Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ya eskiler gibi olsak herşey bence çok kolay ne yiyorlarsa onu vermişler ağzımıza yemişiz. Şimdi herşeyi ayrı hazırlıyor anneler valla annelerimiz baş tacı elbet ama bizim hakkımız hiç hiç ödenmez bence 😂😂
Opti anneme kalsa yaptığı yemkelrden verecek zaten sana verdim bi şey olmadı ya diyor 😂 az daha dayan dedim şu kısmı bi atlatalım 😁
Öyle oldu büşracım ya. Baktım kayınvalide bana bakmaya gelmiyor ben gittim ona kendime baktırdım iyi yapmışım değil mi 😂😂
Haftaya da aşımızı olalım bi sorun çıkmazsa kendi anama gitmeyi düşünüyorum. İlk 3 ayı atlatalım karada ölüm yok bize daha inşşş 🤪🤪
Kendimi gördüm bir an ilk 3 ay diyordum.
3aydan sonra uyku tamamen bozuldu 6 ay demeye dilim varmiyor😂

Benim kızda geçen hafta 65 cm di. Kilosu 6.800. Yakın gidiyoruz seninle zaten doğum tarihleri de yakın 😁

Ek gıda dışında doktoru beğeniyorsan değiştirme ama başka sıkıntı varsa degistir.
Aman açken verme ne güzel sütun var. Sağlığı yerinde olsun kilosu az olsa da olur. Anne sütü gibisi var mı emsin kuzucuk😍
Maşallah Nisaya🧿
Genel itibarıyla beğeniyorum canım. Ama eşim de diyor ki adamın dediğini uygulamayacaksan sonra sıkıntı olursa ne dicen?
Tamam zaten hiç aklıma yatmadı açken vermek. Biz bile aç karna yoğurt yesek karnımız ağrır. Ben de artık kilosuna takılmıyorum. Sağlığı yerinde olsun dediğin gibi.

Doğru yapmışsın canım, bizimki aksine aç olsun sonra emzir diyor amaç anne sütünün sıklığını azaltıp ek gıdayı artırmakmış. Ben tadım yapmıcaz mı dedim zaman yok dedi. Sanki 8 aylık bebe😂 açıkçası ben de bebeğe göre gideyim diyorum. 6.650 olmuş kilosu. Boyu da 67 cm.

Aynen ya ben de belerttim gözleri doktor istersen bi de açık büfe kahvaltı açak çocuğa dicektim😂 kesin yaşarım ben de kabızlık demir damlasına da başlıcam çünkü. Nurse harvey kullanıyodum hala sab simplexe döndürdü. O kaka yaptırır dedi

Ya masalım işte ben de ondan şüpheleniyorum işte anne sütünde bile gazından kıvranıyo. Tabi bizim doktora göre kolik olmadığı sürece yani katıla katıla ağlamıyosa sıkıntı yok. He döküntü filan olmadı şükür ama zor çıkartıyo pırtını ve kakasını.
ben salufer kullandım cnm demir olarak cok şükür sorun yaşamadım.. ek gıdaya geçince hafif ara ara olup geçiyor

Bal0ncuk Bal0ncuk ınsallah sifasını bulacak bebısın uzulme benım bebısınde dogustan bır testıs hala inmedi 0-6 aya kadar normal dıyorlar, ınmezse mudahale edilecek 😔 napalım rabbim dermansız dert vermesin
Pimpiriklila Pimpiriklila benım bebıse yogurt gaz yaptı ama meyveli sekılde verince hıc rahatsız etmiyor o sekılde deneyebilirsin meyve tadımlarıda yapınca ayrıca kabızlık kerem cok yasadı onuda her tadıma zeytinyağ koyarak ve son olarak ve en onemlısı yulafta buldum caresını🤩
cok saol cnm.. sizede geçmiş olsun
inşallah atlatacaz bugünleri

Eti nin ince yulafı satılıyor canm onu sıcak suyla ıslatıp 15 dakıka falan bekliyorum. Sonra ıcıne meyvesını ekliyorum. Ben daha onceden kendıme omlet falan da yapardım yulaftan aynı mantıkla ılerledım tarıf bakmadım yanı.. Hos tariflerde de yulafı bıraz suyla pısırın dıyorlar.. Bu sekılde yapabilirsin. Diyet yapanlarda kabızlık sorununa bıre bır yulaf
evet yulafı bende omletle yapar yerim cok güzel oluyor
bende yulaf verecem ama 180 gün dolduktan snra başlayacam ona

Selam gençler nasılsınız🤗
Biz geçtiğimiz hafta ailemizin yanına gittik ne iyi geldi bana yemekler önümde çeşit çeşit. Rahat rahat kahvaltı edebilmek filan … biraz dinlendim çok iyi geldi.
Bu hafta başında evimize geldik ama benimki ilk gün çok hzursuzlandı atak haftasına da girdik ondan sandım ama ondan sonraki günler normaldi. Demek ki dedim değişikliği algıladı🤔

