- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Mutlaka emzirenler görürler bakalım normal mi yaşadığım durumBen hıc emzıremedım canm.. Emzırenler daha vakıf olup, daha net bır cevap verebilir sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka emzirenler görürler bakalım normal mi yaşadığım durumBen hıc emzıremedım canm.. Emzırenler daha vakıf olup, daha net bır cevap verebilir sana
Rabbim kuzularimiza sağlık versin canım büyüyorlar bir şekilde ben ilk başta mama vermeyin diye direndigim için sarılık oldu kızım çok pişmanım şükürler olsun sütüm yoktu geldi emmiyirdu emmeye başladı emmeseydi sütüm olmasaydı mecbur verecektim mama ve o şekilde de buyuyecekti rabbim sağlık versinBen hıc emzıremedım canm.. Emzırenler daha vakıf olup, daha net bır cevap verebilir sana
Aaa nie gönderdiniz..İyiyim kuzum sen nasılsın sizler napıyorsunuz? Ben bakıcılarla uğraşıyorum biri geldi Tacikistan’ları gönderdik hanımefendiyi şimdi bir abla geldi ona alışmaya çalışıyoruz defne bana yapışık yaşıyor hiçbirşey yapamıyorum Masalim01 bilir az çok halimi
Evet hazırız herşeyimizle 23 ocakta kutlayacağız inşallah
Dimi kuzum gerçi senle hergün görüşüyoruz da
Hadi geçmiş olsun şifa olsun kuzuya 3 ay aşı yok bi dahabi de dillerinden anlasakGunaydın kızlar bu gece bekledıgımden daha ıyı gectı ates hıc yapmadı ama agrısı vardı calpol verdım guzel uyudu sımdıde bagırıo konuştugunu sanıyor
Senin hatan değildir canım, ikisini de veriyosun di mi aynı zamanda? İki göğüs eşit miktarda süt vermeyebilirmiş süt deposuyla ilgiliymiş. Hatta tek göğüs emziren insanlar bile varmış.Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ama çok erken tabi daha ama şöyle bi problem oluştu bu normal mi benim hatam mi oldu bilemiyorum bı göğsüm diğerinden daha büyük görünüyor daha çok süt var onda ilk başta hiç süt gelmemişti o gogsumden sobradan açıldı
Evet veeiyirum canım ikisini de ama gogsumden süt gelmiyor diye birini çok daha fazla verdim başta gelsin diye şimdi daha fazla verdiğim büyük görünüyorSenin hatan değildir canım, ikisini de veriyosun di mi aynı zamanda? İki göğüs eşit miktarda süt vermeyebilirmiş süt deposuyla ilgiliymiş. Hatta tek göğüs emziren insanlar bile varmış.
Canım göğsün kuck ya da büyük olması yumuşak sert olması sütun var ya da yok olduğunu göstermez. Göğüsler zamanla yumuşar buna da terbiye olmuş göğüsler derler hatta. Sütun yettiği kilo alımı ile belli olur. Kilo alımı iyi ise sütun yetiyordr. Bunlar benim nette zamanla öğrendiğim şeyler. Sağlık sektöründe olduğun için mutlaka bir ebe arkadsin vardr bunlari dusunup stres yapma kendine bir ebe arkadaşın ile görüşŞimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ama çok erken tabi daha ama şöyle bi problem oluştu bu normal mi benim hatam mi oldu bilemiyorum bı göğsüm diğerinden daha büyük görünüyor daha çok süt var onda ilk başta hiç süt gelmemişti o gogsumden sobradan açıldı
Büyük görünenden değil de diğerinden başla emzirmeye. Daha sonra ötekine geçip tekrar dön ona. Eğer dediğin gibiyse benzer hale gelebilir. Ki benimkiler de tam eşit değil normalde deEvet veeiyirum canım ikisini de ama gogsumden süt gelmiyor diye birini çok daha fazla verdim başta gelsin diye şimdi daha fazla verdiğim büyük görünüyor
Bende okuyorum ama anlamlandırmadigim şeyler oluyir mesela gece gogsumun biri ilk zamanlar gibi çok dolgun oluyir diğeri normal bunun sebebi ne meselaCanım göğsün kuck ya da büyük olması yumuşak sert olması sütun var ya da yok olduğunu göstermez. Göğüsler zamanla yumuşar buna da terbiye olmuş göğüsler derler hatta. Sütun yettiği kilo alımı ile belli olur. Kilo alımı iyi ise sütun yetiyordr. Bunlar benim nette zamanla öğrendiğim şeyler. Sağlık sektöründe olduğun için mutlaka bir ebe arkadsin vardr bunlari dusunup stres yapma kendine bir ebe arkadaşın ile görüş
