ben dakikasına vuruluyordım ama yarım saaten bile bir şey olmaz demişti dr. Yine de 5 dk kayı geçirmemek lazım bence. Arada sırada kaçanlar etkilemez tabii

Hayıelısı olaun Allah utandırmasın
Çok zor bir süreç. Inşallah güzel atlatırsınız bu süreci
Teşekkür ederim güzel dileklerin için ben dakikasına vuruluyordım ama yarım saaten bile bir şey olmaz demişti dr. Yine de 5 dk kayı geçirmemek lazım bence. Arada sırada kaçanlar etkilemez tabii
Tamam canım dikkat ederim ikinci günüm daha benim 10 dk erken oldu bugün vuran hemşire hatırlattı sağolsun.Kist vardı bende nerdeyse baslamayacakti tedavi sagolsunlar şırınga ile çekip başladılar tedaviye neyden korksam başıma geliyor.İslem çıkmasın dedikce biseyler çıkıyor hayırlısı bakalım.Birde kaçıncı günlerde yumurta toplama oluyor aşağı yukarı canım

Yaklaşık 12 gün sonra oluyor. Ondan 3 ya da 5 gün sonra da transfer. Inşallah sizin com kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…