hyr ben vermedim hiçKızlar bebegınıze hıc anason verdınızmı
cnm bozma moralini bu sene birçok kadında bu süreç böyleKızlar moralim çok bozuk
Alerji doktoruna götürdük bebeği kakasında mukus var diye.
Deri testi yaptılar 20 çeşit alerjen incelendi şükür onda bişey çıkmadı ams doktor yine de 3-4hafta diyet verdi
Süt ürünleri içeren her şey yasak. Kek pasta börek tarhana çorbası çikolata hiçbiri yok. Hele sabah peynirsiz nasıl kahvaltı edicem ben hayatta doymam
Eğer diyet sonrası düzelme olursa 6 ay devam edecekmişiz sonra mama veririz bebeğe dedi
Allah dermansız dert vermesin Canım haklısın geçer tabi. Sadece geçene kadar beni baya zorlayacakSıkma canını bunlar hep bır surec gelıp gecıcı oyle düşün, ben hamılelıgmde hep diyet yaptım sekerden dolayı ve cok az yiyordum hıc doymuyor dum.karpuz yıyemıom diye agladıydım geldı gectı senınde gecer.. Cok bebek var senınkı gıbı diyetle duzelıo ve zamanla diyeti kademelı acıyorlar. Saglık ıcın mecbur katlanmak gerek
Ben çocuktan ziyade kendim kısıtlanacağım için mutsuzumhyr ben vermedim hiç
cnm bozma moralini bu sene birçok kadında bu süreç böyle
ama diyetle düzeliyor
kız kahkaha attımAllah dermansız dert vermesin Canım haklısın geçer tabi. Sadece geçene kadar beni baya zorlayacak
Ben çocuktan ziyade kendim kısıtlanacağım için mutsuzumçok kötü bir anneyim dimi ya
Neler çektik şu çocuk olup da doğana kadar be eşime diyorum baştan dertliydi zaten bukız kahkaha attım
İyi ki doğmuş kuzuların canım rabbim sağlıklı uzun ömürler versin size
Sağolun kızlarNice mutlu seneleri olsun Allah uzun saglıklı omurler versın ınsallah
Allah dermansız dert vermesin Canım haklısın geçer tabi. Sadece geçene kadar beni baya zorlayacak
Ben çocuktan ziyade kendim kısıtlanacağım için mutsuzumçok kötü bir anneyim dimi ya
Ben daha adet olmadım ama lohusa kanaması çok uzun sürdü 56. Günde bitti benim fuli.İkinciydi canım. İlki normal gelmişti ama bu baya yoğun ve parçalı şekilde geldi. Ayyy gelmesin artık bu kadar çok
Evet onlara bakan biziz sonuçta.O ilaç ne için canım?Anne mutlu olacak ki bebekte mutlu olsun valla ben prozac die bır ılac var ona basladım
Canım Nisa 4 aylık ti ben ilk adetimi olduğumda. Herkeste farklı oluyor ne kadar geç o kadar iyiBen daha adet olmadım ama lohusa kanaması çok uzun sürdü 56. Günde bitti benim fuli.
ilk adet ne zaman gelir?
Evet onlara bakan biziz sonuçta.O ilaç ne için canım?
Daha onceden depresyona girdigımde de kullanmıstım pıyasa da mutluluk ilacı diye satılıyor. Tabı ben doktor onerısıyle kullanıyorum..Ben daha adet olmadım ama lohusa kanaması çok uzun sürdü 56. Günde bitti benim fuli.
ilk adet ne zaman gelir?
Evet onlara bakan biziz sonuçta.O ilaç ne için canım?
Bu ara fazla terliyorsa ondan azalmistir canim tabi bide mama miktari azalinca ek gidayla birlikte su da azalmis oluyo onun da etkisi varKızlar ek gıdaya gecısle birlikte cış sayısı azaldı normal mı su veriyorum ancak eskisi kadar her bezı dolu dolu cıs olmuyor
Gözünaydin Kızzz noldu adamın gelmesinden memnun degil misinSelaaammmmmmm
Herkes nerde ya
Herifim geldi benim
Terleme olmuyor canm.. Mama daha az veriyorum 2 saatte bır 90 cc veriyordum onceden simdi gunde 3 ogun ek gıda geri kalan zamanlarda mama veriyorumBu ara fazla terliyorsa ondan azalmistir canim tabi bide mama miktari azalinca ek gidayla birlikte su da azalmis oluyo onun da etkisi var
Cis miktarindaki azalma ona bagli canim bellikiTerleme olmuyor canm.. Mama daha az veriyorum 2 saatte bır 90 cc veriyordum onceden simdi gunde 3 ogun ek gıda geri kalan zamanlarda mama veriyorum
Bana da doktor emzirdiğin sürece hiç olmayabilirsin de düzensiz de olabilirsin hepsi normal demişti ama merak ettimCanım Nisa 4 aylık ti ben ilk adetimi olduğumda. Herkeste farklı oluyor ne kadar geç o kadar iyi
Anladım canım şifa olsun inşallahDaha onceden depresyona girdigımde de kullanmıstım pıyasa da mutluluk ilacı diye satılıyor. Tabı ben doktor onerısıyle kullanıyorum..