Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Allah muradınızı versin canım inşallah 🙏🏻 Kaç yaşındasın? Sanırım ilk denemen. Bana vermediler açıkçası hatta ben kendim istedim ama onu da almak nasip olmadı 🤷🏻‍♀️ Hangi ilaçları verdiler peki paylaşır mısın
IMG-20201128-WA0015.jpeg

Allah muradınızı versin canım inşallah 🙏🏻 Kaç yaşındasın? Sanırım ilk denemen. Bana vermediler açıkçası hatta ben kendim istedim ama onu da almak nasip olmadı 🤷🏻‍♀️ Hangi ilaçları verdiler peki paylaşır mısın
Amin cümlemizin 32 yasindsyim 4 yildir evliyiz 2 yildir bebekbistiyoz hersey normal ama amh düşük ciktigi için olmuyo galiba eger yinr dusuk cikarsa prp tedavisi gorecem

Amin cümlemizin 32 yasindsyim 4 yildir evliyiz 2 yildir bebekbistiyoz hersey normal ama amh düşük ciktigi için olmuyo galiba eger yinr dusuk cikarsa prp tedavisi gorecem
Anladım canım inşallah bu ilaçların faydasını görürsün ama yumurta kalitesi için ilaçlarını muhakkak iç şifa olsunlar 🙏🏻 En azından az da olsa toplanan yumurtaların güzel döllenirler. Eşinin var mı peki herhangi bir problemi

Anladım canım inşallah bu ilaçların faydasını görürsün ama yumurta kalitesi için ilaçlarını muhakkak iç şifa olsunlar 🙏🏻 En azından az da olsa toplanan yumurtaların güzel döllenirler. Eşinin var mı peki herhangi bir problemi
Yok hocam bol sebze ye dedi incir havuc da iyi geliyomis dikkat ediyom hazir gidadan uzakndur dedi

Kuzum 5. Gün silik çizgi ile gördüm ilk hatırlarsan.
Yani, 9unda transfer olmuştum, 14 ünde silik çizgi görmüştüm, 21inde minik bi kese görmüştüm ilk.
Sağ tarafımda tarifi zor bir şey var 😁 yani batma değil ağrı değil dış gebelik dışında her şey kabulüm 😔

Canım bi geçiyo bi oluyo inşallah tamamen geçer🤲🏻 Az kaldı kuzu bi gelseydi pazartesi🥰
Sen ve bebişler nasılsınız canım ?
Proluton çok etkili bir iğne canım faydasını göreceksin mutlaka 🙏🏻 Biz de iyiyiz büyüdükçe tekmeleri değil artık dönmelerini filan hissediyorum öyle günler geçiyor 🙈

X