- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Yok ben almiyayim alana da mani olmayayim bir denemelik embriyo var ama ayağımda her 1 saat sallamadan sonra vazgeciyorjmArtik sizlerin 2.bebek zamanlarini da goruruz insallah heyecanli surecler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben almiyayim alana da mani olmayayim bir denemelik embriyo var ama ayağımda her 1 saat sallamadan sonra vazgeciyorjmArtik sizlerin 2.bebek zamanlarini da goruruz insallah heyecanli surecler
Yasina yaklasinca unutursun zorluklari minik bebek ozlemin baslarYok ben almiyayim alana da mani olmayayim bir denemelik embriyo var ama ayağımda her 1 saat sallamadan sonra vazgeciyorjm
Bizim dr devletin verdiği d vitamini (monovit) onu kullanabilirsinŞimdilik sadece meme kuzum, bakalım bu ay nasıl çıkacak gelişimi, dişten, gazdan dolayı baya sıkıntı çektik emmede. Demire de başlamadım daha doktor 5. Ayda başlarız gibi bi şey dedi. Demir damlalarına da bakıyorum hepsinden memnun olmayan var. Bizim kız zaten sıkıntılı gaz kaka konusunda nasıl yaparız bakalım. Siz ne kullanıyorsunuz?
Benm kızın emeklieceğini hiç düşünmüorm.. Hazırcı tembel teneke
Oy maşallah.. Defne hayata hızlı girişyapıo pimpirik dişler dönmelerParaben kısmı tartışmalı dediğin gibi zararlı da diyen var zararsız da, he aldığımız demir damlaları çok mu matah olacak orası da ayrı konu.
İlk bi sene de uyumuşum kuzum ben ya annem kaldırıyomuş yemek zamanı anlamışım tabi o zamandan bi daha böyle rahat kalamayacağımı fırsat bu fırsat
Ay ne güzel dönmesini izlemek aşırı keyifli dimi maşallah Nisaya ulaşabileceği uzaklıkta oyuncaklar koy uzanıp alsın canım emeklemeye egzersiz oluyormuş.
Defne de yaklaşık 1 aydır dönüyor ama sürekli bi yere koydum mu pat, ya da alt değiştirirken de öyle. Geçende size demedim de yataktan düştü bu yüzden aşırı korktum Allahtan sade başı kızardı hemen acile gittik bir şey çıkmadı ama çok ağladı yavrum. Aman dikkat et sen de hiç denetimsiz bırakma. Şimdi de o günden beri az dönüyo korktu galiba
Aaaa 9 aylıkken kanmı alıolar?Kan tahlili iste olmazsa kuzum demir anemisi var mi bakilir en azindan icin rahat eder 9 aylik rutin kan tahlili yapiliyor zaten en kotu o zaman bakilir
Kac kez hangi yontemi denedin kuzu
Bize topuk kanı alınırken annenin hormonlarndan kaynaklı bu tarz şeylerin olabileceği anlatılmıştıEvet kuzum haklısın, onda da var. Biz neler kullandık hakikaten. Çok ilginç benim kız doğar doğmaz adet oldu biliyo musun? Hiç duymamıştım bugüne kadar. Doktorlar önemsemedi normal gebeliklerde de oluyormuş ama bence bizim hormon ilaçlarından oldu
Ben bugün görustum canım. İyiymiş yakın zaman da döneceğim dedi.
Bakayım canım o demir ilacına da teşekkürlerBizim dr devletin verdiği d vitamini (monovit) onu kullanabilirsin
Ama demir ilacı kosununda katiyen kullanma içeriii hiç temiz değil önermem dedi..( Ama bunun yanında bişi olmaz kullan dien hekimde cok)
Biz salufer kullanıyoruz cnm içinde c vitamini ağırlıklı demir ilacı..
Lena hem tadını sevio hemde kabzlık yapmadı cok şükür
Oy maşallah.. Defne hayata hızlı girişyapıo pimpirik dişler dönmeler
Geçmiş olsjnnnnnnnnn
Annem bu yüzden pamuktan kalın yer yatağı yaptı, ben işteyken lena hep onda.. Ama dönme gibi bir niyeti yk
Aaaa 9 aylıkken kanmı alıolar?
İlk defa duyuyorm cnm..
Sağlık ocağımı, doktormu
Bize topuk kanı alınırken annenin hormonlarndan kaynaklı bu tarz şeylerin olabileceği anlatılmıştı
Ve benm kızın altını değişirken 1 gn bi baktm kan, ben şok.. Bilsemde panik oldum 1 gn hatta 1 gn bile değil 1 seferlik olup geçmişti
Kerem 7.5 defne 10 aylıkken kuzum
Onceden asm ler aliyomus bir kit varmis artik gelmiyor dedi hastanede yaptirin tahlillerini dedi rutinmis 9 ayda devlet hastanesinde yaptirdim ben aklinizda bulunsunBizim dr devletin verdiği d vitamini (monovit) onu kullanabilirsin
Ama demir ilacı kosununda katiyen kullanma içeriii hiç temiz değil önermem dedi..( Ama bunun yanında bişi olmaz kullan dien hekimde cok)
Biz salufer kullanıyoruz cnm içinde c vitamini ağırlıklı demir ilacı..
