Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bez ve mama almak ısteyen hanımlar hepsı burada sıtesınden 300 TL lık alısverısınıze 50 tl indirim le alabılırsınız bugun 23.59 kadar ındırım kuponu koduyla tabı
Bir zmanlar yaptığım stok ile simdilik elimde var. Ama onlat bitince ne yapacagim bakalım 😁
Hepsi burada da tıkla kazandan çıkan 5 TL ile idare ediyorum 😂

Niye tek bırakalım kız buralardayız ya😅
yok ya :KK70: eskiden dır dır çeneler düşüktü şimdi tek kaldım
gündüzleri girebiliyorum :KK70:

Benimkinin 3. Ayı doldurmasına 5 gün kaldı kızlar.
Zaman her zorluğa rağmen ne hızlı geçti. 😅

Şu birkaç gündür maşallah diyeyim çok iyi. Gündüzleri kucağım haricinde uyumayan bebeği, yatırıyorum iki pışlıyorum kendi uyuyor uzun uzun. Geceleri 12 den önce uykuya geçmeyen 18-23 arası bas bas bağıran ağlayan bebek artık akşam 8-9 gibi uyuyor.. oh be dünya varmış😂😂

3. Ay sonrası meğer güllük gülistanlıkmış. Yaşadığımı hissediyorum birkaç gündür. Psikolojim düzeldi valla😀 nolur böyle gitsin bundsn sonra da bozulmasın.

Kucak istekleri filan da bitti gibi geliyor artık bana. Kendi kendine 1 saat oynuyor oyalanıyor. Hakikaten 3 aya kadarmış kucakçılık işleri alışır mı hakikaten diye tereddüt etmiştim🤔
maşallah de dilini ısır :KK70: :KK70::KK70: :KK70: :KK70:
zaten tünelin sonu 3. ay sonunda hafif aralanıor
ama daha sonrada diş başlıyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Benim kiz çok hareketli o yüzden öyle dedim. Birde sallamadan uyumuyir ayağından bırakınca açıyor gözleri 2 saat totom uyuşuyor. Ne yemek ne bulaşık ne wc. Uyusa 2 saat her işimi yapacağım ama olmuyor. İş yapmadan yoruluyorum 😂
Tek başına uyuyamamaları büyük sorun cidden bütün işler kalıyor.. neyse büyüdükçe o konu da kendiliğinden çözülür bence hep böyle olacak değil ya😊
yok ya :KK70: eskiden dır dır çeneler düşüktü şimdi tek kaldım
gündüzleri girebiliyorum :KK70:

maşallah de dilini ısır :KK70: :KK70::KK70: :KK70: :KK70:
zaten tünelin sonu 3. ay sonunda hafif aralanıor
ama daha sonrada diş başlıyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bizimki ellerini bütünüyle ağzına sokup duruyor bir de öğürüyor bazen😂😂 dişi mi kaşınıyor acaba canım?
Şöyle bir ağız içini açtım baktım alltan iki dişin yeri belirgin üstte bişey yok. İnşallah ikisi birlikte çıkmaz…
Gunaydin kizlar ise basladim ben de 🌸
Tünaydın canım hayırlı olsun😀 okula gitmek çocuklarla beraber olmak gerçekten hem çok yorucu hem çok güzel. Öğretmenlik de tıpkı annelik gibi🥰

Tek başına uyuyamamaları büyük sorun cidden bütün işler kalıyor.. neyse büyüdükçe o konu da kendiliğinden çözülür bence hep böyle olacak değil ya😊

Bizimki ellerini bütünüyle ağzına sokup duruyor bir de öğürüyor bazen😂😂 dişi mi kaşınıyor acaba canım?
Şöyle bir ağız içini açtım baktım alltan iki dişin yeri belirgin üstte bişey yok. İnşallah ikisi birlikte çıkmaz…

Tünaydın canım hayırlı olsun😀 okula gitmek çocuklarla beraber olmak gerçekten hem çok yorucu hem çok güzel. Öğretmenlik de tıpkı annelik gibi🥰
Bizde tık yk :KK70:

X