Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Hadi bakalım hayırlı olsun canım. Ya işte uzaktan uzağa bi de Lena da olunca zor işiniz Allah sabır versin hemen yaz gelsin. Ne kadar daha orda kalacak?
daha seneyede orda cnm..
bide mesela bu sene eş durumundan gidecekleri eylülde değil şubatta gönderdiler.. bi önceki sene eylülde göndermişler
yani bir sonraki senede yarım dönem kalabilir :KK43:

Normalde bizimki asla beni bı yere göndermez tek kalmamak için ama bu sefer mecbur sabrediuir aslında pekte muzmizlanmadi acikana kadar 🤭 evet canım öğleye kadar 8 den 12 ye kadar evimiz hastane ile aynı bahçede 10 10 buçuk gibi emzirme işini ayarlayabilirswm olucak sanki ☺️
Ayyy çok iyiymiş o zaman. Ayarlarsın ya kimse bi şey demez sanmıyorum. Zamanla alışır eşin de. Hem sen de az nefes almış olursun iyi olur

daha seneyede orda cnm..
bide mesela bu sene eş durumundan gidecekleri eylülde değil şubatta gönderdiler.. bi önceki sene eylülde göndermişler
yani bir sonraki senede yarım dönem kalabilir :KK43:
Belli olmaz canım belki seçim zamanı çıkıverir eş durumu yani inşallah çıkar ya. İnsanları böyle niye ayırıyolarsa ailelerinden uzun süre😒 bizde 1 yıldı o da adaylık süresi diye. Gerçi ben de evlenene kadar 2 yıl kalmış oldum doğuda.

Ayyy çok iyiymiş o zaman. Ayarlarsın ya kimse bi şey demez sanmıyorum. Zamanla alışır eşin de. Hem sen de az nefes almış olursun iyi olur
Alışmak zorunda valla benim eşim beden eğitimi öğretmeni ama kadrolu değil ücretli filan yaptı dönem dönem şimdi çalışmıyor kpss hazirlaniyir öğleye kadar kıza bakacak öğleden sonra ders 🥴 onun için de zor olucak ama yapacak başka çare yok kimse yok bakacak kızımıza

Belli olmaz canım belki seçim zamanı çıkıverir eş durumu yani inşallah çıkar ya. İnsanları böyle niye ayırıyolarsa ailelerinden uzun süre😒 bizde 1 yıldı o da adaylık süresi diye. Gerçi ben de evlenene kadar 2 yıl kalmış oldum doğuda.
evet eskiden 1 seneydi
şu sahte evlilikler yüzünden gerçek aileler perişan oldu :KK43:

Alışmak zorunda valla benim eşim beden eğitimi öğretmeni ama kadrolu değil ücretli filan yaptı dönem dönem şimdi çalışmıyor kpss hazirlaniyir öğleye kadar kıza bakacak öğleden sonra ders 🥴 onun için de zor olucak ama yapacak başka çare yok kimse yok bakacak kızımıza
İnşallah atanır o da yakında ama böyle de iyi olmuş bakıcıya gerek kalmamış. Büyüdükçe daha rahat bakılıyor oyun oynayınca filan.

Akşam 10 11 gibi ancak uyuyor sabah 7 8 başlıyor maratoonumuz 🥴 Allah sana da kolay lik versin canım
Amin canim sagol.
Sabah 7 8 cok iyi benimkiler o aylarda 5te uyanirsa tesekkur ediyodum 😂

Ayy ben de haftaya işe başlıyoruum🤭 ama bizim okul işleri az değişik çok norm kadro fazlası var az ders düşecek muhtemelen. Sen nasıl yapacaksın canım kim bakacak kuzuşlara?
Annem bakacak insallah canim senin minise kim bakacak.
Benim de muhtemelen 18 saat olacak insallah bakalim
Brans neydi 🤗

benm eşimde norm fazlasıydı il içi yaptı bakalım şimdi neler olcak

Masalim01 Masalim01 sende öğretmendin demi
Evet canim ben de ogretmenim

evet eskiden 1 seneydi
şu sahte evlilikler yüzünden gerçek aileler perişan oldu :KK43:
Hem o saçmalıklar yüzünden hem de doğuda tutamıyorlar başka türlü insanları o yüzden. Bir şekilde engellediler insanların temel haklarını. Aile birliği diye bi şey kalmadı. Gidin doğuda yaşayın diyolar resmen

Amin canim sagol.

