Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ödem olmus olabılır bunun ıcın en etkili cozum ızotonıkle temızledıkten sonra buz koklatmak.. Sısen odemı indiriyor.. Benım oglumunda oyleydı.. Burnu cok kucuk minnacık bırazcık evın nem dengesi sassa hemen odem oluyor. Mama yemiyor gecelerı yatmıyordu bunu sureklı yapabilirsin hıc bır zararı yok

Tabiki bebek buyutmek kolay mi gorsunler madem farkinda degiller farkina vardirmak gerek arada bir en guzelini yapmissin

Yaa hiç duymamıştım böyle birşey deneyelim bizde faydası olur inşallah

Hiç bi şey kalmamış ben gidene kadar 11 de gittim yağmalamışlar resmen neyse bir dahaki sefere artık. Oo sen bölgeler arası çalışıyosun

Peynir kesiği gibi oluyor bazen bazen de sütü olduğu gibi çıkarıyor
Nisa da senin tarif ettiği şekilde çok kusuyordu bazen emince tamamen çıkıyordu. Doktorda ebe de normal dedi.
Sonradan başka bir doktora emince sütu direk çıkartiyor dedim oda sütun tazyikli olabilir dedi canım sağarken dikkat ettin mi hiç tazyikli geliyor mu diye

Canım bayadir sagmiyorum ben emiyor kızım ama sagdigim zamanda tazyikli geliyordu şimdi de emerken bırakınca akıyor resmen onunla mi ilgili acaba

Canım bayadir sagmiyorum ben emiyor kızım ama sagdigim zamanda tazyikli geliyordu şimdi de emerken bırakınca akıyor resmen onunla mi ilgili acaba
Doktor bana ön sütü sagmami sonra emzirmemi söylemişti canım sonra sütüm kesildi ama dene istersen

Kusmasini engeller mi acaba kilosu filan iyi aslında gelişimini engellemiyor kusması da sürekli üst değiştiriyorum ağlıyor her seferinde ona gıcık oluyorum
Bizimde oyleydı canım. Başlarda kusma fazla oluyor. Büyüdükçe oda azalıyor. Su an çok nadir öyle fazla kusuyor. Geçecektir zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…