Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

sabah aslinin tee eski mesajlarına baktım. onun 7 de cok koyuymuş ikiz mi olacak acaba falan demiş ikiz olmuş ya bi o moda giriyorum . benimde böyle olabilir diyorum🤣
bi diyorum ya tutunmaya baslayıp vazgectilerse
valla en iyisini Fly3646 Fly3646 yaptı . ama bugün bence kesim test yapacak 😍😍😍
Sağlıklı olsun da kuzu tek de olur çift de 🙏🏻

sabra bak aman yarabbiiim
. maşallah
ben bugün akşam kan testine bile gitmeyi düşğnğyorum eşim frenliyor beni. gününü bekle artık diye 😂😂😂
Çift cizgiyi gördün canım kan verebilriisn artık bence. Benim geçmiş yaşadıklarımdan dolayı korkularım var o yüzden negatifi görmekten korkuyorum ama kaçış yok tabi ☺️

sabah aslinin tee eski mesajlarına baktım. onun 7 de cok koyuymuş ikiz mi olacak acaba falan demiş ikiz olmuş ya bi o moda giriyorum . benimde böyle olabilir diyorum🤣
bi diyorum ya tutunmaya baslayıp vazgectilerse
valla en iyisini Fly3646 Fly3646 yaptı . ama bugün bence kesim test yapacak 😍😍😍
Kuzum bak benim ilki 5.gün akşamı diğerleri 7 ve 8 😂 ama benim ilk baştan herkes ikiz demişti öyle de oldu ❤️

Eklentiler

• 072744E2-4A58-46EF-ACBD-0E3BC05CAEC5.jpeg
    072744E2-4A58-46EF-ACBD-0E3BC05CAEC5.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 60
  • D5C588BF-71A3-4E68-8A34-DAA2FFF78028.jpeg
    D5C588BF-71A3-4E68-8A34-DAA2FFF78028.jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum bak benim ilki 5.gün akşamı diğerleri 7 ve 8 😂 ama benim ilk baştan herkes ikiz demişti öyle de oldu ❤️
canım senin bu günler transfer günü ile birliktemi yoksa transferden sonraki 7-8 gün mü .

bak benim ekledigimi bu sabah yaptım. transfer 1 inde oldu bugun 7 nci gün transfer ile birlikte.

Eklentiler

• 50257E86-67DC-48F6-B984-64EBE0952557.jpeg
    50257E86-67DC-48F6-B984-64EBE0952557.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 55
canım senin bu günler transfer günü ile birliktemi yoksa transferden sonraki 7-8 gün mü .

bak benim ekledigimi bu sabah yaptım. transfer 1 inde oldu bugun 7 nci gün transfer ile birlikte.
Ben pazartesi transfer olmuştum kuzum o günü hiç saymadım. İlk testim cumartesi akşamdı öyle hesapla sen de. Benimkiyle kıyaslarsak 6.gün aslında 😑 İkiz olabilirrr🙈

Baya belirginlemis canım. İlk gün sayilmiyor bugün 6.gunumuz

Ben pazartesi transfer olmuştum kuzum o günü hiç saymadım. İlk testim cumartesi akşamdı öyle hesapla sen de. Benimkiyle kıyaslarsak 6.gün aslında 😑 İkiz olabilirrr🙈
öff çok heycanlandım.
iki tane kondu bana da ⚡🥳🥳
sen ilk kan testini ne zaman yaptırdın ? ben bu akşam acaba yaptırsam mı diyorum. yoksa artış gözlemlemek için illa 10-12 -14 günlerinde mi yapılması lazım

öff çok heycanlandım.
iki tane kondu bana da ⚡🥳🥳
sen ilk kan testini ne zaman yaptırdın ? ben bu akşam acaba yaptırsam mı diyorum. yoksa artış gözlemlemek için illa 10-12 -14 günlerinde mi yapılması lazım
5.gün akşam 80 çıkmıştı 7.gün 166 9.gün 425 11.gün test günümdü 1400 😂 Sonra doktorum 2 gün sonra tekrarla artış için dedi 3900 çıkmıştı🙈 ben dayanamamıştım canım yani ilk defa pozitif görünce hep kan veresim geliyordu

5.gün akşam 80 çıkmıştı 7.gün 166 9.gün 425 11.gün test günümdü 1400 😂 Sonra doktorum 2 gün sonra tekrarla artış için dedi 3900 çıkmıştı🙈 ben dayanamamıştım canım yani ilk defa pozitif görünce hep kan veresim geliyordu
ben bugün igneye gidince kan veriyim . ztn akşam 6 gibi gidiyorum igneye.
cıkar inş bişiler :)
duramıcam yarın işe başlamadan bilmem lazım. bebişlerim benle mi degil mi 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Opuyu da hissetmiyosun zaten ama bazılarında sonrası bikaç gün sıkıntılı oluyo, bazıları hiç sorun yaşamıyor.
Katılıyorumm sonrasında zor bişe yok transfer çok kolay ve güzel bi an 🥰
Ay inşallah şimdi transfer zamanını beklemek çok zor çok yaklaştık mutlu sona ama inaniyorum hersey cok guzel olucak bekledigimiz 4 bucuk yila degecek insallah 🤲

X