- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
İnşallah canım bizimki de geçerBizimde oyleydı canım. Başlarda kusma fazla oluyor. Büyüdükçe oda azalıyor. Su an çok nadir öyle fazla kusuyor. Geçecektir zamanla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bizimki de geçerBizimde oyleydı canım. Başlarda kusma fazla oluyor. Büyüdükçe oda azalıyor. Su an çok nadir öyle fazla kusuyor. Geçecektir zamanla
Peynir kesiği gibi oluyor bazen bazen de sütü olduğu gibi çıkarıyor
Sut kesigi gibi olmasi midede islenmis olmasindan kaynakli canim eski sut cikiyor sut oldugu gibi cikiyorsa o da taze oldugundan ikisi de cok normal buyudukce azalarak bitecek.Batil midir bilmem tanidiklarimiz kilo alıyor kusuyorsa diyorlar ne kadar mantıklı bilemedim
Aynen bence de öyle ama ne bileyim bazı şeyleri de doğru çıkıyor ya eskilerinSut kesigi gibi olmasi midede islenmis olmasindan kaynakli canim eski sut cikiyor sut oldugu gibi cikiyorsa o da taze oldugundan ikisi de cok normal buyudukce azalarak bitecek.
Ve tamamen bilimsellikten uzak bir bilgi
Bakalım bizim nasibimize nasıl bir çocuk çıkacak inş anası gibi uykucu olur ki şuana kadar en baştan beri uyku noktasında geceleri sorunsuz geçti diyebilirim hep böyle gider inş Bozulur diye korkuyorumElbet uykusu erkenden düzene giren bebek vardr canım sen benim Nisa ya bakma huysuz bir çocuk o gözleri kapalı iken bile ayak ve kollar hareket halinde
O kadar çabuk geçiyorsa iyi o zaman ya ben 2-3 gün uğraştırır sanmıştımOnlar ıcın sıfa canım bır gun huysuz atesli olabiliyorlar ama oda ertesi gune bıseyi kalmıo.. Hıc korkma
Bir iki gün önce gün içinde baya baya kustu canım. Endişelendim hatta üşüttüm mü diye ama huzuru iyiydi bende takılmadım.Optimussprime canım benim kızım çok kusuyor bu aralar sizde de oluyor mu bu kadar kusması normal mi acaba
Ay yok ya bunun elle tutulur yani da yok kilo aliyordur kusuyorsa nedirAynen bence de öyle ama ne bileyim bazı şeyleri de doğru çıkıyor ya eskilerin
fenalar ya.. Eşime demişlerki herşey 15 dakikada tükendiHiç bi şey kalmamış ben gidene kadar 11 de gittim yağmalamışlar resmen neyse bir dahaki sefere artık. Oo sen bölgeler arası çalışıyosun
EnişteeeeeeeeeeeeBal0ncuk keske sütümüz kesilmeseydi bazen aklıma geliyor hüzünleniyorum
Eşim geçen diyor ki e bebekten icecekten alalım sütun gelsin sanki faturası ödenmemiş çeşme misali ödeyince açılacak diye dusunuyor
Benim kızım da 2 haftadır öyle uzun uzun emiyor uyuyor kalıyor hala emiyor bı yandan fazla geliyor muhtemelen kusuyor ama bı yandan da endişelendiriyor beni burnunda da akıntı olunca usuttum mu diye düşünüyorumBakalım bizim nasibimize nasıl bir çocuk çıkacak inş anası gibi uykucu olur ki şuana kadar en baştan beri uyku noktasında geceleri sorunsuz geçti diyebilirim hep böyle gider inş Bozulur diye korkuyorum
O kadar çabuk geçiyorsa iyi o zaman ya ben 2-3 gün uğraştırır sanmıştım
Bir iki gün önce gün içinde baya baya kustu canım. Endişelendim hatta üşüttüm mü diye ama huzuru iyiydi bende takılmadım.
Gazını mutlaka çıkarmaya çalıs bir de gerçekten o gün çok sık ve uzun emmişti ondan oldu bence onlara dikkat et geçer gider
Mantıken düşününce de yok doğruAy yok ya bunun elle tutulur yani da yok kilo aliyordur kusuyorsa nedir
Benim koca bir kaynana misalifenalar ya.. Eşime demişlerki herşey 15 dakikada tükendi
Oda sinirlendi.. Gitmiş a101den pipetli suluk ve mantar çıngırak almş hahahaha
Enişteeeeeeeeeeee
Ya fuli senin koca ahahahaba
Keşke fulim.. Bazen bende hüzünleniorm ama bunada şükür hiç veremeyenler var diorm..
