Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Adiyla yasasin kuzular 🤗
Ben 35+0 da dogum yaptim canim ek gidaya 5ayliklarken basladim ben, sen ne zaman baslamayi dusunuyosun
Ben 32+3 te doğum yaptım 15 ocakta.gecen bı Dr baslayabilirsin dedi ama bilemedim daha küçükler sanki oturtmadim bile zaten ilk aylar sonra adım ayı biliyorum ama yinede tikanirlar falan diye korkuyorum.duzeltilmisi 40 haftadanmi hesaplıyor Dr lar

Ben 32+3 te doğum yaptım 15 ocakta.gecen bı Dr baslayabilirsin dedi ama bilemedim daha küçükler sanki oturtmadim bile zaten ilk aylar sonra adım ayı biliyorum ama yinede tikanirlar falan diye korkuyorum.duzeltilmisi 40 haftadanmi hesaplıyor Dr lar
Yok ek gida icin duzeltilmise gerek yok dedi doktor 4 aylari dolsun en azindan kucaginizda oturuyolardir zaten canim o sekilde verirsin mama sandalyesi falan zaten suan mumkun degil. Yogurt az az karpuz suyu salatalik gibi yiyecekler

İyi ki doğmuş prenses ♥️♥️

Annesi onu cok bekledi ♥️

Nice mutlu senelere 🎈🎈🎈

Fly3646 Fly3646
Fly3646 Fly3646 iyi ki doğmuş Nisa kuşumuz yeni yaşı kutlu olsun canım arkadaşım senin de anneliğinin ilk yılı kutlu olsun ❤️
Fly3646 Fly3646 iyi ki dogmus kuzucuk nice saglikli senelere 🌸
Teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz 💚 hepimizin yavrusu sağlıkla büyüsün inşallah nice güzel yaslarini görelim 🤗🧿

X