Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

selam kızlar.. aynen ya moralim bozuk die pek bakmadım.. bide masaj yaparken ağlıyor ona ayrı canım sıkılıyor
bugün doktoru arıayacam.. 3 gün sonra ara demişti.. bakalım.. lenada pek değişklik yok ama göz kızarması geçti
Canım bu bahsettiğin göz yaşı kanalı tıkanikligi mi

evet cnm ama lenada baya kötü oldu
gözünü görsen varya kan çanağı ama abartısız böyle kıpkırmızı şoka girdik
şuan kırmızılığı geçti gibi..hafif var..
ama akıntı devam ediyor
Canım demek onda böyle bir sıkıntı varmış bir anda patlak vermiş.
Arkadaşımın bebeginin 2 aylıkken vardı. Yavrumun hep gözü akıyordu.
Masaj ve damla ile geçti şu an 7 aylık olmak üzere belki 2 aydr falan yok.
Lena nin da geçecektir Allahın izni ile

selam kızlar.. aynen ya moralim bozuk die pek bakmadım.. bide masaj yaparken ağlıyor ona ayrı canım sıkılıyor
bugün doktoru arıayacam.. 3 gün sonra ara demişti.. bakalım.. lenada pek değişklik yok ama göz kızarması geçti
Bi ara bakalım doktorunu kuzum, hemen geçmese de fayda eder illaki sen sabırla yapmaya devam et canım. Yanında annen filan bi oyuncakla oyalasa yine de ağlar mı acaba?

Gunaydın kızlar
Biz bır gece rahat dıger gece huzursuzlukla hep kalkıyoruz... Cuma da ası var 🙈🙈🙈 ne yapacaz bakalım
Bizim de aynı canım. Bu gece huzursuzdu mesela baya. Hadi şifa olsun şimdiden. 9. Aya kadar rahatız bi daha inşallah🤗

Kızlar adetim 4 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapmadım şimdi 1 2 saat bişi yiyip içmesem çıkar mı sizce yoksa yarın sabahı mı bekleyeyim? Adet olacak gibiyim de olmayacak da gibiyim eğer negatifse söktüren çayları içeceğim

Kızlar adetim 4 gün gecikti. Sabah ilk idrarla yapmadım şimdi 1 2 saat bişi yiyip içmesem çıkar mı sizce yoksa yarın sabahı mı bekleyeyim? Adet olacak gibiyim de olmayacak da gibiyim eğer negatifse söktüren çayları içeceğim
Erken gebelik testi ise çıkar diye düşünüyorum. Ama o arada idrara da çıkmamanız lazım ki yoğunlaşsın. Sabaha yapsanız daha iyi olur gibi. Kendiliğinden olmuyor musunız adet neden çay içiyorsunuz?

Erken gebelik testi ise çıkar diye düşünüyorum. Ama o arada idrara da çıkmamanız lazım ki yoğunlaşsın. Sabaha yapsanız daha iyi olur gibi. Kendiliğinden olmuyor musunız adet neden çay içiyorsunuz?
Kasım ayında aşılama yaptım ve geçen ay 1.5 mm lik iki minik kistim vardı. Tüp bebek denemek istiyorum o yüzden eğer gebelik yoksa söktürsün diye çay içeceğim bu ay. Tedaviye başlamak istiyorum artık 😒

Kasım ayında aşılama yaptım ve geçen ay 1.5 mm lik iki minik kistim vardı. Tüp bebek denemek istiyorum o yüzden eğer gebelik yoksa söktürsün diye çay içeceğim bu ay. Tedaviye başlamak istiyorum artık 😒
Anladım,kistler de adet düzensizliği yapabilir ilaç vermedi mi doktor kistleri görünce? bence eğer negatif çıkarsa ve adet olmazsanız doktora görünün. Benim tedaviden dolayı ufak kistler oluşmuştu doktor ilaç verdi. Basit kistler adetle atılır ama biz işi garantiye alalım dedi. Adetle atamazsanız bu ay da başlayamazsınız tedaviye.

Anladım,kistler de adet düzensizliği yapabilir ilaç vermedi mi doktor kistleri görünce? bence eğer negatif çıkarsa ve adet olmazsanız doktora görünün. Benim tedaviden dolayı ufak kistler oluşmuştu doktor ilaç verdi. Basit kistler adetle atılır ama biz işi garantiye alalım dedi. Adetle atamazsanız bu ay da başlayamazsınız tedaviye.
Küçük olduğu için gerek yok doğum kontrol hapı olumsuz etkiler dedi vermedi. Aynen kistten dolayı da olabilir o yüzden çok umutlanmadım zaten açıkçası ama emin olmadan da bişi yapmak istemiyorum. Eşim de böyle geciktikçe umutlanıyor o da içime dokunuyor. En iyisi yapıp rahatlayalım.

Küçük olduğu için gerek yok doğum kontrol hapı olumsuz etkiler dedi vermedi. Aynen kistten dolayı da olabilir o yüzden çok umutlanmadım zaten açıkçası ama emin olmadan da bişi yapmak istemiyorum. Eşim de böyle geciktikçe umutlanıyor o da içime dokunuyor. En iyisi yapıp rahatlayalım.
Canım idrari bekletirsen varsa çıkar fakat eğer negatifse hemen ilaç içme geç dollenmede olabilir. Emin olmak için önce bir kan ver daha net sonuç alırsın

İnşallah hamilelik vardır tedaviden sonra da kalan oluyor😊 değilse de doktor söktürücü verebilir. Bana doğum kontrol hapı değil de adet düzenleyici vermişti. Şu süreçte bitkisel bir şey denemeseniz daha iyi olur bence. Eşler bize göre daha çabuk umutlanıyor.