Bizim de haftaya çarşamba tam 2. Ay doluyor o gün aşılarımız da olacak çok korkuyorum ya bişey olacak diye 😕

1 1mucize1umut kuzum senin beben de seninle konuşmaya çalışıyor mu? Birşeyler söylüyor mu agu filan? Benimki 4-5 gündür bariz şekilde agu i-aku gibi birşey söylüyor çok şaşırdım beklemiyordum vallaha😂 arı vız vız vız şarkısını söyleyip burnuna dokununca çok mutlu oluyor bol bol gülümsüyor dünyalar benim oluyor o an aşk yaşıyoruz 😍😍

Bal0ncuk Bal0ncuk kuzum geçmiş olsun çok. Aynı şey mi bilmiyorum ama bizim de doğduğumuzda beri gözün birinde çapaklanma vardı hep masaj yap dediler damla verdiler 1 ayda anca geçti düşün. Hemen birşey bekleme ama masaj çözüyor bence. Hergün yap geçer gider inşallah moralini bozma 😘
cnm tşk ederim opti kuzusu...
oyyy aynen aileler varken süper oluyor demi dinlenmişsindir iyice..
benm annemde üst katımda işe gittiğim için tüm gn onda ama eve gelir gelmez hemen alıyorum ondan yükü..
bazen dayanamıorum ona geri veriorum :KK70:

Öyle oldu büşracım ya. Baktım kayınvalide bana bakmaya gelmiyor ben gittim ona kendime baktırdım iyi yapmışım değil mi 😂😂
Haftaya da aşımızı olalım bi sorun çıkmazsa kendi anama gitmeyi düşünüyorum. İlk 3 ayı atlatalım karada ölüm yok bize daha inşşş 🤪🤪
Vallahi iyi yapmissin kuzum babaanne oldugunu hatirlatmak gerek 😂
Ooo kendi annen daha bi rahat sevdim bunu 😂 illaki zorluklar devam ediyor ama 3 aydan sonra daha farkli olacaktir mutlaka tunelin sonu yavas yavas geliyor merak etme 🤗

Yok canım deliksiz derken nerdeyse dedim hani emzirirken gözü kapalı emiyor zaten hemen geri yatırıyorum uyanmıyor gibi oluyor onu kastettim😊 yoksa onca saat aç durmaz zaten çok küçükler. Benimki gecenin ortasında bir kez kalkıyor çoğunlukla ama 3-4 gibi kalkar bazen 5 te de uyanıyor. Ama alarm kurmuyorum hiç artık en çok 4 saat uyuyor zaten.
2-3 saatte bir emzirmeye gerek yok kilosu gelişimi iyiyse. Doktorum gece 3 veya 4 saat uyuyabilir dedi 1 aydan sonra bana ben de ellemiyorum hiç gündüz sık emzir dedi öyle yapıyorum
Anladim canım 🤭 bizimki Max 4 saat yatıyor sonra 2 saat aralikla uyanıyor emip geri uyuyor bizimki de ,🤗

yine bimi sömürdüm.. 12-24 3 tane bulabildim
ama kitaplara bayıldımmmmmmmmmmmm
kitapları kız depoda unutmuş... diyorki kimse kitap istemioki :KK70: dedm ama ben istiorum :KK70:

Eklentiler

• cbe143e5-0bb7-4e60-8248-53cec143ae95.jpg
    cbe143e5-0bb7-4e60-8248-53cec143ae95.jpg
    155,6 KB · Görüntüleme: 25
kitapları kız depoda unutmuş... diyorki kimse kitap istemioki :KK70: dedm ama ben istiorum :KK70:
Ayy ben gittm kitap görmedim.
Çorap ve mama önlüğü aldım 😃
Yürüme arkadasi vardı kararrsz kaldım almadım

Ben de gidecektim kızı bırakıp gidemedim ya. İnşallah öğlene kalır bi şeyler😄 3 boyutlu kitaplar bimde miydi

Ayy ben gittm kitap görmedim.
Çorap ve mama önlüğü aldım 😃
Yürüme arkadasi vardı kararrsz kaldım almadım
ben yürüme arkadaşı gördmde almayacağım için oralı olmadım :KK70:
çorap 12-24 3 tane bulabildim ona üzüldüm :KK70:
eşim dersten cıksın onun ordaki bime gönderecem onu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
çoraplar benm attığım renktemi sizin oralarda fuli

Ben de gidecektim kızı bırakıp gidemedim ya. İnşallah öğlene kalır bi şeyler😄 3 boyutlu kitaplar bimde miydi
evet cnm bimde ve çok orjinal gerçekten

ben yürüme arkadaşı gördmde almayacağım için oralı olmadım :KK70:
çorap 12-24 3 tane bulabildim ona üzüldüm :KK70:
eşim dersten cıksın onun ordaki bime gönderecem onu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
çoraplar benm attığım renktemi sizin oralarda fuli

evet cnm bimde ve çok orjinal gerçekten
Bende esıme biz yurume arkadasi oluruz nisaya dwdim😃
Evet canım bizde de öyle ben diğer kısa coraplardan aldım 12~24 ay 😂

X