Lena hem tadını sevio hemde kabzlık yapmadı cok şükür
Oy maşallah.. Defne hayata hızlı girişyapıo pimpirik dişler dönmeler
Geçmiş olsjnnnnnnnnn
Annem bu yüzden pamuktan kalın yer yatağı yaptı, ben işteyken lena hep onda.. Ama dönme gibi bir niyeti yk
Aaaa 9 aylıkken kanmı alıolar?
İlk defa duyuyorm cnm..
Sağlık ocağımı, doktormu
Bize topuk kanı alınırken annenin hormonlarndan kaynaklı bu tarz şeylerin olabileceği anlatılmıştı
Ve benm kızın altını değişirken 1 gn bi baktm kan, ben şok.. Bilsemde panik oldum 1 gn hatta 1 gn bile değil 1 seferlik olup geçmişti
Benım kuzenım doktora tamda bunu demıs eskıden kullanmamısız hocam bır sıkıntı olmamıs demıs. Oda anca polıs olabılmıssın demıs zekayı etkılıyormus sanırım bende bıraz kullandım bıraktım cok fena kabız yaptıAy hangimiz kullandik sanki demi
O doktor olmuşta zamanında annesi ona kullanmışmi acaba anca polis olmussun derken polisin aklı çalışmıyor demek istemiş adama bak ben öyle diyen doktoru orada bozar bi daha gitmemBenım kuzenım doktora tamda bunu demıs eskıden kullanmamısız hocam bır sıkıntı olmamıs demıs. Oda anca polıs olabılmıssın demıs zekayı etkılıyormus sanırım bende bıraz kullandım bıraktım cok fena kabız yaptı
Yıllar once yasanmıs bu olay devletteki cocuk doktoru ozel olsa o lafı edermı..ben cok arastırdım bu damla meselesini kullanmak ıstemedıgım ıcın, hangı marka kullanırsan kullan mutlaka kabızlık yapıyor mus saglık ocagının verdiginı kullanmıstım bıraktım canm suan kullanmıyorum besınlerden vermeye calısacam ınsallah basarili olurumO doktor olmuşta zamanında annesi ona kullanmışmi acaba anca polis olmussun derken polisin aklı çalışmıyor demek istemiş adama bak ben öyle diyen doktoru orada bozar bi daha gitmem
Sen hangini kullanıyorsun canım
Ben henüz başlamadim bile. Doktora soracağım. Kullanmak istemiyorum Nisa zaten 2~3 günde bir kaka yapıyor bizde kabızlık yaşamayalım. Her bebekte aynı olmuyor gerçi. Her şeyi yemeye başlasalar yediklerinden alırlar. Yinede arada bir kanda baktırmak lazimYıllar once yasanmıs bu olay devletteki cocuk doktoru ozel olsa o lafı edermı..ben cok arastırdım bu damla meselesini kullanmak ıstemedıgım ıcın, hangı marka kullanırsan kullan mutlaka kabızlık yapıyor mus saglık ocagının verdiginı kullanmıstım bıraktım canm suan kullanmıyorum besınlerden vermeye calısacam ınsallah basarili olurum
Cok şükür cnmBen bugün görustum canım. İyiymiş yakın zaman da döneceğim dedi.
Ayy önce 6yı atlatalımBakayım canım o demir ilacına da teşekkürler
Keşke bağırsakları da az ilham alsa da gelişse artık, bütün gece dön dön dön gazla uğraştı minnoşum
Şaka bi yana her bebiş kendine özel bence sağlıklı oldukları sürece gerisi bir şekilde gelir diye düşünüyorum. Valla baloncuklum yüreğim ağzıma geldi. Evde yalnızdım bir de. Üstüne eşim de korkuttu gelince. İyi yapmış annen. Allah korusun yavrucuklarımızı. Hani ilerde büyüyünce de düşer tabi de böyle değil.
İyi bari sizin az olmuş benim de görünce moralim bozuluyordu allam bi şey mi var diye. Neyse ki geçti birkaç güne.
9. Ayda bir de kızamık aşısı var di mi? Allam şu 6. Ay aşılarını da atlatsak
Yicem ben onlarıKerem 7.5 defne 10 aylıkken kuzum
Tşkler cnm.. Peki asmler söylüolarmı yaptırın dieOnceden asm ler aliyomus bir kit varmis artik gelmiyor dedi hastanede yaptirin tahlillerini dedi rutinmis 9 ayda devlet hastanesinde yaptirdim ben aklinizda bulunsun
Ayy evet 6. Ay aşılarından ben de tırsıyorum nimenrix var bizim de 6 da 28 miydi neydi tarihi de. Yarın da bexero 2. Doz olcak geçen hafta olacaktı ben hasta olunca kaldı.Ayy önce 6yı atlatalım
Bizim aşımız 20.01de
9. Ayda bizim üstüne menenjitimiz var
Oyyy şifa olsun..Ayy evet 6. Ay aşılarından ben de tırsıyorum nimenrix var bizim de 6 da 28 miydi neydi tarihi de. Yarın da bexero 2. Doz olcak geçen hafta olacaktı ben hasta olunca kaldı.
Ben de üzülüyorum ya 4. Ay aşıları ağır geldi yavruşa. Size de şimdiden şifa olsun. Bizim de öyle doğduğundan beri aşı. Neyse bitecek inşallahOyyy şifa olsun..
Her ay aşısı oldu bizim kızın.. Öyle denk geldi
Bie yandan üzülüorm
Diğer yandan sağlıkları için diyorım