- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Yer kavgası ıyice arttı deseneProluton çok etkili bir iğne canım faydasını göreceksin mutlaka Biz de iyiyiz büyüdükçe tekmeleri değil artık dönmelerini filan hissediyorum öyle günler geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yer kavgası ıyice arttı deseneProluton çok etkili bir iğne canım faydasını göreceksin mutlaka Biz de iyiyiz büyüdükçe tekmeleri değil artık dönmelerini filan hissediyorum öyle günler geçiyor
İnşallahh canım zaman geçiyor görücez yakındaBebiştir o şey inşallah canım
Tabi sen 4.gun yaptınyap gitsin yaaa:):)
Sen kaçıncı gün yapcaksın ilk idrar testini?Tabi sen 4.gun yaptın
hahahahTabi sen 4.gun yaptın
Canım belki yapmam bana belli olmaz direk kan verebilirim. Ama yapsam da idrari 7.gunden aşağı yapmam diye düşünüyorumSen kaçıncı gün yapcaksın ilk idrar testini?
Transferin 7. Günü değerim düşuktu sonra katlandı ama olması gerektiği gibi değildi. Kimyasal diye düşündük ilaçları bıraktım adet olmam gerekirken değerim yükseliyordu ve sol tupumde kese görüldü canım. Kemoterapi iğnesi ile dusuruldu.hahahah
canımm gecen dış gebeliği nasıl fark ettiler
ah çok zor yarabbim. nasıl gitmiş ordan tüplere . kimseye yaşatmasın allahımTransferin 7. Günü değerim düşuktu sonra katlandı ama olması gerektiği gibi değildi. Kimyasal diye düşündük ilaçları bıraktım adet olmam gerekirken değerim yükseliyordu ve sol tupumde kese görüldü canım. Kemoterapi iğnesi ile dusuruldu.
Amin canım saol. Yolunu şaşırmış diyelim emrbiyo hareketli ve rahim kasları bazen embriyoyu itebiliyormis benimde başıma gelmiş oldu. Son olsun insallahh gerçekten çok zor bir dönemdi ama geçtiah çok zor yarabbim. nasıl gitmiş ordan tüplere . kimseye yaşatmasın allahım
İçine nasıl siniyosa canım. Her türlü az kaldı sonuca zaman geçiyorr heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniCanım belki yapmam bana belli olmaz direk kan verebilirim. Ama yapsam da idrari 7.gunden aşağı yapmam diye düşünüyorum
Maşallah baya çoklar inşallah son güne dek kalır hepsiCanım maşallah ne kadar da çok yumurtan varmış ve güzel döllenmişler. Çokça kalsın inşallah son güne de
Tam yazışmaları okuyodum sen yazdın ya 21 agustosta transfer olmuşum 26sı akşamında bi yapmışım kaset testle ama çıkmamasını göze almıştım çıkmamıştı galiba ya da bekleyince çıkmıştı. Sabahına yaptıgımda çıkmıştı Yap gitsin ya amaan ama kanı dedikleri gün verdim sen ne zaman olmuştun transfer?hilal-ss canim sen kaçıncı gün test yapmıştın
Az kaldı canım hayırlısyla duysaydım kalp atışlarını sağlıklı Bebiş ve sen nasılsınız kuzu nası gidiyooTam yazışmaları okuyodum sen yazdın ya 21 agustosta transfer olmuşum 26sı akşamında bi yapmışım kaset testle ama çıkmamasını göze almıştım çıkmamıştı galiba ya da bekleyince çıkmıştı. Sabahına yaptıgımda çıkmıştı Yap gitsin ya amaan ama kanı dedikleri gün verdim sen ne zaman olmuştun transfer?
Aslimuu93 canım sen napıyosun hazırlıklar ne alemde
Kriel az kaldı pazartesiye
İnşallah İyiyiz çok şükür. Vala tamamen gün geçirerek gidiyo korona sağolsunAz kaldı canım hayırlısyla duysaydım kalp atışlarını sağlıklı Bebiş ve sen nasılsınız kuzu nası gidiyoo
Yavrum gaz verme 1 aralıkta oldum transferi bugün 4.gun. Zaten elimde test yok ovulasyon var en lazimsiziTam yazışmaları okuyodum sen yazdın ya 21 agustosta transfer olmuşum 26sı akşamında bi yapmışım kaset testle ama çıkmamasını göze almıştım çıkmamıştı galiba ya da bekleyince çıkmıştı. Sabahına yaptıgımda çıkmıştı Yap gitsin ya amaan ama kanı dedikleri gün verdim sen ne zaman olmuştun transfer?
Aslimuu93 canım sen napıyosun hazırlıklar ne alemde
Kriel az kaldı pazartesiye
Yarın sabah bile yapardımYavrum gaz verme 1 aralıkta oldum transferi bugün 4.gun. Zaten elimde test yok ovulasyon var en lazimsizi
Ovulasyon mu neyse ki sokağa cikma yasağı var gaza gelip gidip alamamYarın sabah bile yapardım
Helal olsun kız almamış ben transfer olmadan önce n11 den aktım görmemişin çift çizgisi her gün yaptımOvulasyon mu neyse ki sokağa cikma yasağı var gaza gelip gidip alamam
Benim cift cizgim kıymetli (cesaret yok)Helal olsun kız almamış ben transfer olmadan önce n11 den aktım görmemişin çift çizgisi her gün yaptım