Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bal0ncuk Bal0ncuk keske sütümüz kesilmeseydi :KK61:bazen aklıma geliyor hüzünleniyorum

Eşim geçen diyor ki e bebekten icecekten alalım sütun gelsin 😂 sanki faturası ödenmemiş çeşme misali ödeyince açılacak diye dusunuyor 😂

Peynir kesiği gibi oluyor bazen bazen de sütü olduğu gibi çıkarıyor

Batil midir bilmem tanidiklarimiz kilo alıyor kusuyorsa diyorlar ne kadar mantıklı bilemedim 🤷
Sut kesigi gibi olmasi midede islenmis olmasindan kaynakli canim eski sut cikiyor sut oldugu gibi cikiyorsa o da taze oldugundan ikisi de cok normal buyudukce azalarak bitecek.
Ve tamamen bilimsellikten uzak bir bilgi 🙈

Sut kesigi gibi olmasi midede islenmis olmasindan kaynakli canim eski sut cikiyor sut oldugu gibi cikiyorsa o da taze oldugundan ikisi de cok normal buyudukce azalarak bitecek.
Ve tamamen bilimsellikten uzak bir bilgi 🙈
Aynen bence de öyle ama ne bileyim bazı şeyleri de doğru çıkıyor ya eskilerin 🤭😅😅

Elbet uykusu erkenden düzene giren bebek vardr canım sen benim Nisa ya bakma huysuz bir çocuk o gözleri kapalı iken bile ayak ve kollar hareket halinde 😂
Bakalım bizim nasibimize nasıl bir çocuk çıkacak 😂 inş anası gibi uykucu olur 😀 ki şuana kadar en baştan beri uyku noktasında geceleri sorunsuz geçti diyebilirim hep böyle gider inş 🙏🏼 Bozulur diye korkuyorum
Onlar ıcın sıfa canım bır gun huysuz atesli olabiliyorlar ama oda ertesi gune bıseyi kalmıo.. Hıc korkma
O kadar çabuk geçiyorsa iyi o zaman ya ben 2-3 gün uğraştırır sanmıştım😊
Optimussprime Optimussprime canım benim kızım çok kusuyor bu aralar sizde de oluyor mu bu kadar kusması normal mi acaba
Bir iki gün önce gün içinde baya baya kustu canım. Endişelendim hatta üşüttüm mü diye ama huzuru iyiydi bende takılmadım.
Gazını mutlaka çıkarmaya çalıs bir de gerçekten o gün çok sık ve uzun emmişti ondan oldu bence onlara dikkat et geçer gider

Hiç bi şey kalmamış ben gidene kadar 11 de gittim😄 yağmalamışlar resmen😂 neyse bir dahaki sefere artık. Oo sen bölgeler arası çalışıyosun🤭
:KK70: fenalar ya.. Eşime demişlerki herşey 15 dakikada tükendi :KK70: :KK70:
Oda sinirlendi.. Gitmiş a101den pipetli suluk ve mantar çıngırak almş hahahaha :KK70:

Bal0ncuk Bal0ncuk keske sütümüz kesilmeseydi :KK61:bazen aklıma geliyor hüzünleniyorum

Eşim geçen diyor ki e bebekten icecekten alalım sütun gelsin 😂 sanki faturası ödenmemiş çeşme misali ödeyince açılacak diye dusunuyor 😂
Enişteeeeeeeeeeee :KK70: :KK70: :KK70:
Ya fuli senin koca :KK70: ahahahaba :KK70:

Keşke fulim.. Bazen bende hüzünleniorm ama bunada şükür hiç veremeyenler var diorm..
Ama en son lenanın gözüne anne sütü damlatn vs dediklerinde zoruma gitmiti en cok 😶

Bakalım bizim nasibimize nasıl bir çocuk çıkacak 😂 inş anası gibi uykucu olur 😀 ki şuana kadar en baştan beri uyku noktasında geceleri sorunsuz geçti diyebilirim hep böyle gider inş 🙏🏼 Bozulur diye korkuyorum

O kadar çabuk geçiyorsa iyi o zaman ya ben 2-3 gün uğraştırır sanmıştım😊

Bir iki gün önce gün içinde baya baya kustu canım. Endişelendim hatta üşüttüm mü diye ama huzuru iyiydi bende takılmadım.
Gazını mutlaka çıkarmaya çalıs bir de gerçekten o gün çok sık ve uzun emmişti ondan oldu bence onlara dikkat et geçer gider
Benim kızım da 2 haftadır öyle uzun uzun emiyor uyuyor kalıyor hala emiyor bı yandan fazla geliyor muhtemelen kusuyor ama bı yandan da endişelendiriyor beni burnunda da akıntı olunca usuttum mu diye düşünüyorum

:KK70: fenalar ya.. Eşime demişlerki herşey 15 dakikada tükendi :KK70: :KK70:
Oda sinirlendi.. Gitmiş a101den pipetli suluk ve mantar çıngırak almş hahahaha :KK70:

