Olmamak daha güzel benim için daha konforluBana da doktor emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsin de düzensiz de olabilirsin hepsi normal demişti ama merak ettimneden geç olması iyi dedin ki
Anladım canım şifa olsun inşallah
Sancılı mı geçiyorOlmamak daha güzel benim için daha konforlu
Yok kız demiyorum gardımızi alıyoruzSancılı mı geçiyorolmayınca daha hamile miyim dersin demiyor musun
Biz gardımızı alamıyoruz çünkü bir araya gelemiyoruz bebek doğduğundan beriYok kız demiyorum gardımızi alıyoruzbenim ezelden beri adetim hep geç gelir ve sancılıdir mutlaka 2~3 tane ağrı kesici içerim. O yuzden hiç sevmiyorum
İlk başta bizim de aynıydı. Hee hala eskisi gibi değil Nisa uyudu mu hemen gözümu kapıyorumBiz gardımızı alamıyoruz çünkü bir araya gelemiyoruz bebek doğduğundan beri
Yazık valla adamlara keşiş gibi oldular doğumdan sonraİlk başta bizim de aynıydı. Hee hala eskisi gibi değil Nisa uyudu mu hemen gözümu kapıyorum
memnun olup olmamak demeyelimdeGözünaydin Kızzz noldu adamın gelmesinden memnun degil misin
O zaman bir temizlik yaptirirsinmemnun olup olmamak demeyelimdeyalnızlığa alışmışım diyelim
dün yaptırdımO zaman bir temizlik yaptirirsin
Kuzum subatin ilk haftasi insallah ama tam gun belli degil 15 tatil icinde olsun istedim
bizi fotolayın yaaKuzum subatin ilk haftasi insallah ama tam gun belli degil 15 tatil icinde olsun istedim
Ayyy ben keremle defneyi gördüm nasıl tatlı olmuşlar bayıldımmmmmmmmbizi fotolayın yaa
aaaaaaaaa