Brans neydi 🤗

Aa ne güzel canım benim de kayınvalidem bakacak. 18 saati toplasalar bari her gün gitmesen🤭İngilizce canım senin neydi?

İnşallah atanır o da yakında ama böyle de iyi olmuş bakıcıya gerek kalmamış. Büyüdükçe daha rahat bakılıyor oyun oynayınca filan.
Bu şekilde iyi evet bakıcı ihtiyacı yok ama psikolojisi iyi değil ama bu durumunda maddi durumu aşıyoruz bir şekilde tek maaş zor olsada 🤭😅

Amin canim sagol.

Brans neydi 🤗

Bizimki de gündüz yatmıyor ondan diye düşünüyorum ben sabah o saatlerde kalkmasını

Bu şekilde iyi evet bakıcı ihtiyacı yok ama psikolojisi iyi değil ama bu durumunda maddi durumu aşıyoruz bir şekilde tek maaş zor olsada 🤭😅
Belki bebiş bi motivasyon kaynağı olur bu sene iyi hazırlanıp atanır🤗 tek maaş hem de kuzuyla zor tabi hele de bu dönemde.

Belki bebiş bi motivasyon kaynağı olur bu sene iyi hazırlanıp atanır🤗 tek maaş hem de kuzuyla zor tabi hele de bu dönemde.
İnşallah canım gün geçtikçe hem sınav zorlaşıyor hem kendi çalışma isteği azalıyor insalah kızımız iyi gelir ona da bu yıl biter bu süreç
Kesinlikle 1 yılda zor toparlandik tüp bebek sürecinden ancak yedik içtik hastane masrafı derken yeni duze çıktık şimdide her şey ateş pahası

Aa ne güzel canım benim de kayınvalidem bakacak. 18 saati toplasalar bari her gün gitmesen🤭İngilizce canım senin neydi?
Benim de ingilizce zumrem 😍
İlkokuldayim ben 18 olursa 3 gun gidicem insallah 🤗
Bizimki de gündüz yatmıyor ondan diye düşünüyorum ben sabah o saatlerde kalkmasını
Benimkiler ozellikle oglum 10ar dakika ya uyurdu ya uyumazdi canim gunduzleri toplasan 1 saat belki duzen yok diyosun ama masallah gece uykusu ayina gore duzenli 🤗

Benimkiler ozellikle oglum 10ar dakika ya uyurdu ya uyumazdi canim gunduzleri toplasan 1 saat belki duzen yok diyosun ama masallah gece uykusu ayina gore duzenli 🤗
Allah'tan gece uyuyor çok şükür yoksa halim harap olurdu 😅 ev işlerine eşimde yardımcı oluyor başka türlü hiç yetsiemezdim

İnşallah canım gün geçtikçe hem sınav zorlaşıyor hem kendi çalışma isteği azalıyor insalah kızımız iyi gelir ona da bu yıl biter bu süreç
Kesinlikle 1 yılda zor toparlandik tüp bebek sürecinden ancak yedik içtik hastane masrafı derken yeni duze çıktık şimdide her şey ateş pahası
Bol bol deneme çözsün hatta yapabiliyosa bulunduğunuz yerde varsa eğer dersanenin denemelerine gitsin canım. Şimdi online dersler de oluyomuş gerçi. Tüp bebek süreci başlı başına masraf bizim bebelerin tohumuna para saydık🤭

Konuşmuştuk sanki brn de ingilizce diye hatırladım seni ama emin olamadım canım🤭 3 gün gayet iyi olur ya

Konuşmuştuk sanki brn de ingilizce diye hatırladım seni ama emin olamadım canım🤭 3 gün gayet iyi olur ya
İlkokul olunca ders programi cok rahat oluyor canim akademik anlamda beni tatmin etmiyor ama minicik kuzulara birseyler ogretmek de cok buyuk mutluluk ilkokul cok degisik bir duygu ama cok memnunum🤗
Konustuysak da benim b12 yi iki bebek karnimdayken somurmus teyzesi tum vitamin mineral yerlerde benim unuttum 🙈

Amin canim sagol.

Brans neydi 🤗

oyy süreç başlıyor desene

Hem o saçmalıklar yüzünden hem de doğuda tutamıyorlar başka türlü insanları o yüzden. Bir şekilde engellediler insanların temel haklarını. Aile birliği diye bi şey kalmadı. Gidin doğuda yaşayın diyolar resmen
:KK43: aynen

X