Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

1. Ay kontrolünü yaptırdık bugün. Ölçümler iyi çıktı, doğum kilomuza 1 kilo eklemişiz çok şükür 🙏🏼🤗 akşamları huzursuzlanınca doymuyor mu ki deyip bazı akşamlar mama veriyordum doktor verme ondan değil deyince rahatladım psikolojik olarak.
Malesef kolik gaz sancılarıymış😕 3 aya kadar böyle çekeceğiz sanırım çok yorucu ya sürekli bi memede bi kucakta zırzır zırzır🙄

Canımlar ateş ölçer alacağım nasıl birşey alayım hangi marka iyidir ne kullanıyorsunuz?
Bende bastan olcum yapan var, doktorumuz hıc onermedı en ıyısı kulaktan ölculenmiş onu onerdı.. Ateslendıgı zamanlar, bızımki hep yüksek cıkardı saglıklı ölçüm yapmıyor malesef

Ben de dalamıyorum doktor pasiflora önerdi. Ya da melatonin hormonu. Pasiflorayı deniyorum bana mısın demiyor🤭
Ya valla bebıs dunyanın en tatlı duygusu ama bu yorgunluk benı bitirecek 🙈bıde aylardır kulunc agrısı cekiyorum.. Malesef bebek sureklı kucagımda onunla ilgilendiğim sure boyunca malesef gitmeyecek bu agrı.. Disimi cektırmem gerek cok kırıldı.. Cektırmeye gidemedim.. Kan vermem gerek gidemedim hoc bısey yapamıyorum.. Ne tünel kaldı bende ne ışık.. Tükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen

Bende bastan olcum yapan var, doktorumuz hıc onermedı en ıyısı kulaktan ölculenmiş onu onerdı.. Ateslendıgı zamanlar, bızımki hep yüksek cıkardı saglıklı ölçüm yapmıyor malesef
Sende birkaç tane birden vardı zaten sanırım değil mi? Hangisi güzel marka fark ediyor mu yoksa herhangi bi kulaktan ölçen mi alayım

Ya valla bebıs dunyanın en tatlı duygusu ama bu yorgunluk benı bitirecek 🙈bıde aylardır kulunc agrısı cekiyorum.. Malesef bebek sureklı kucagımda onunla ilgilendiğim sure boyunca malesef gitmeyecek bu agrı.. Disimi cektırmem gerek cok kırıldı.. Cektırmeye gidemedim.. Kan vermem gerek gidemedim hoc bısey yapamıyorum.. Ne tünel kaldı bende ne ışık.. Tükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen
Allah kolaylık versin geçmiş olsun canım. Geçecek bugünler inşallah. Zamanla bir şekilde normale döneceğiz. Ama ne zaman bilemiyorum🙁 sırt ağrısı, boyun ağrısı bende de had safhada.

Kızlar bu aptamil prosyneo çok gaz yapıo bizde değiştirsem ne alacağımı bilmiyorum şaşırdum kaldım. Siz ne tavsiye edersiniz?
cnm aptamilin düz olanını kullanıyorum bi sorun yaşamadm ama mama sanırım bebekten bebeğe göre değişiyor kimine iyi gelen kimine gelmiyor
gaz için aptamil conformil kullan demişti bana dr ama gaz sorunumuz bitince normale devam etmiştim

Canımlar ateş ölçer alacağım nasıl birşey alayım hangi marka iyidir ne kullanıyorsunuz?
cnm ben ateş ölçer olarak koltuk altı kullanıyorum
polygreen alman markası çubuk şeklinde çok memnunum e beebkten almıştım hemde uygun, 2 yıl garantisi var
dipçik gibi :KK70:

1. Ay kontrolünü yaptırdık bugün. Ölçümler iyi çıktı, doğum kilomuza 1 kilo eklemişiz çok şükür 🙏🏼🤗 akşamları huzursuzlanınca doymuyor mu ki deyip bazı akşamlar mama veriyordum doktor verme ondan değil deyince rahatladım psikolojik olarak.
Malesef kolik gaz sancılarıymış😕 3 aya kadar böyle çekeceğiz sanırım çok yorucu ya sürekli bi memede bi kucakta zırzır zırzır🙄
maşallah kuzum kilosu felan.. Allah esirgesin..
zırzır zır zır güldüm :KK70:

günaydın kızlar :nazar::nazar:

bu hafta iş arkadaşım izinde... 12de çıkıodum 2de cıkıorum bu hafta... o yüzden eve git üstünü değiş vs derken pertim çıkıyor...
bide lenaya oda yaptırıyorum çocuk odasını kiler şeklinde kullanıyordum yavaş yavaş orayıda boşaltıyorum
ütü masası ne güzel duruodu şimdi kara kara düşünüorum napcam die :KK70:
ondan bu hafta cok bakamıorum buraya

bu hafta iş arkadaşım izinde... 12de çıkıodum 2de cıkıorum bu hafta... o yüzden eve git üstünü değiş vs derken pertim çıkıyor...
bide lenaya oda yaptırıyorum çocuk odasını kiler şeklinde kullanıyordum yavaş yavaş orayıda boşaltıyorum
Kolay gelsin canim nasil olacak odasi 😍

