Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bir kiz bir erkek olunca konsept yapmadim yesil krem ve gumus agirlikli renkler 🤗
Oh maşallah sağlıklı yaşları olsun kuzucukların şimdiden❤️🤗
Benn aklımda şimdiden bişi var ama bakalm :KK70:
Papatya konsepti ama sadece papatya elbisesi ve pastası
Ben büyük yapmıacam kvler yüzünden :KK70:
Ay ne güzel düşünmüşsün papatya pek yakışır. Kız asıl onlara inat büyük yapman lazım🤭
Uyuymuyor bibturlu gündüz yarım saatlik Max 1 saat uyuyor 2 3 saati geçmez toplam
Allah kolaylık versin birkaç haftaya alışırsınız inşallah🤗

Ay ne güzel düşünmüşsün papatya pek yakışır. Kız asıl onlara inat büyük yapman lazım🤭

biz ona papatya diyoruz.. kuzenimde papatyalı bir yaz elbisesi getirmişti fakat üstünde nasıl duracak bilmiyorum :KK70:
güzel durursa papatyalıda pasta yaptırdım mı bu iş tamamdır :KK70:
ayy şimdi yapsam herif çağırır felan çekemem :KK70: belki gizliden herşeyi hazırlarsam biraz ancak :KK70:

Günaydın kızlar
Haftaya pazartesi ise başlamam gerekiyor eşimle deneme yapicaz bu hafta boyu öğleye kadar o bakacak becerebilirsek
Daha uyku düzeni bile oluşmadı yavrumun inşallah çok zorlanmayiz
Uyku duzeni icin henuz coook erken canim, ben de basliyorum p.tesi 2 yil aradan sonra nasil olacak bakalim 😂
Benn aklımda şimdiden bişi var ama bakalm :KK70:
Papatya konsepti ama sadece papatya elbisesi ve pastası
Ben büyük yapmıacam kvler yüzünden :KK70:

Gnaydn.. Uyku düzeni için cok erken akşamları ama gündüzleri uyku düzenini oturtursanz eksiklik daha az hisseder
Papatyama da cok yakisir 😍
Kv savar lazim senin eve 😂

Amin teyzesi tesekkur ederim 🤗

Uyku duzeni icin henuz coook erken canim, ben de basliyorum p.tesi 2 yil aradan sonra nasil olacak bakalim 😂

ciddi anlamda aramız bozuk...
ama geçen gün eşimin kuzeninin düğünü vardı.. tabi coronada var..
neyse biz kıyıda köşede pencere kenarı bi yere geçtik...
bi baktım dibimde bittiler... herkeste aramz bozuk biliyor
millete reklam yapacak die geldi beni öptü ben şok..
hayırdır dedm bayram değil seyran değil... reklam yapacan diemi öptün
öperken izin aldınmı.. corona var bilmiomusun sen dedm
cevap vermedi :KK70:

Kus de olsak show must go on diyor demekki ay opmeler falan bide 😂

İnşallah canım bu hafta deniycez eşimle busaate kadar oyaladı acıkınca durmadi

Akşam 10 11 gibi ancak uyuyor sabah 7 8 başlıyor maratoonumuz 🥴 Allah sana da kolay lik versin canım

Bizde sabah doktora gittik. Nisanin 6 ay kontrolu icin. Kilosu biraz ortalamaya yakın. Aslında doğduğu kilosuna göre iyi almış dedi. Genel olarak listeye bakınca ortalamaya yakn çıktı.
Mama aldığı icin önce tahlil yapalim dedi demir damlasına ona göre başlarız diye kanımızı verdik geldik 🤗bu arada devlete gidiyorum kızlar. Tahlil isteyince şaşırdım direk damlayı verir geçer diye düşünmüştüm. Çünkü 4 aylıkken gittgim özel hastanede ki doktor 2 ay önceden başlayacağı demiri bile yazmıştı bende bıraktım onu 😁

Bizde sabah doktora gittik. Nisanin 6 ay kontrolu icin. Kilosu biraz ortalamaya yakın. Aslında doğduğu kilosuna göre iyi almış dedi. Genel olarak listeye bakınca ortalamaya yakn çıktı.
Mama aldığı icin önce tahlil yapalim dedi demir damlasına ona göre başlarız diye kanımızı verdik geldik 🤗bu arada devlete gidiyorum kızlar. Tahlil isteyince şaşırdım direk damlayı verir geçer diye düşünmüştüm. Çünkü 4 aylıkken gittgim özel hastanede ki doktor 2 ay önceden başlayacağı demiri bile yazmıştı bende bıraktım onu 😁
maşallah kuzuma
inşallah sonuç güzel cıkar kullanmazsınız

Fly3646 Fly3646 buna tepki vermeni bekledim :KK70:

Ayy ben de haftaya işe başlıyoruum🤭 ama bizim okul işleri az değişik çok norm kadro fazlası var az ders düşecek muhtemelen. Sen nasıl yapacaksın canım kim bakacak kuzuşlara?

İnşallah canım bu hafta deniycez eşimle busaate kadar oyaladı acıkınca durmadi
Oo iyi oyalamış maşallah. Benimki bi yere gidicem diye korkuyo🤭 süt iznin nasıl olacak canım öğleye kadar mı çalışıp geleceksin?

Ayy ben de haftaya işe başlıyoruum🤭 ama bizim okul işleri az değişik çok norm kadro fazlası var az ders düşecek muhtemelen. Sen nasıl yapacaksın canım kim bakacak kuzuşlara?
benm eşimde norm fazlasıydı il içi yaptı bakalım şimdi neler olcak

Masalim01 Masalim01 sende öğretmendin demi

İnşallah olur ataması canım biz yerimizden kıpırdayamıyoruz her yer dolu
oldu cnm istediği yerde oldu umarım Allah pişman etmez
şuanda iyiki diyip duruyor bakalım 2. dönem yaşayınca anlayacaz
ama işte yinede keşke il dışı gelebilse :KK43:
insanın eşinin yanında olması büyük nimet :KK43:

Oo iyi oyalamış maşallah. Benimki bi yere gidicem diye korkuyo🤭 süt iznin nasıl olacak canım öğleye kadar mı çalışıp geleceksin?
Normalde bizimki asla beni bı yere göndermez tek kalmamak için ama bu sefer mecbur sabrediuir aslında pekte muzmizlanmadi acikana kadar 🤭 evet canım öğleye kadar 8 den 12 ye kadar evimiz hastane ile aynı bahçede 10 10 buçuk gibi emzirme işini ayarlayabilirswm olucak sanki ☺️

Ay maşallah Nisaya. Biz de aşıya gittik bugün. Nimenrix de vardı inşallah ateş yapmaz ama 4. Ayda yapmıştı. Demir damlası olarak sidefere başlattı yeni doktor ama biraz midesini bulandırıyo gibi. Çok iyi olmuş tahlile göre başlatma durumu canım.

oldu cnm istediği yerde oldu umarım Allah pişman etmez
şuanda iyiki diyip duruyor bakalım 2. dönem yaşayınca anlayacaz
ama işte yinede keşke il dışı gelebilse :KK43:
insanın eşinin yanında olması büyük nimet :KK43:
Hadi bakalım hayırlı olsun canım. Ya işte uzaktan uzağa bi de Lena da olunca zor işiniz Allah sabır versin hemen yaz gelsin. Ne kadar daha orda kalacak?

X