- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
Coook kucuksunuz daha annesi ondanSevmiyorlar puseti dışarda olmayı bazen evde olmayı bizde durumlar karışık biraz nazlı bebisler benimkiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coook kucuksunuz daha annesi ondanSevmiyorlar puseti dışarda olmayı bazen evde olmayı bizde durumlar karışık biraz nazlı bebisler benimkiler
Canları sağolsun ya çok yorgun ama bı okadarda heycanliyim herşey yeni birşey kesfediyorlar şuan bububu diye dudak hareketi yapıyorlar yiyeceğim haYaaa kıyamam
Evet canım on yıl beklemişler sonuçta ben olsam bende olsam nazlanirdimCoook kucuksunuz daha annesi ondan
10 yil mi masallah canim rabbim ne guzel vermis mukafatiniEvet canım on yıl beklemişler sonuçta ben olsam bende olsam nazlanirdim
Evet canım benim Alya ve Arel bebislerimsen kaçta doğum yapmıştım el gıdaya kacinci ay geçmiştin10 yil mi masallah canim rabbim ne guzel vermis mukafatini
Bi kiz bi erkekti demi senin de
Adiyla yasasin kuzularEvet canım benim Alya ve Arel bebislerimsen kaçta doğum yapmıştım el gıdaya kacinci ay geçmiştin
Ben 32+3 te doğum yaptım 15 ocakta.gecen bı Dr baslayabilirsin dedi ama bilemedim daha küçükler sanki oturtmadim bile zaten ilk aylar sonra adım ayı biliyorum ama yinede tikanirlar falan diye korkuyorum.duzeltilmisi 40 haftadanmi hesaplıyor Dr larAdiyla yasasin kuzular
Ben 35+0 da dogum yaptim canim ek gidaya 5ayliklarken basladim ben, sen ne zaman baslamayi dusunuyosun
Yok ek gida icin duzeltilmise gerek yok dedi doktor 4 aylari dolsun en azindan kucaginizda oturuyolardir zaten canim o sekilde verirsin mama sandalyesi falan zaten suan mumkun degil. Yogurt az az karpuz suyu salatalik gibi yiyeceklerBen 32+3 te doğum yaptım 15 ocakta.gecen bı Dr baslayabilirsin dedi ama bilemedim daha küçükler sanki oturtmadim bile zaten ilk aylar sonra adım ayı biliyorum ama yinede tikanirlar falan diye korkuyorum.duzeltilmisi 40 haftadanmi hesaplıyor Dr lar
Yok kız bi pasta bir foto olacak bizde amaç hatira kalsınFly3646 yarn parti varmı gelelim mi
Bizde öyle yaptıkYok kız bi pasta bir foto olacak bizde amaç hatira kalsın
Neden kimse konusmuyor ayhuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ayy valla ben işe gidiyorum 2 bucuga kadar gelince de hiç halim kalmıyor çocuk ev yemek derken arada göz atıp cikiyorum yazmadan birşeyNeden kimse konusmuyor ay
Evet herkeste bir kosturmaAyy valla ben işe gidiyorum 2 bucuga kadar gelince de hiç halim kalmıyor çocuk ev yemek derken arada göz atıp cikiyorum yazmadan birşey