Kolay gelsin canim nasil olacak odasi 😍
cnm açıkçası benm sürekli odayi yenileme lüksüm olmadığı için böyle sade genç odası şeklinde yaptırıyorum
şifonyeri dolabı felan.. dolap duvarın boydan boyuna evde kiracı değilim çülü..
beyaz içinde hafif bi şerit var..kulplarını biraz parlak seçerim...
halı ve lambasıyla çocuk havası katarım diye düşündüm

cnm açıkçası benm sürekli odayi yenileme lüksüm olmadığı için böyle sade genç odası şeklinde yaptırıyorum
şifonyeri dolabı felan.. dolap duvarın boydan boyuna evde kiracı değilim çülü..
beyaz içinde hafif bi şerit var..kulplarını biraz parlak seçerim...
halı ve lambasıyla çocuk havası katarım diye düşündüm
Kesinlikle en dogrusunu yapiyosun canim yarin bi bakmisiz kocaman olmuslar bebek odasindan cocuk odasina gecis masrafina hic gerek yok 🤗
Ben de bu 5 yas gibi ikisinin odasini ayirmayi dusunuyorum cinsiyet farkli olunca o yuzden ben de oda yapmadim simdilik park yataklari ve dolaplari var 😚

cnm aptamilin düz olanını kullanıyorum bi sorun yaşamadm ama mama sanırım bebekten bebeğe göre değişiyor kimine iyi gelen kimine gelmiyor
gaz için aptamil conformil kullan demişti bana dr ama gaz sorunumuz bitince normale devam etmiştim

cnm ben ateş ölçer olarak koltuk altı kullanıyorum
polygreen alman markası çubuk şeklinde çok memnunum e beebkten almıştım hemde uygun, 2 yıl garantisi var
dipçik gibi :KK70:

maşallah kuzum kilosu felan.. Allah esirgesin..
zırzır zır zır güldüm :KK70:
O mamadan da aldım denicem. Grceleri heder oluyor cocugum 1lere kadar kendini kasmaktan.. çok da üzülüyoruz. İnşallah en uygun mamayı hızlıca buluruz.
Passiflora bende de hiçbi işe yaramamıştı kızlar. 4,5 ay dayanabildim uykusuzluga şimdi artık geceleri bazen eşimle ayrı odada yatıyor bebek ben uyuyabileyim diye..
bir düzen kuramadık hala, zorlanıyoruz..
Uyumayınca da insanın hiçbişeyr hali kalmıyor gün boyu..
allah hepimizin yardımcısı olsun hormonlarımız da uykularımız da bebişlerimiz de bi düzebe girelim inşallah♥️

Günaydın kızlar♥️

Kesinlikle en dogrusunu yapiyosun canim yarin bi bakmisiz kocaman olmuslar bebek odasindan cocuk odasina gecis masrafina hic gerek yok 🤗
Ben de bu 5 yas gibi ikisinin odasini ayirmayi dusunuyorum cinsiyet farkli olunca o yuzden ben de oda yapmadim simdilik park yataklari ve dolaplari var 😚
evet cnm o kadar haklısınki..
2. çocuk bendede cinsiyet farklı olunca mecbur ayıracam bir oda daha yaparım artk napalım :KK70:

O mamadan da aldım denicem. Grceleri heder oluyor cocugum 1lere kadar kendini kasmaktan.. çok da üzülüyoruz. İnşallah en uygun mamayı hızlıca buluruz.
Passiflora bende de hiçbi işe yaramamıştı kızlar. 4,5 ay dayanabildim uykusuzluga şimdi artık geceleri bazen eşimle ayrı odada yatıyor bebek ben uyuyabileyim diye..
allah hepimizin yardımcısı olsun hormonlarımız da uykularımız da bebişlerimiz de bi düzebe girelim inşallah♥️

Günaydın kızlar♥️
İnşallah cnm...
gaz damlası kullansana bide probiyotik biraz rahatlatır

Günaydınlar kızlar öğlen oldu gerçi ama 🤭
Dün kızımı kalça muayenesi ve göz için götürdüm çok şükür ikisinde de sıkıntı çıkmadı kızımın sarılığı hala devam ediyordu düşmeye devam ediyor aslında degeei ama Dr ultrason istedi yaptırdım sol bobreginde hafif büyüme varmış normal bi durum dedi ama kafama takıldı yine de birşey olmaz değil mi ondan
B12 si ve kan değeri yerlerde sidefer diye bı damla başladık 😔

Yaa o boş oda candır her şeyi topluyor 😁 benimde cocuk odasında ütü masası camasirlik elektirk süpürgesi falan var.

Saglikli günlerde kullansın canım 😍

Günaydın kızlar♥️
Canım mama olarak golden goat deneyebilirsin. Birazcık pahalı ama belki o iyi gelir. Aklında olsun. Arkadsim aptamil kullanıyorken bi anda içmemeye başladı bebek. Golden goata geçti.

Uyku için bitki çayları iyi gelir belki ama emziriyorsun.o yüzden içemezsin sanırım. Batu uyusa sende o düzene alışırsın birde hormonlar toparlansa 🤲

X