Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar bebegınıze hıc anason verdınızmı
hyr ben vermedim hiç

cnm bozma moralini bu sene birçok kadında bu süreç böyle
ama diyetle düzeliyor

Allah dermansız dert vermesin Canım haklısın geçer tabi. Sadece geçene kadar beni baya zorlayacak
hyr ben vermedim hiç

cnm bozma moralini bu sene birçok kadında bu süreç böyle
ama diyetle düzeliyor
Ben çocuktan ziyade kendim kısıtlanacağım için mutsuzum çok kötü bir anneyim dimi ya

Allah dermansız dert vermesin Canım haklısın geçer tabi. Sadece geçene kadar beni baya zorlayacak

Ben çocuktan ziyade kendim kısıtlanacağım için mutsuzum çok kötü bir anneyim dimi ya
Anne mutlu olacak ki bebekte mutlu olsun valla ben prozac die bır ılac var ona basladım

İkinciydi canım. İlki normal gelmişti ama bu baya yoğun ve parçalı şekilde geldi. Ayyy gelmesin artık bu kadar çok
Ben daha adet olmadım ama lohusa kanaması çok uzun sürdü 56. Günde bitti benim fuli.
ilk adet ne zaman gelir?
Anne mutlu olacak ki bebekte mutlu olsun valla ben prozac die bır ılac var ona basladım
Evet onlara bakan biziz sonuçta.O ilaç ne için canım?

Ben daha adet olmadım ama lohusa kanaması çok uzun sürdü 56. Günde bitti benim fuli.
ilk adet ne zaman gelir?

Canım Nisa 4 aylık ti ben ilk adetimi olduğumda. Herkeste farklı oluyor ne kadar geç o kadar iyi

ilk adet ne zaman gelir?

Daha onceden depresyona girdigımde de kullanmıstım pıyasa da mutluluk ilacı diye satılıyor. Tabı ben doktor onerısıyle kullanıyorum..

Canım Nisa 4 aylık ti ben ilk adetimi olduğumda. Herkeste farklı oluyor ne kadar geç o kadar iyi
Bana da doktor emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsin de düzensiz de olabilirsin hepsi normal demişti ama merak ettim neden geç olması iyi dedin ki
Daha onceden depresyona girdigımde de kullanmıstım pıyasa da mutluluk ilacı diye satılıyor. Tabı ben doktor onerısıyle kullanıyorum..
Anladım canım şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…