Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

hahahah
canımm gecen dış gebeliği nasıl fark ettiler
Transferin 7. Günü değerim düşuktu sonra katlandı ama olması gerektiği gibi değildi. Kimyasal diye düşündük ilaçları bıraktım adet olmam gerekirken değerim yükseliyordu ve sol tupumde kese görüldü canım. Kemoterapi iğnesi ile dusuruldu.

Transferin 7. Günü değerim düşuktu sonra katlandı ama olması gerektiği gibi değildi. Kimyasal diye düşündük ilaçları bıraktım adet olmam gerekirken değerim yükseliyordu ve sol tupumde kese görüldü canım. Kemoterapi iğnesi ile dusuruldu.
ah çok zor yarabbim. nasıl gitmiş ordan tüplere . kimseye yaşatmasın allahım

ah çok zor yarabbim. nasıl gitmiş ordan tüplere . kimseye yaşatmasın allahım
Amin canım saol. Yolunu şaşırmış diyelim 😁 emrbiyo hareketli ve rahim kasları bazen embriyoyu itebiliyormis benimde başıma gelmiş oldu. Son olsun insallahh gerçekten çok zor bir dönemdi ama geçti 😍

hilal-ss hilal-ss canim sen kaçıncı gün test yapmıştın 😁😍
Tam yazışmaları okuyodum sen yazdın😂 ya 21 agustosta transfer olmuşum 26sı akşamında bi yapmışım kaset testle ama çıkmamasını göze almıştım😂 çıkmamıştı galiba ya da bekleyince çıkmıştı. Sabahına yaptıgımda çıkmıştı😂 Yap gitsin ya amaan ama kanı dedikleri gün verdim😂 sen ne zaman olmuştun transfer?
Aslimuu93 Aslimuu93 canım sen napıyosun hazırlıklar ne alemde 😂
Kriel Kriel az kaldı pazartesiye😂

Tam yazışmaları okuyodum sen yazdın😂 ya 21 agustosta transfer olmuşum 26sı akşamında bi yapmışım kaset testle ama çıkmamasını göze almıştım😂 çıkmamıştı galiba ya da bekleyince çıkmıştı. Sabahına yaptıgımda çıkmıştı😂 Yap gitsin ya amaan ama kanı dedikleri gün verdim😂 sen ne zaman olmuştun transfer?
Az kaldı canım hayırlısyla duysaydım kalp atışlarını sağlıklı♥️ Bebiş ve sen nasılsınız kuzu nası gidiyoo

Yavrum gaz verme 😂😂😂 1 aralıkta oldum transferi bugün 4.gun. Zaten elimde test yok ovulasyon var en lazimsizi 😂

X