- 10 Ekim 2020
- 1.457
- 5.313
- 40
Valla yenısını aldım attım napımBu calpol için herkes bir şey diyor ya insan bazen şaşıyor. Yarım bile değil daha şişe günah atalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yenısını aldım attım napımBu calpol için herkes bir şey diyor ya insan bazen şaşıyor. Yarım bile değil daha şişe günah atalım mı
Onlar ıcın sıfa canım bır gun huysuz atesli olabiliyorlar ama oda ertesi gune bıseyi kalmıo.. Hıc korkmaŞifa olsun Kereme canım. İnşallah bizim de sorunsuz geçer tırsıyorum valla ilk aşı olduğundan. Hatta veremi vurdurmasam mı ki diye bile düşünüyorum
Ödem olmus olabılır bunun ıcın en etkili cozum ızotonıkle temızledıkten sonra buz koklatmak.. Sısen odemı indiriyor.. Benım oglumunda oyleydı.. Burnu cok kucuk minnacık bırazcık evın nem dengesi sassa hemen odem oluyor. Mama yemiyor gecelerı yatmıyordu bunu sureklı yapabilirsin hıc bır zararı yokKızlar benim kızım doğduğundan beri burnunda tıkanıklık oluyor hafif hafif akmiyirdu ama 1 haftadır dışına çıkıyor akıntı hasta mi ettim acaba başka da herhangi birşeyi yok ama burnunu baya tıkıyor
Tabiki bebek buyutmek kolay mi gorsunler madem farkinda degiller farkina vardirmak gerek arada bir en guzelini yapmissin1 yaştan sonra yediğin herşeyden ver bence canım ben öyle yapmayı düşünüyorum belki daha Bile erken olabilir
Yaaaa öyle mi diyorsuuuunn? 3 aydan sonra uyku düzeni oturacağına daha da mı bozuluyor canım? İçimi karartma fuli,gün geçtikçe herşey daha iyi oluyor bence buna inanıyorum ben
Çok şanslısın ya aileyle çocuk büyütmek çok stressiz güzel. Aynı şehirde olsak arada gelse ona bile razıyım ama şartlar işte
Kesinlikle hatırlatmak gerekiyor canım. Ben pedere bile hatırlattım gidip dede olduğunu çok fena gelinim arayıp sormuyorlar doğru dürüst . Sorduklarında çok ağlıyor çok huysuz dediğimizde de aman çocuk o , olcak onlar ne var deyip duruyorlardı. Kafamın tası attı. Dedim eşime al izni gidelim görsün bunlar nasıl birleşeymiş çocuk afedersin bi tarafını yırtar gibi saatlerce ağlıyor katılıp gidiyor. Onlar sanıyor öylemecesine ağlıyor arada filan.
Gittik bi gördüler amaannnn bu neymiş aç mı bu altı mı ıslak gazı kı var ki. Eee hiçbiri yok hepsi yapıldı. robot büyütüyoruz sanki 4 şey var hepsini yap susar diyorlardı . Al da sustur hadi dedim
Kayınpeder kendi çocuklarını bile kucağına almamış. Ah bir büyüse şöyle laftan anlayacak yaşa gelse deyip duruyor. Verdim kucağına. Dede olmak öyle kolay değil. Karşıdan agu guguk yapmakla olmuyor şöyle bir gezdir dolaştır hoplat zıplat bakalım dedimzorla dedelik yaptırıyoruz adama yav.