Enişteeeeeeeeeeee :KK70: :KK70: :KK70:
Ya fuli senin koca :KK70: ahahahaba :KK70:

Keşke fulim.. Bazen bende hüzünleniorm ama bunada şükür hiç veremeyenler var diorm..
Ama en son lenanın gözüne anne sütü damlatn vs dediklerinde zoruma gitmiti en cok 😶
Benim koca bir kaynana misali 😂

İşte az da olsa anne sütü almış olmalari biraz teselli ediyor sukur... Sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş zaten canım 🤗

Eklentiler

• IMG-20220107-WA0031.jpg
    IMG-20220107-WA0031.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 20
Batil midir bilmem tanidiklarimiz kilo alıyor kusuyorsa diyorlar ne kadar mantıklı bilemedim 🤷
Canm senın bebıs kustugu ıcınde burnu tıkanıyor olabılır.. Burnundan geliyorsa her kusmasında burnunu mutlaka ac
Hıc alakası yok bu arada benım oglus nadıren kustu ama ıyı kılo almıs hatta fazla almıs 😵🙈

naber cnm nasılsın özledik
İyiyim kuzum sen nasılsın sizler napıyorsunuz? Ben bakıcılarla uğraşıyorum biri geldi Tacikistan’ları gönderdik hanımefendiyi 😂 şimdi bir abla geldi ona alışmaya çalışıyoruz defne bana yapışık yaşıyor hiçbirşey yapamıyorum Masalim01 Masalim01 bilir az çok halimi
anaaaaaaaaa 13 kalmış doğum günlerine Aslimuu93 Aslimuu93 :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
Evet hazırız herşeyimizle 23 ocakta kutlayacağız inşallah ❤️
Aslim seni burda da gormek ne guzel eski gunleri hatirlatiyor 😂
Dimi kuzum 😂😂 gerçi senle hergün görüşüyoruz da 😂

Canm senın bebıs kustugu ıcınde burnu tıkanıyor olabılır.. Burnundan geliyorsa her kusmasında burnunu mutlaka ac
Hıc alakası yok bu arada benım oglus nadıren kustu ama ıyı kılo almıs hatta fazla almıs 😵🙈
Aslinda önceden burnundan da geliyordu şimdilerde gelmiyor burnundan halam genzine kaçarsa da burnundan gelir demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama burnunu açıyorum zaten sürekli yoksa düzgün emmiyor nefesi rahat alamadığı için. Çok şükür benim kızımın da kilo alımı iyi hatta dediğin gibi fazla bile göğsüm ilk zamanlaravl göre baya yumuşadı sütüm yetmiyir olarak düşünüyordum kilo alımı iyi olduğundan o endisemde kayboldu 🤲🥰

Aslinda önceden burnundan da geliyordu şimdilerde gelmiyor burnundan halam genzine kaçarsa da burnundan gelir demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama burnunu açıyorum zaten sürekli yoksa düzgün emmiyor nefesi rahat alamadığı için. Çok şükür benim kızımın da kilo alımı iyi hatta dediğin gibi fazla bile göğsüm ilk zamanlaravl göre baya yumuşadı sütüm yetmiyir olarak düşünüyordum kilo alımı iyi olduğundan o endisemde kayboldu 🤲🥰
Hep pozitif düşün daha cok gelir ınsallah

Hep pozitif düşün daha cok gelir ınsallah
Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ama çok erken tabi daha ama şöyle bi problem oluştu bu normal mi benim hatam mi oldu bilemiyorum bı göğsüm diğerinden daha büyük görünüyor daha çok süt var onda ilk başta hiç süt gelmemişti o gogsumden sobradan açıldı 🤭

İyiyim kuzum sen nasılsın sizler napıyorsunuz? Ben bakıcılarla uğraşıyorum biri geldi Tacikistan’ları gönderdik hanımefendiyi 😂 şimdi bir abla geldi ona alışmaya çalışıyoruz defne bana yapışık yaşıyor hiçbirşey yapamıyorum Masalim01 Masalim01 bilir az çok halimi

Evet hazırız herşeyimizle 23 ocakta kutlayacağız inşallah ❤️

Dimi kuzum 😂😂 gerçi senle hergün görüşüyoruz da 😂
Ah bilmem mi kuzu defne kusum bu ara biraz yoruyor seni ama sanirim keremin hastaligi sirasinda ozledi onun etkisi oldu gibi
Sen gibi harika bir arkadas edindim hergun gorusmem miiii 🤗😘

Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım ama çok erken tabi daha ama şöyle bi problem oluştu bu normal mi benim hatam mi oldu bilemiyorum bı göğsüm diğerinden daha büyük görünüyor daha çok süt var onda ilk başta hiç süt gelmemişti o gogsumden sobradan açıldı 🤭
Ben hıc emzıremedım canm.. Emzırenler daha vakıf olup, daha net bır cevap verebilir sana 💕

X