- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızım da yenidoğanken öyle inler dururdu tam uyanmazdı da, kaka hazırlığı olabilir, yorgunluk olabilir, ya da yeni emdiği süt eski emdiği sütle karışıp mide rahatsızlığı yapmış olabilir. Aç olmayabilir yani.Ama sütüm var kendi emmek istemiyor uyuya kalıyor göğsümde
Aynen canımEmoji tam olarak tarifi yapmış sanırım
çok şükür biz hiç bir aşıda bişey yaşamadıkKızlar bugün 1.Ay aşısı için sağlık ocağına gidicez ne gibi şeyler yaşadınız asi dan sonra
Kaka yapmadı gece boyu yorgunlukta neyden olur ki kusup duruyor bu ara zaten midesinde birşey kalıyor mudur kiBenim kızım da yenidoğanken öyle inler dururdu tam uyanmazdı da, kaka hazırlığı olabilir, yorgunluk olabilir, ya da yeni emdiği süt eski emdiği sütle karışıp mide rahatsızlığı yapmış olabilir. Aç olmayabilir yani.
1. Ay aşısı zaten doğumda da vurulan hepatit b aşısı. Çok sıkıntı yaşamazsın yani hayırlı uğurlu olsun 1. ayınızKızlar bugün 1.Ay aşısı için sağlık ocağına gidicez ne gibi şeyler yaşadınız asi dan sonra
Ateş için ilaç veriyorlar mı yükselirse ne yapicamçok şükür biz hiç bir aşıda bişey yaşamadık
sadece 2-3 gün duş yasak oluyor genelde
biz yanılmıyorsam 2.ay aşısında 3-4 farklı aşı olduğu için bira huzursuzluk yaşamştk
ateşi takip edeceksin cnm
1. ay aşısında bişey olmuyor kolay kolay korkma cnmAteş için ilaç veriyorlar mı yükselirse ne yapicam
Doğru da ne bileyim kaygilaniyor insan yinede sağol canım1. Ay aşısı zaten doğumda da vurulan hepatit b aşısı. Çok sıkıntı yaşamazsın yani hayırlı uğurlu olsun 1. ayınız
İnsallah bizde de olmaz1. ay aşısında bişey olmuyor kolay kolay korkma cnm
1.ay aşısında bize bişey vermemişlerdi
ama genelde calpol şurup yada fitil veriyorlar
İşte kaka yapamadığı için olabilir ama olasılık tabi. Yorgunluk eğer gün içinde az uyuduysa ondan olabilir. Reflü de eğer fışkırarak tüm yediğini çıkarmıyosa normalmiş. Soluk borusunda kalanı çıkarıyodur. Dr.a bi sor bakalımKaka yapmadı gece boyu yorgunlukta neyden olur ki kusup duruyor bu ara zaten midesinde birşey kalıyor mudur ki
Bugün Dr a da götürecem zaten
Evet insan kıyamıyor. Bu arada bana banyo yasağını sadece 2. Ay aşısında söylemişlerdi. Verem aşısından dolayı.Doğru da ne bileyim kaygilaniyor insan yinede sağol canım
Anladım şu an bu söylediklerinin hepsinin olma ihtimali var o zaman bakalım bu kaka yapma olayına bı çözüm lazım zorlanıyor bizim kızİşte kaka yapamadığı için olabilir ama olasılık tabi. Yorgunluk eğer gün içinde az uyuduysa ondan olabilir. Reflü de eğer fışkırarak tüm yediğini çıkarmıyosa normalmiş. Soluk borusunda kalanı çıkarıyodur. Dr.a bi sor bakalım
Dün yikayacaktik kızı misafir geldi yikayamadim yasak derlerse de artık bir kaç gün sonra kustugu için kirleniyor ister istemezEvet insan kıyamıyor. Bu arada bana banyo yasağını sadece 2. Ay aşısında söylemişlerdi. Verem aşısından dolayı.
İlk 3 ay bağırsakları geliştiği için zorlanması normalmiş. Ne zaman doktora söylesem 1 haftaya kadar bile yapmayabilir demişti. Ama ben onu demiyorum ki yaparken zorlanıyor dediğimde bağırsaklarının geliştiğini söyledi. Yapabiliyorsan çok aç ve çok tok olmadığı zamanlarda karnının üstüne yatır. Bacaklarını bisiklet hareketi yaptır canım.Anladım şu an bu söylediklerinin hepsinin olma ihtimali var o zaman bakalım bu kaka yapma olayına bı çözüm lazım zorlanıyor bizim kız
1 haftaya kadar yapmaması tamam normalde bu çocuk 1 hafta inleyecek mi böyleİlk 3 ay bağırsakları geliştiği için zorlanması normalmiş. Ne zaman doktora söylesem 1 haftaya kadar bile yapmayabilir demişti. Ama ben onu demiyorum ki yaparken zorlanıyor dediğimde bağırsaklarının geliştiğini söyledi. Yapabiliyorsan çok aç ve çok tok olmadığı zamanlarda karnının üstüne yatır. Bacaklarını bisiklet hareketi yaptır canım.
Atesı falan mı vardı canm acaba farketmedinGünaydın kızlar
Zeynep067 aksine bizde uyuduk ama uyumak istemedik inledi durdu kızım gazı da yoktu öyle aman aman emmekte istemedi gece boyu az az emdi emdi uyudu birşeyi mi var acaba niye böyle yaptı ki
Hıc bır sakıncası olmaz... Oo gunesi bulmuşsun bızede yollaBı de kızlar bizim odaya güneş vuruyor sabah saatlerinde perdeyi açıp kızımı güneşe yatiriyorum bı sakıncası olur mu sizce bu zamanın güneşi zararlı olmaz diye düşünüyorum ama
Yani yok canım sürekli kontrol ediyorum hafif burnunda akıntı var diyeAtesı falan mı vardı canm acaba farketmedin