Velhasıl iyi oldu. Hem ben içimi döktüm, hem kendimize baktırdım. Çocuğun da nasıl birşey olduğunu hatırlamış oldular. Arada gene gidecem kafalarını şişirecem. Öyle büyük çocuğu sevmeye ne var. Çilesini de çeksinler . 1 ay benim anam baktı, biraz da onlar baksın. No konuştum yalnız be
Canım seninkinin ağzından da sular çıkıyor mu. Sanki salyası akıyor gibi sürekli bizimkinin neden bilmiyorum . Böyle baloncuk baloncuk oluyor bazen de
Yaa hiç duymamıştım böyle birşey deneyelim bizde faydası olur inşallahÖdem olmus olabılır bunun ıcın en etkili cozum ızotonıkle temızledıkten sonra buz koklatmak.. Sısen odemı indiriyor.. Benım oglumunda oyleydı.. Burnu cok kucuk minnacık bırazcık evın nem dengesi sassa hemen odem oluyor. Mama yemiyor gecelerı yatmıyordu bunu sureklı yapabilirsin hıc bır zararı yok
Kaç aşı var canımValla yenısını aldım attım napım
Bır damla 2 bacakta oldu galiba ben girmiyorum yanınaKaç aşı var canım
Hiç bi şey kalmamış ben gidene kadar 11 de gittim yağmalamışlar resmen neyse bir dahaki sefere artık. Oo sen bölgeler arası çalışıyosunben yürüme arkadaşı gördmde almayacağım için oralı olmadım
çorap 12-24 3 tane bulabildim ona üzüldüm
eşim dersten cıksın onun ordaki bime gönderecem onu
çoraplar benm attığım renktemi sizin oralarda fuli
evet cnm bimde ve çok orjinal gerçekten
Eline sağlık canım. Yedi mi pekiBebek mucverı yaptım oglusuma umarım yer
Elıne aldı yemeye calisti hep dusurdu elınden sınırlendı agladı malum asıda vuruldu huysuz.. Yanlıs gunu secmısımEline sağlık canım. Yedi mi peki
Normal canim suan fiskirarak ve cok miktarda olmadigi surece endiselenmeOptimussprime canım benim kızım çok kusuyor bu aralar sizde de oluyor mu bu kadar kusması normal mi acaba
Peynir kesiği gibi oluyor bazen bazen de sütü olduğu gibi çıkarıyorNormal canim suan fiskirarak ve cok miktarda olmadigi surece endiselenme
Batil midir bilmem tanidiklarimiz kilo alıyor kusuyorsa diyorlar ne kadar mantıklı bilemedimNormal canim suan fiskirarak ve cok miktarda olmadigi surece endiselenme
Nisa da senin tarif ettiği şekilde çok kusuyordu bazen emince tamamen çıkıyordu. Doktorda ebe de normal dedi.Peynir kesiği gibi oluyor bazen bazen de sütü olduğu gibi çıkarıyor
Canım bayadir sagmiyorum ben emiyor kızım ama sagdigim zamanda tazyikli geliyordu şimdi de emerken bırakınca akıyor resmen onunla mi ilgili acabaNisa da senin tarif ettiği şekilde çok kusuyordu bazen emince tamamen çıkıyordu. Doktorda ebe de normal dedi.
Sonradan başka bir doktora emince sütu direk çıkartiyor dedim oda sütun tazyikli olabilir dedi canım sağarken dikkat ettin mi hiç tazyikli geliyor mu diye
Doktor bana ön sütü sagmami sonra emzirmemi söylemişti canım sonra sütüm kesildi ama dene istersenCanım bayadir sagmiyorum ben emiyor kızım ama sagdigim zamanda tazyikli geliyordu şimdi de emerken bırakınca akıyor resmen onunla mi ilgili acaba
Kusmasini engeller mi acaba kilosu filan iyi aslında gelişimini engellemiyor kusması da sürekli üst değiştiriyorum ağlıyor her seferinde ona gıcık oluyorumDoktor bana ön sütü sagmami sonra emzirmemi söylemişti canım sonra sütüm kesildi ama dene istersen
Bizimde oyleydı canım. Başlarda kusma fazla oluyor. Büyüdükçe oda azalıyor. Su an çok nadir öyle fazla kusuyor. Geçecektir zamanlaKusmasini engeller mi acaba kilosu filan iyi aslında gelişimini engellemiyor kusması da sürekli üst değiştiriyorum ağlıyor her seferinde ona gıcık oluyorum