- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Ben geçen hafta asi için gittigimde baktık 6950 çıktı tartıda elbise ile boyu da 59 de a goturcem haftaya bı sorun olmaz aşırı aşırı oadigi sürece ama bakalımCanım senin kız kaç kg doğmuştu sadece anne sütü mü alıyor? üst sınırı da mı geçiyor ne seninkimama veriyorsan verme sakın
benimkine bile doktor ortalamanın üstünde 3 aya yakın ölçüleri demişti bizim doktorda sorun var galiba ya da
totosu teneke maşallah kuzumunPrima ile başlayıp sonra bez degistirdim hemde tek bezle markası ile kalmadim şükür bi şey olmadı
cnm birkaç gün yanlarda bantla ama yanlardan bantla derken lütfen esnek bırakma sızmasınZaten en son denilen numaraya kadar kullanılmayacağını söylemişlerdi ona göre hesap yapıp almıştım canım ama daha başlangıç kilosunda sıkıyor bu bez bacakları biraz tombik galiba benimkinin.
Evet canım 1 kilo eksilt demiştin sen ben de bezler çok pahalanıyor diye baya stok yaptım elimde patlarsa çok üzülürüm vallahi. Nerden baksan 10 paket pure+harmonie serisi bez vardır elimde nerdeysenpcam o kadar bezi bi daha stok yapmayacağım ya.
Ya da senin dediğin de çok mantıklı ben yukarı doğru sıkıyor da olabilirim çok bezi. Göbek deliğinin üstünde kakıyor galiba baya . Allah için biri bana bez bağlamayı öğretsin
nerde bırakmak lazım bundan sonraki ilk seferde çekip göstercem size
Sana yumuş gelmiyordur o öyledir4100 doğdu canım biraz fazla alıyor evet ama böyle görünüşü yumus yumusta değil iskeleti mi ağırdır nedir anlamadımsadece anne sütü canım mama kullanmıyorum
Sizin genetik yapınızdan olabilir o zaman canımBen geçen hafta asi için gittigimde baktık 6950 çıktı tartıda elbise ile boyu da 59 de a goturcem haftaya bı sorun olmaz aşırı aşırı oadigi sürece ama bakalımgenelde şeker bakılıyor kilosu fazla olunca da benim gebelikte şeker de yoktu
Sana özelden foto atayım baloncuk bi bak beni aydınlat canısıtotosu teneke maşallah kuzumun
taş gibi taş
cnm birkaç gün yanlarda bantla ama yanlardan bantla derken lütfen esnek bırakma sızmasın
dene birkaç gün bakalım ne olcak
Ne bileyim vallaSana yumuş gelmiyordur o öyledir
Sizin genetik yapınızdan olabilir o zaman canım
Sana özelden foto atayım baloncuk bi bak beni aydınlat canısı
O zaman ondandır canım benceNe bileyim vallabizim genetikte olabilir eşim de ben kalıplıyiz ailelerimizde öyle hiç minyon kimsemiz yok
Ayyy babası alıştırdi bile kızı uyursa uyuyor uyumazsa hep kucakta olmak istiyorO zaman ondandır canım benceneyse anne sütüyle aldığı sürece sorun yok diyor doktorlar zaten. Sana taşıması çok zor olur sadece inşallah çok kucak isteyen bir bebiş olmaz benimki nerdeyse hiç inmiyor
Cok sukur teyzesiAyyy 1 yaş oluyorlr.Doğum günü yapacak msijn canım
Canım ya seninki kaç numara bez kullanıyor ve kaç kilosunuz? İkimizde aynı marka kullanıyoruz diye sana sorayım dedim. Biz şuan 2 kullanıyoruz 5-8 yazıyor üstünde benimki de 5,5 ama sanki iç lastikleri sıkıyor gibimi ne bacaklarını anlamadım iz yapıyor ..
bu olaydan çok korkuyorum artık Çünkü geçende 1 numarayı uzun kullanmışım anlamadan,o iç lastiğin değdiği yerler yara oldu su topladı deri kendini yeniledi resmen 3 haftayı buldu çok üzüldüm çok zor iyileştiama 3 numaraya geçmek için de çok erken değil mi ya bu kiloyla ona baktım 6-10 yazıyor
Canm benım bebısın tenıde cok hassas ve sımdıden 5 Numara kullanıyorum bacakları dedıgın yerler hep ız oluyor sonra kızarıyor sudocrem suruyorum her ac altmada ve mutlaka bezı buyuk kullan ve pısık onleıyıcı mutlaka surCanım ya seninki kaç numara bez kullanıyor ve kaç kilosunuz? İkimizde aynı marka kullanıyoruz diye sana sorayım dedim. Biz şuan 2 kullanıyoruz 5-8 yazıyor üstünde benimki de 5,5 ama sanki iç lastikleri sıkıyor gibimi ne bacaklarını anlamadım iz yapıyor ..