İnşallah hamilelik vardır tedaviden sonra da kalan oluyor😊 değilse de doktor söktürücü verebilir. Bana doğum kontrol hapı değil de adet düzenleyici vermişti. Şu süreçte bitkisel bir şey denemeseniz daha iyi olur bence. Eşler bize göre daha çabuk umutlanıyor.
İnşaallah. Aynen öyle cidden. Kekik çayı hemen söktürüyor bende. Yan etkisi olmaz sanıyorum

Canım demek onda böyle bir sıkıntı varmış bir anda patlak vermiş.
Arkadaşımın bebeginin 2 aylıkken vardı. Yavrumun hep gözü akıyordu.
Masaj ve damla ile geçti şu an 7 aylık olmak üzere belki 2 aydr falan yok.
Lena nin da geçecektir Allahın izni ile
İnşallah fuli teyzesi :KK43:

Bi ara bakalım doktorunu kuzum, hemen geçmese de fayda eder illaki sen sabırla yapmaya devam et canım. Yanında annen filan bi oyuncakla oyalasa yine de ağlar mı acaba?
Oo her türlü şebekliği yapıyoruz teyzesi :KK43:

Kızlar nisanın ilk haftasına kdar masaja devam edecekmişiz dr öyle dedi

Kızlar doktordan geldik kafam çorba oldu. 360 gr. almış ama sıkıntı yok, diş çıkarmışsınız almayadabilirdi dedi. Ama ekgıda konusunda kafamı karıştırdı. 7 gün yoğurt verecekmişim. Ama tadımlık değil artıra artıra. 1 çay bardağına kadar çıkacakmışım. Bir de aç karna vercekmişim. Sonra doyurcakmışım. İkinci hafta direkt sebze çorbası 3 gün, 3 gün. Çorbaya pirinç bulgur irmik koyabilirmişim. Aynı zamanda gene yoğurt da var. Sonra bunların hepsi bitince takribi 15-20 gün sonra tatlı niyetine meyve verebilirmişim. Ama bana çok saçma geldi. Doktora gaz kaka sıkıntımız var diyorum yoğurt ver diyor. Bir de dedi ki arada döküntü olabilir aşırı bi tepki vermediği sürece devam et. Valla o kadar okudum hiç böyle ekgıdaya başlayanı duymadım. Eşim de diyo ki o doktor ona güvenicez.

Bana bi akıl verin hele.

Kızlar doktordan geldik kafam çorba oldu. 360 gr. almış ama sıkıntı yok, diş çıkarmışsınız almayadabilirdi dedi. Ama ekgıda konusunda kafamı karıştırdı. 7 gün yoğurt verecekmişim. Ama tadımlık değil artıra artıra. 1 çay bardağına kadar çıkacakmışım. Bir de aç karna vercekmişim. Sonra doyurcakmışım. İkinci hafta direkt sebze çorbası 3 gün, 3 gün. Çorbaya pirinç bulgur irmik koyabilirmişim. Aynı zamanda gene yoğurt da var. Sonra bunların hepsi bitince takribi 15-20 gün sonra tatlı niyetine meyve verebilirmişim. Ama bana çok saçma geldi. Doktora gaz kaka sıkıntımız var diyorum yoğurt ver diyor. Bir de dedi ki arada döküntü olabilir aşırı bi tepki vermediği sürece devam et. Valla o kadar okudum hiç böyle ekgıdaya başlayanı duymadım. Eşim de diyo ki o doktor ona güvenicez.

Bana bi akıl verin hele.
3 aylıkken gittiğim dokyor 4. Ay da ek gıdaya başla 1 çay bardağı yoğurt yiyebilir bir de meyve püresi ver dedi. Ama ben yavaş yavaş gittim doyumlukla tadımlık arası. İlk başta yoğurt verdim bende. Sonra doktor değiştirdim o da yeni tadimlara başla dedi. Bende baslaifm dedim ne diyeyim 😂
Bence başla canım yoğurt sebze ve meyve olarak azar azar ver. Ama aç olmasın emdikten 1 saat sonra falan dene. Her cocuk ayni olmaz. Ben iki doktoruda tam dinlemedim kendime göre bir şeyler yaptım

Bu arada Nisa da bu ay az kilo aldı. Doktor 5. Ay da doğum kilosunun 2 katı olması gerekir dedi. O yüzden gelişimini normal buldu. Kaç kilo olmuş senin minnos

Son düzenleme:
Hadi bakalım inşallah şifa olur kuzucuğa🤗 belki zamanla alışır
İnşallah cnm

Bana bi akıl verin hele.
Kilo konusunda cok normal cnm.. Üstelik diş cıkardı.. Zaten eskidendi o cok kilo artışları.. Artk hepsi az az alacak
Heleki yürüdüklerinde :) normal yani
Ek gıda olayını okuduğmda lebron ceymsssss o ne ya dedm... 7 gn yoğurt nedir... Şaşırdım ama doktorun üstüne ckamam..
Biz şöyle yaptk önce 1 kaşık sebze suyuyla başladm snra 2 kaşk snra 3 kaşk
3 gn snra baika şeye geçtm
Sonra o iki şeyi karıştırdm derken 15 gn su şeklinde gittim
Snra azar azar tadmlara başladm..
Açkçası doktorlarada cok uymadım..
Kızımı gözlemleye gözlemleye gittim gidiyorum.. Ben henüz doyuracak kdar vermedim ama 19ocaktan snra artk doyumluğa geçecem.
Bu arada yoğurt versende vermesende ek gıdaya geçtiğinde hafif gaz ve katı kaka.. Kakada zorlanma vs olabilir bağırsakları alışana kdar cnm..
Ben yaşadım

X