Sırayla vermeye çalışıyorum aslında her seferinde birini emiyor normalde böyle değildi benimki yeni olduBüyük görünenden değil de diğerinden başla emzirmeye. Daha sonra ötekine geçip tekrar dön ona. Eğer dediğin gibiyse benzer hale gelebilir. Ki benimkiler de tam eşit değil normalde de
Canım dediğim gibi sağlık sektöründesin senin daha iyi yorumlanan lazım bize göre bir ebe ye danış arkadaşın yoksa bile sağlık ocağında ebe var gidince konuş. Benim göğsüm emme süresi uzarsa sert olurdu ama sağınca ikisinden aynı süt çıkardı ebe de normal demişti süt yok diye düşünme demişti banaBende okuyorum ama anlamlandırmadigim şeyler oluyir mesela gece gogsumun biri ilk zamanlar gibi çok dolgun oluyir diğeri normal bunun sebebi ne mesela
Ah o kilo alımları beni öldürecek kuzum. Sağlık ocağındaki hemşire diyo ki müdavimi oldun buranın bi ara her hafta gidip tarttırıyordum. Emzirme danışmanıma kalsa her şey normal. Doktora kalsa az. Bi memnun edemiyoruz bu ay hatta pirinç, bulgur, irmik vercekmişim ki kilo alsın. Her ay resmen tabu oldu tartı. Hala 2-3 saatte bir emziriyorum. 5 kilo aldım süt olsun diye yiye yiye . Sürekli başka akranlarına bakıp kıyaslıyorum hatta eşimin akrabasının eşi var bana çakma elti resmen. Çocuk olmadan da her şeyimi taklit ederdi, şimdi de bebeleri kıyaslıyo. 2 ay büyük bizimkinden oğlu var dobişli maşallah. Sürekli ay seninki hafif ya ay taşıması ne kolaymış. Bizimki yatağa sığmıyo bilmemne. Hatta dönmesini bile zayıf ya ondana bağladı ya. Ben de ne güzel seninki iştahlı demek ki filan diyip geçiyorum. Ama içten içe bu bebe hep böyle minnak mı kalcak diye de korkuyorum.Canım göğsün kuck ya da büyük olması yumuşak sert olması sütun var ya da yok olduğunu göstermez. Göğüsler zamanla yumuşar buna da terbiye olmuş göğüsler derler hatta. Sütun yettiği kilo alımı ile belli olur. Kilo alımı iyi ise sütun yetiyordr. Bunlar benim nette zamanla öğrendiğim şeyler. Sağlık sektöründe olduğun için mutlaka bir ebe arkadsin vardr bunlari dusunup stres yapma kendine bir ebe arkadaşın ile görüş
İgne yeri olarak belliydi canim etrafinda kizariklik yoktu ama cok degilsr normaldir hemsire kizariklik olabilir diye uyariyor cunku
Kiloya boyle takik doktorlari hic sevmiyorum bizim doktorumuz 100 gr bile aliyosa tamamdir dedi robot degil bunlar her ay ayni kiloyu alamaz ve cok kilo alacak diye de bise yok dedi. Benimkiler halen 9 kilo olmadi bile premature olmalari da etkili tabi ama yapisal biraz daAh o kilo alımları beni öldürecek kuzum. Sağlık ocağındaki hemşire diyo ki müdavimi oldun buranın bi ara her hafta gidip tarttırıyordum. Emzirme danışmanıma kalsa her şey normal. Doktora kalsa az. Bi memnun edemiyoruz bu ay hatta pirinç, bulgur, irmik vercekmişim ki kilo alsın. Her ay resmen tabu oldu tartı. Hala 2-3 saatte bir emziriyorum. 5 kilo aldım süt olsun diye yiye yiye . Sürekli başka akranlarına bakıp kıyaslıyorum hatta eşimin akrabasının eşi var bana çakma elti resmen. Çocuk olmadan da her şeyimi taklit ederdi, şimdi de bebeleri kıyaslıyo. 2 ay büyük bizimkinden oğlu var dobişli maşallah. Sürekli ay seninki hafif ya ay taşıması ne kolaymış. Bizimki yatağa sığmıyo bilmemne. Hatta dönmesini bile zayıf ya ondana bağladı ya. Ben de ne güzel seninki iştahlı demek ki filan diyip geçiyorum. Ama içten içe bu bebe hep böyle minnak mı kalcak diye de korkuyorum.