Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Benim kızım emerken çok uyukluyor o yüzden genzine çok kaçırıyor sutumde biraz tazyikli geliyor ondan da oluyor sanirim birazda emdikten bı 10 dk sonra filan oluyor bazen
O zaman 3 numara bile almamam gerek senin dediğine göre 6 kiloya yakın zaten kızım şimdi
Benim kizdaki farkli canim beslenmeden bagimsiz oldugu icin refluden kaynakliymis genzine kacma gibi degil
Bana sorarsan 4 al bezleri

Benim kizdaki farkli canim beslenmeden bagimsiz oldugu icin refluden kaynakliymis genzine kacma gibi degil
Bana sorarsan 4 al bezleri
Burnundan geliyor diye korkuyorum bende biraz sende öyle deyince endişelendim 😬 1 haftalık bezim kaldı elimde 1 paket 3 mu alsam yine de çok büyük olur mu acaba 4 te şimdi

Sizin doktor biraz panik belli ki kuzum senin kuzu cok sukur saglikli ve gayet de normal kilosu. Benimkiler minis dogunca teyzesi halen zayiflar 🙈
Aslında canım persentil olayı şöyleymiş diyelim ki %30da doğdu %30-25lerde devam ederse sıkıntı yokmuş. Ama düşerse gittikçe o zaman sadece kilosuna değil genel anlamda her şeyine bakılması lazımmış. Şimdi bu durumda senin bebişler de zayıf olmuş olmuyor kuzum. Senin doktorun bu durumu değerlendiriyordur ne güzel🤗 ayrıca ikizler zaten farklı kategoride değerlendirilmeli bence❤️ bizim doktor aşıdan sonra ateş olmasa da calpol ver diyor bence de viraz panik😄

Burnundan geliyor diye korkuyorum bende biraz sende öyle deyince endişelendim 😬 1 haftalık bezim kaldı elimde 1 paket 3 mu alsam yine de çok büyük olur mu acaba 4 te şimdi
Aksine endiselenme normal diye soyledim kiz 🙈
Bacaklarini sıkmıyosa yine 3 alabilirsin ama 3 stok yapma canim

Aslında canım persentil olayı şöyleymiş diyelim ki %30da doğdu %30-25lerde devam ederse sıkıntı yokmuş. Ama düşerse gittikçe o zaman sadece kilosuna değil genel anlamda her şeyine bakılması lazımmış. Şimdi bu durumda senin bebişler de zayıf olmuş olmuyor kuzum. Senin doktorun bu durumu değerlendiriyordur ne güzel🤗 ayrıca ikizler zaten farklı kategoride değerlendirilmeli bence❤️ bizim doktor aşıdan sonra ateş olmasa da calpol ver diyor bence de viraz panik😄
Doktorun dedigi su bunlar robot degil ki hep ayni olmazlar cok hizli alip verirler kilo 😊 evet benimkiler 2 yasina kadar yasitlariyla kiyaslama yapamayiz dedi cok sukur boylari guzel ama zayiflar saglikli olsunlar da 🤗

Aksine endiselenme normal diye soyledim kiz 🙈
Bacaklarini sıkmıyosa yine 3 alabilirsin ama 3 stok yapma canim
Ben biraz rahat davranamiyirum ufacık birşey olsa korkuyroum hemen doktor diyorum eşimde kızıyor 🤭😅 yok stok 3 numara yaomicam zaten ben direk 4 alayım en iyisi 🤭😅

Doktorun dedigi su bunlar robot degil ki hep ayni olmazlar cok hizli alip verirler kilo 😊 evet benimkiler 2 yasina kadar yasitlariyla kiyaslama yapamayiz dedi cok sukur boylari guzel ama zayiflar saglikli olsunlar da 🤗
Ay çok haklı doktorun canım❤️ sağlıklı olmaları her durumda ilk temennimiz zaten tüm anneler bunun için elinden gelenin en iyisini yapıyor🤗

X