Hangi marka cnmKızlar bızde 5 numara kullanıyoruz kerem suan kac kılo bılmıyorum ama 4 numara sıkıyordu ız oluyor dıe 5 gectık gercı buda ız yapıo bacak arasını bılemedık yanı 4 le aynı gıbı geldi bana.. 5 ay kontrole gitmedik kılo takıbı yapamadım 6. Ayda bellı olacak kılosuda bakalım
Atak evresnde olabilirsniz diecem ama bence ondan değilGünaydın kızlar
Nisa hiç bir şekilde uyumuyor. İlk zamanlar bile böyle değildi. Uykusuzluktan ölüyorum resmen
Günaydın kızlar
Biz de aynıydık canım birkaç gün hele 10 dk da bir uyandı. Ben gene gazdan sanıyorum allam dedim azalacağına artıyor meğer bir de diş çıkarıyormuş. Sizde diş belirtileri var mı? Burnu azcık tıkalı olunca da huzursuzlanıyor defne uyumuyor.Günaydın kızlar
Nisa hiç bir şekilde uyumuyor. İlk zamanlar bile böyle değildi. Uykusuzluktan ölüyorum resmen
Gercek doğması gereken tarihe göre atak haftası ama doğduğu tarihe göre degilHangi marka cnm
Atak evresnde olabilirsniz diecem ama bence ondan değil
Artık bebeler büyüyor herşeyin farkındalar
Cin gibiler cin.. Herşeyi görmek bilmek duymak istiolar
Tüm mesele bu
Ayyyy minik kuş dis mi çıkardı maşallah onaBiz de aynıydık canım birkaç gün hele 10 dk da bir uyandı. Ben gene gazdan sanıyorum allam dedim azalacağına artıyor meğer bir de diş çıkarıyormuş. Sizde diş belirtileri var mı? Burnu azcık tıkalı olunca da huzursuzlanıyor defne uyumuyor.
Günaydın canım. Ben dertliyim yukarda belirttiğim gibi gözlerim uykuya hasretKızlarcım günaydın!Ne zamandır yazacağım yazamıyorum herkesler iyi mi bebikler büyüyor mu uykusuzluktan ölüyor musunuz dişler çıktı mı huysuzluk had safhada mı
Maşallah maşallah maşallahGünaydın kızlar
İyiyiz kuzum siz nasılsınız
Bizim uykusuzluk sebebimiz belli oldu meğer diş çıkarcakmış Defnegeçen gün dişetlerini kaşıyodum anum bi ısırdı noluyo dedim bi tanesi patlamış diğeri de gelem diyo
Ayyy dişler cksada rahatlasak vallaKızlarcım günaydın!Ne zamandır yazacağım yazamıyorum herkesler iyi mi bebikler büyüyor mu uykusuzluktan ölüyor musunuz dişler çıktı mı huysuzluk had safhada mı
zaten gerçeği ele alınıorGercek doğması gereken tarihe göre atak haftası ama doğduğu tarihe göre degil
Ayyyy minik kuş dis mi çıkardı maşallah ona
Hiç bir şeyi yok canım bir yeri ağrıyor gibi ağlayip uyanıyor kucaguma alıyorum susuyor. Ama beni pert etti yaa geçer inşallah düzene girer uykusu
Günaydın canım. Ben dertliyim yukarda belirttiğim gibi gözlerim uykuya hasretsen nasılsın bebiş nasıl
Önlem canm bir sabah muge anlı reklam yapıodu dedım bu kadın buna kefil olup reklamında oynadıysa ıyıdır dedım ve arastırdım gercekten cok ıyı sukur bır sıkıntı yasamadık sımdıye kadardaHangi marka cnm
Atak evresnde olabilirsniz diecem ama bence ondan değil
Artık bebeler büyüyor herşeyin farkındalar
Cin gibiler cin.. Herşeyi görmek bilmek duymak istiolar
Tüm mesele bu
Ohhh kabul ettiyse ŞanslısnÖnlem canm bir sabah muge anlı reklam yapıodu dedım bu kadın buna kefil olup reklamında oynadıysa ıyıdır dedım ve arastırdım gercekten cok ıyı sukur bır sıkıntı yasamadık sımdıye kadarda
Bızde oyleyız canm yogurda atmıstım sucu ama alakası yok ek gıda alısamadı galiba sankı gazı varmıs gıbı ıkınarak aglıoGünaydın kızlar
Günaydınlar
Ya bır aydır dısler kasınıo bızımde hala cıkmadı masallah defne kusuma ne guzel patlatmış darısı bizlereGünaydın kızlar
İyiyiz kuzum siz nasılsınız
Bizim uykusuzluk sebebimiz belli oldu meğer diş çıkarcakmış Defnegeçen gün dişetlerini kaşıyodum anum bi ısırdı noluyo dedim bi tanesi patlamış diğeri de gelem diyo
Cnm ek gıda alışma sürecinde normalBızde oyleyız canm yogurda atmıstım sucu ama alakası yok ek gıda alısamadı galiba sankı gazı varmıs gıbı ıkınarak aglıo
Ohhh gez valla misGünaydınlar
Valla memlekete geldim pek vakit olmuyor bakmaya iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız
Stogum bol canım
Valla 3 4 gün oldu geldik çok iyi geldi evden yine çıkmıyoruz fazla ama yinede farklı bir yerde olmak bile çok iyi akşamları akrabalarımızla vakit geçiriyoruz en azındanCnm ek gıda alışma sürecinde normal
Sabredecez.. Cnkü hazmetmeleri zor olabiliyor
Z. Yağı kullanıosn demi
Ben yoğurfa bile damlatıorm
Ohhh gez valla mis
Bence 4 numara ile 3 numara aynı gibi yani anlamadım biz 3 çok az kullandık 4e geçtik 4de bacaklardan sıkmaya başladı ve sızdırınca 5e geçtik canımÖyle diolar ama bilmiomki
2. Bebem erkek olsn isterm
Cok şükür cnm cok cok geçmiş olsun
Aslı ya ben prima premium kullanıorm
Lena 8 kilo ama 3 no kullanıyoruz hafif sıkıyor gibi, içinde 4-5 tane kaldı
4e geçecez, siz 9 kiloda nasıl 5 geçtiniz beynim yandı yeminle
Fiyat knusunda bence en iyisi goonStogum bol canım3 ay kadar var elimde birde dayım hediye çeki verecek onunla alırsam 5 numara baya almam
Zeynep067 fiyati nasıl canım önlem in