Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Masalim01 Aslimuu93
Kızlar gecende de sormuştum ama aklimdsn uçtu dönüp bulamadım msjlri
Şimdi Nisa 5. Ayını doldurmak üzere elimde 3 ay yetecek kadar 4 numara bez var.

Dayım migrostan hediye çeki verecek eğer bulubilirsem mama bez almak istiyorum. 4 numara alsam sonra olmazsa diyorum garanti olsun diye 5 numara mı alsam. Prima in kalıbı büyük ben sleepy baby turco molfix alacağım onların kalıbı primaya göre dar. Siz 5 numaraya geçtiniz mi

Yok kuzum 4 alma 3 ay sonra 5e gecersiniz muhtemelen suan kac kg kuzucuk 9 kilodan sonra 4 no sleepy olmaz mesela

Yok kuzum 4 alma 3 ay sonra 5e gecersiniz muhtemelen suan kac kg kuzucuk 9 kilodan sonra 4 no sleepy olmaz mesela
Canım bu ay henüz tartilmadik. Geçen ay 6 5 kilo idi. O zaman elimdekiler tam gelir. Ben 5 alayım. 4 numarada 7~14 yazıyor bende 10 kiloya kadar 4 takarım diye hesaplamistim demek doğru hesaplamisim

Kuzum biz defneye primada 5e 1 aydır geçtik 9 kilo en son kilosunu bilmiyorum kerem 12 kilo civarında ve yaklaşık 4 aydır 5 no kullanıyor ve sıkmaya başladı sen bence 5 al garanti olsun prima için konuşuyorum
İyi şükür teyzesi hafif öksürüğü kaldı sadece allahtan defneye geçmedi

Erkek cocukları daha mı zor ne
Öyle diolar ama bilmiomki
2. Bebem erkek olsn isterm

Cok şükür cnm cok cok geçmiş olsun
Aslı ya ben prima premium kullanıorm
Lena 8 kilo ama 3 no kullanıyoruz hafif sıkıyor gibi, içinde 4-5 tane kaldı
4e geçecez, siz 9 kiloda nasıl 5 geçtiniz beynim yandı yeminle

Saol kuzum

4 numara 7~14 kilo arası niye yazıyorlar acaba ya ne kadar saçma. Sormasak bilmesek yaşına kadar 4 numara kullanacağını sanacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…