- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Valla dışarı çıkamıyoruz ama eve güneş vurmasi iyi oluyor ısısı da iyi güneşin dışarda poyraz gibi esinti oluyor ama güneş iyiHıc bır sakıncası olmaz... Oo gunesi bulmuşsun bızede yolla
Yasadiklarinin hepsi cok normal canim endise etmen de cok normal amaValla dışarı çıkamıyoruz ama eve güneş vurmasi iyi oluyor ısısı da iyi güneşin dışarda poyraz gibi esinti oluyor ama güneş iyi
Çocuk bakmak hiç bu kadar zordur diye tahmin etmiyordum inanki yaşayınca anlıyoruzYasadiklarinin hepsi cok normal canim endise etmen de cok normal ama
Açlık tokluk nasıldi degeerin,insülin kullandinmi canım.diyete girince sanki bebislerim kilo alamayacak gibi geliyor pskolojikmen.diyetten sonra nasıl oldu kilo alımı bebeğinin.diyetten sonra kendi kilo alimin durdumu?Bende cıktı canm
Gunde ara ogunlerle birlikte 6 ögun yaptım.. Dıyetısyene gıttım gunde 9 defa ölcum yaptım sıko diyetle gunumu tamam ladım sormak ıstedıgın yardım edebileceğim bısey varsa yardımcı olurum seker cok onemlı
Teşekkür ederim canım insanoğlu çok sabırsız malesef elbette böyle kalmayacak biliyoruz ama yinede yapıyoruz endişeyi1 1mucize1umut canım bak benim emzirme danışmanım şöyle bi yazı paylaşmış, seni rahatlaritması açısından paylaşayım dedim. Eki Görüntüle 2963504
Bende korkmuştum burda duyunca saç dökülmesini ama benimki şükür dokulmuyor ama süpürge gibi oldu çok sönük sönükgiderek kelleşiyorum
üstelik saçım belindeyken omzuma kadar kestirdiğim halde
3.aydan snra dökülüyor cnm zatenBende korkmuştum burda duyunca saç dökülmesini ama benimki şükür dokulmuyor ama süpürge gibi oldu çok sönük sönük
Yaaa zaten hamilelik öncesi çok dökülüyordu benim geçti diye seviniyorum bende3.aydan snra dökülüyor cnm zaten
İnanirimÇocuk bakmak hiç bu kadar zordur diye tahmin etmiyordum inanki yaşayınca anlıyoruz
Karnı doyup altını üstünü değiştirince bitiyor gibi geliyordu banaİnanirim
Erken pes ettin olmaz oyleKarnı doyup altını üstünü değiştirince bitiyor gibi geliyordu banane gaz sancısı bitiyor ne huysuzlugu ne kaka işi ne de beslenmesi
Pes değil de çok zorErken pes ettin olmaz oyle
İkiz dusun bir dePes değil de çok zorbugün yattık ikimizde gece beni yormadi uyandik sürekli ama aglamadi ağlayınca çok yoruluyorum ben bu sefer de emmedi stresi bitiriyor beni
Allah ikizi olanlara iki kat güç versin vallaİkiz dusun bir de
Bende belimdeyken omzuma kadar kestirdim. Benimde bu ara dökülmeye başladı. Oda geçer inşallahgiderek kelleşiyorum
üstelik saçım belindeyken omzuma kadar kestirdiğim halde
sen nerdesin cancağzımBende belimdeyken omzuma kadar kestirdim. Benimde bu ara dökülmeye başladı. Oda geçer inşallah
AminAllah ikizi olanlara iki kat güç versin valla