Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar bebegınıze hıc anason verdınızmı
hyr ben vermedim hiç

Kızlar moralim çok bozuk 😞
Alerji doktoruna götürdük bebeği kakasında mukus var diye.
Deri testi yaptılar 20 çeşit alerjen incelendi şükür onda bişey çıkmadı ams doktor yine de 3-4hafta diyet verdi 🤦🏻‍♀️😞
Süt ürünleri içeren her şey yasak. Kek pasta börek tarhana çorbası çikolata hiçbiri yok. Hele sabah peynirsiz nasıl kahvaltı edicem ben hayatta doymam😔😔
Eğer diyet sonrası düzelme olursa 6 ay devam edecekmişiz sonra mama veririz bebeğe dedi
cnm bozma moralini bu sene birçok kadında bu süreç böyle
ama diyetle düzeliyor :KK36:

Sıkma canını bunlar hep bır surec gelıp gecıcı oyle düşün, ben hamılelıgmde hep diyet yaptım sekerden dolayı ve cok az yiyordum hıc doymuyor dum.karpuz yıyemıom diye agladıydım geldı gectı senınde gecer.. Cok bebek var senınkı gıbı diyetle duzelıo ve zamanla diyeti kademelı acıyorlar. Saglık ıcın mecbur katlanmak gerek
Allah dermansız dert vermesin Canım haklısın geçer tabi. Sadece geçene kadar beni baya zorlayacak
hyr ben vermedim hiç

cnm bozma moralini bu sene birçok kadında bu süreç böyle
ama diyetle düzeliyor :KK36:
Ben çocuktan ziyade kendim kısıtlanacağım için mutsuzum 😂😂çok kötü bir anneyim dimi ya 🤦🏻‍♀️

Allah dermansız dert vermesin Canım haklısın geçer tabi. Sadece geçene kadar beni baya zorlayacak

Ben çocuktan ziyade kendim kısıtlanacağım için mutsuzum 😂😂çok kötü bir anneyim dimi ya 🤦🏻‍♀️
🤣🤣🤣 Anne mutlu olacak ki bebekte mutlu olsun valla ben prozac die bır ılac var ona basladım 🙈🙈

İkinciydi canım. İlki normal gelmişti ama bu baya yoğun ve parçalı şekilde geldi. Ayyy gelmesin artık bu kadar çok 😁
Ben daha adet olmadım ama lohusa kanaması çok uzun sürdü 56. Günde bitti benim fuli.
ilk adet ne zaman gelir?
🤣🤣🤣 Anne mutlu olacak ki bebekte mutlu olsun valla ben prozac die bır ılac var ona basladım 🙈🙈
Evet onlara bakan biziz sonuçta.O ilaç ne için canım?

Ben daha adet olmadım ama lohusa kanaması çok uzun sürdü 56. Günde bitti benim fuli.
ilk adet ne zaman gelir?

Canım Nisa 4 aylık ti ben ilk adetimi olduğumda. Herkeste farklı oluyor ne kadar geç o kadar iyi 😂

ilk adet ne zaman gelir?

Daha onceden depresyona girdigımde de kullanmıstım pıyasa da mutluluk ilacı diye satılıyor. Tabı ben doktor onerısıyle kullanıyorum..

Canım Nisa 4 aylık ti ben ilk adetimi olduğumda. Herkeste farklı oluyor ne kadar geç o kadar iyi 😂
Bana da doktor emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsin de düzensiz de olabilirsin hepsi normal demişti ama merak ettim 😊 neden geç olması iyi dedin ki😀
Daha onceden depresyona girdigımde de kullanmıstım pıyasa da mutluluk ilacı diye satılıyor. Tabı ben doktor onerısıyle kullanıyorum..
Anladım canım şifa olsun inşallah🙏🏼

X