Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar getir uygulamasını indirdim. Geçen gün 40 TL ye 30 TL indrim vermişti. Nisa ya mama kaşığı falan aldım. Bugun de 30 TL ye 20 TL indrim vardı slepyy 4 numara bebek bezi aldim 30lusu 18 TL ye geldi. Böyle indirim geldikçe alıp koyacagim.

Sizin de olduğunuz yerde varsa böyle indirimden yararlanın. 10 dakika içinde kapıya geliyor 😁

Kızlar getir uygulamasını indirdim. Geçen gün 40 TL ye 30 TL indrim vermişti. Nisa ya mama kaşığı falan aldım. Bugun de 30 TL ye 20 TL indrim vardı slepyy 4 numara bebek bezi aldim 30lusu 18 TL ye geldi. Böyle indirim geldikçe alıp koyacagim.

Sizin de olduğunuz yerde varsa böyle indirimden yararlanın. 10 dakika içinde kapıya geliyor 😁
Çok mantıklıymış canım👍🏻 Ben kullanıyodum ama öyle indirime denk gelmedim dikkat ederim bakalım.
Bal0ncuk Bal0ncuk bugün daha iyi misiniz?

Günaydın kızlar 💜

Bal0ncuk Bal0ncuk canım nasıl oldunuz :KK200::nazar:

Çok mantıklıymış canım👍🏻 Ben kullanıyodum ama öyle indirime denk gelmedim dikkat ederim bakalım.
Bal0ncuk Bal0ncuk bugün daha iyi misiniz?

Selam kızlar nasılsınız 🎈
Geceleri nefes almakta zorluk çektiği için uyanıor, gece uykularmz hiç yk, doğal olarak günlerdir tükendin :KK43:
Bugn biraz anem bakarken ben uyudum kolumu kaldıramıodm...
Şırıngayla serum uyguluoruz burnuna 2 gündür düzenli, sonra çevirip sırtını sıvazlıoruz, o biraz rahatlattı

Siz nasılsınuz kızlar

Fuli cnm ne güzelmiş ya indirim.. Harika 🎈

Yaa ne güzel sehirde yaşamanin avantajı sanırım 😅bizim burası köy gibi ilcedeyiz öyle imkanlarımız yok malesef 😬

Getiri o kadar somurdum ki simdi bana 440 lira ve uzerin 40 lira indirim falan veriyor ancak 😂

Gunaydin 🙂 birsey sorabilirmiyim sali günü sabah yumurta toplama oluyor dün kontrole gittim hersey yolunda şükür dun hemşire hangi ignleri vurulacagimi anlattı simdi bu gece catlatma ignesi yazdi ovitrelle ve 2 tane genopptly bunlari 22.30 da vurul dedi ben bir gün onceden kullaniliyor saniyordum bunlari doğru mu bu sekilde

X