Ama en son lenanın gözüne anne sütü damlatn vs dediklerinde zoruma gitmiti en cok
Fuli benm vaktm gelmiş vakrmBenim koca bir kaynana misali
İşte az da olsa anne sütü almış olmalari biraz teselli ediyor sukur... Sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş zaten canım
Neyy kızz söyle merak uyandrmaFuli benm vaktm gelmiş vakrm
Ne vakti die sormaaaaa
Fyli herifim bime sinirlenip a101den bnu almşNeyy kızz söyle merak uyandrma
Canm senın bebıs kustugu ıcınde burnu tıkanıyor olabılır.. Burnundan geliyorsa her kusmasında burnunu mutlaka acBatil midir bilmem tanidiklarimiz kilo alıyor kusuyorsa diyorlar ne kadar mantıklı bilemedim
İyiyim kuzum sen nasılsın sizler napıyorsunuz? Ben bakıcılarla uğraşıyorum biri geldi Tacikistan’ları gönderdik hanımefendiyi şimdi bir abla geldi ona alışmaya çalışıyoruz defne bana yapışık yaşıyor hiçbirşey yapamıyorum Masalim01 bilir az çok haliminaber cnm nasılsın özledik
Evet hazırız herşeyimizle 23 ocakta kutlayacağız inşallahanaaaaaaaaa 13 kalmış doğum günlerine Aslimuu93
Dimi kuzum gerçi senle hergün görüşüyoruz daAslim seni burda da gormek ne guzel eski gunleri hatirlatiyor
Aslinda önceden burnundan da geliyordu şimdilerde gelmiyor burnundan halam genzine kaçarsa da burnundan gelir demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama burnunu açıyorum zaten sürekli yoksa düzgün emmiyor nefesi rahat alamadığı için. Çok şükür benim kızımın da kilo alımı iyi hatta dediğin gibi fazla bile göğsüm ilk zamanlaravl göre baya yumuşadı sütüm yetmiyir olarak düşünüyordum kilo alımı iyi olduğundan o endisemde kaybolduCanm senın bebıs kustugu ıcınde burnu tıkanıyor olabılır.. Burnundan geliyorsa her kusmasında burnunu mutlaka ac
Hıc alakası yok bu arada benım oglus nadıren kustu ama ıyı kılo almıs hatta fazla almıs
Hep pozitif düşün daha cok gelir ınsallahAslinda önceden burnundan da geliyordu şimdilerde gelmiyor burnundan halam genzine kaçarsa da burnundan gelir demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama burnunu açıyorum zaten sürekli yoksa düzgün emmiyor nefesi rahat alamadığı için. Çok şükür benim kızımın da kilo alımı iyi hatta dediğin gibi fazla bile göğsüm ilk zamanlaravl göre baya yumuşadı sütüm yetmiyir olarak düşünüyordum kilo alımı iyi olduğundan o endisemde kayboldu
Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ama çok erken tabi daha ama şöyle bi problem oluştu bu normal mi benim hatam mi oldu bilemiyorum bı göğsüm diğerinden daha büyük görünüyor daha çok süt var onda ilk başta hiç süt gelmemişti o gogsumden sobradan açıldıHep pozitif düşün daha cok gelir ınsallah
Ah bilmem mi kuzu defne kusum bu ara biraz yoruyor seni ama sanirim keremin hastaligi sirasinda ozledi onun etkisi oldu gibiİyiyim kuzum sen nasılsın sizler napıyorsunuz? Ben bakıcılarla uğraşıyorum biri geldi Tacikistan’ları gönderdik hanımefendiyi şimdi bir abla geldi ona alışmaya çalışıyoruz defne bana yapışık yaşıyor hiçbirşey yapamıyorum Masalim01 bilir az çok halimi
Evet hazırız herşeyimizle 23 ocakta kutlayacağız inşallah
Dimi kuzum gerçi senle hergün görüşüyoruz da
Ben hıc emzıremedım canm.. Emzırenler daha vakıf olup, daha net bır cevap verebilir sanaŞimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ama çok erken tabi daha ama şöyle bi problem oluştu bu normal mi benim hatam mi oldu bilemiyorum bı göğsüm diğerinden daha büyük görünüyor daha çok süt var onda ilk başta hiç süt gelmemişti o gogsumden sobradan açıldı