bu olaydan çok korkuyorum artık Çünkü geçende 1 numarayı uzun kullanmışım anlamadan,o iç lastiğin değdiği yerler yara oldu su topladı deri kendini yeniledi resmen 3 haftayı buldu çok üzüldüm çok zor iyileştiama 3 numaraya geçmek için de çok erken değil mi ya bu kiloyla ona baktım 6-10 yazıyor
Bende esnetıyorum canm aynen bazen esneteyım derken, cırtları koparıyorumcnm bezler için kilodan cok bence bacak yapısıda önemli.. mesela biz bezlerin üstünde yazan numarayı gayet rahat kullanıyoruz bu zamana kadar bir sorun yaşamadım.. ama şöyle yaptm.. mesela bezin üstünde 4-8 kilo yazıosa ben 4-7 kiloya kadar kullanıyorum.. 1 kilo eksiltiyorum..
sen bezin bant yerini çok göbek deliğine doğru gerdiriyor olabilirmisin cnm ? çokmu sıkıosun ? ben tam yanlarda bırakıyorum bide benm kızımın kemik yapısı kalın değil belkide ondandır..
biz en son aralık ortası gibi kontrolümüz vardı 8.300 dük 3 numara kullanıyordum elimde vardı bitirdim... sıkmıyorduda..
15-20 gündür 4 numara kullanıyorum bence marta kadar felan uzun bi süre 4 kullanırım
bence sıkıyor olabilirsin.. bide yan lastiklerini kyomadan önce biraz esnet istersen cnm.. ben esnetmiyorum ama madem kzıarıyor buda bi fikir..
geçmiş olsun
Valla mı diyorsun canım? Ben hep sırayla gidicem üstündekine göre diye düşünüyordum saf saf anlam veremiyordum ,Canm benım bebısın tenıde cok hassas ve sımdıden 5 Numara kullanıyorum bacakları dedıgın yerler hep ız oluyor sonra kızarıyor sudocrem suruyorum her ac altmada ve mutlaka bezı buyuk kullan ve pısık onleıyıcı mutlaka sur
Annem de bana yan bantları kimi yerlerinden makasla çıtlatıver demiştiBende esnetıyorum canm aynen bazen esneteyım derken, cırtları koparıyorum
Kullanıyorum canım kullanmaz mıyım? En sonki toplu alışveriş fişimi saymadılar nasıl sinir oldum slip istiyorlarmış. Kaldı alamadık puanları . Hem de 100 puana ihtiyacım var sanırım bez için biliyor musun yollarsan hayra geçerOptimussprime opticim prima uygulamasını kullanıyor musun elimde kod var 100kalp geliyor. Kullanıyorsan göndereyim sana
Dolapta bez satan gordum canm biraz pıyasanın altına koyarsan satılır benceKızlar peki elimde kalan bezleri napim ben satabilir miyim ki ya? Az önce baktık paketi 130 TL olmuş şaka gibi ya.. biz yılbaşından önce 68 den filan almıştık satabilirsek iyi kar yapcaz
Olur canım öyle yapim bari daha önce kullanmadım o uygulamayı let go gibi miDolapta bez satan gordum canm biraz pıyasanın altına koyarsan satılır bence
Sayılır canm ama daha guvenlı alısverıs ıcın arkasında Trendyol var dı galibaOlur canım öyle yapim bari daha önce kullanmadım o uygulamayı let go gibi mi
Dolap komisyon alıyor canım ona göre hesaplaOlur canım öyle yapim bari daha önce kullanmadım o uygulamayı let go gibi mi
bence önce kullanacağın bezi seç ve dene cnm.. snra sat erken davranmaKızlar peki elimde kalan bezleri napim ben satabilir miyim ki ya? Az önce baktık paketi 130 TL olmuş şaka gibi ya.. biz yılbaşından önce 68 den filan almıştık satabilirsek iyi kar yapcaz