Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sağ yazmşsn
Sol okudum
Bu aralar herşeyi tersten okuma gibi bir halin var
Ayy sağdaki efsane ama ya
İnsanın hepsini yiyesi gelio :KK70:
Yulaf ezmesini hiç yemedm ama sanki saman gibi bişi :KK70:

4 kilo nedirki ya 2 haftada verilir :KK70:
Evet yulaf ezmesi tatsız canım ama tatlandirabilrsin kuru meyvelerle bal ve pekmez le ben bı ara yedim öyle yapıyordum o zaman yenilir kıvama geliyordu 😅🤭

Sağ yazmşsn
Sol okudum
Bu aralar herşeyi tersten okuma gibi bir halin var
Ayy sağdaki efsane ama ya
İnsanın hepsini yiyesi gelio :KK70:
Yulaf ezmesini hiç yemedm ama sanki saman gibi bişi :KK70:

4 kilo nedirki ya 2 haftada verilir :KK70:
Süt değil de bende kırkımın çıkmasını bekliyorum spor artı diyet için aslında doğum öncesinde de az kilom şimdi ama ben zaten kiloluydum başlangıçta 🤭

Süt değil de bende kırkımın çıkmasını bekliyorum spor artı diyet için aslında doğum öncesinde de az kilom şimdi ama ben zaten kiloluydum başlangıçta 🤭
Cnm sezeryanda 6 ay spor yapılmıor
3 ay snra yürüyüş ve hafif spor
Diyette süt olduğu sürece olmuırki bebeğe Üzülüosn sütün olsn die yiyosn
Ama dikkat edersn mesela pirinç şeker ekmek tüketmezsn

Cnm sezeryanda 6 ay spor yapılmıor
3 ay snra yürüyüş ve hafif spor
Diyette süt olduğu sürece olmuırki bebeğe Üzülüosn sütün olsn die yiyosn
Ama dikkat edersn mesela pirinç şeker ekmek tüketmezsn
Spor dediğim evde eliptik bisikletim var onu kullanmayı düşünüyordum o da mı olmuyor 🥺
Valla su an dikkat etmiyorum aslında daha fazla yiyorum hatta ekmek filan ama zaten gunde 2 öğün besleniyorum sağolsun kızım boğazıma dura dura yemek yiyoruz 😅🤭

Spor dediğim evde eliptik bisikletim var onu kullanmayı düşünüyordum o da mı olmuyor 🥺
Valla su an dikkat etmiyorum aslında daha fazla yiyorum hatta ekmek filan ama zaten gunde 2 öğün besleniyorum sağolsun kızım boğazıma dura dura yemek yiyoruz 😅🤭
Senin minnoş nazlı olacak annesi 🌹

Kız olmazsa olmazm
Cok severm meyve..
Meyv3siz bir hayat düşünemiorm
Keşke sebzelerde onun kdar güzel olsa :KK70:
Az miktarda birşey olmaz canım ye o zaman 🤭 valla sağolsun Malatyalı bı arkadaşım var doğum sonrası bana hem sut olsun hemde kabızlık yasamayim diye hoşaf yapıp göndermişti normalde yaptığımız kayısı hosaflarinin böyle bı etkisi olmuyor tam olarak nasıl bağırsak çalıştırdı anlatamam zaten söylemişti daha önce bizim oranın ki satın almaya benzemez diye onunda etkisi oldu bence bana 15 günde gitti benim kilolarım
Keşke hele şu kabak filan ben yiyemiyorum herkes kabakla diyet yapıyor 😅

Az miktarda birşey olmaz canım ye o zaman 🤭 valla sağolsun Malatyalı bı arkadaşım var doğum sonrası bana hem sut olsun hemde kabızlık yasamayim diye hoşaf yapıp göndermişti normalde yaptığımız kayısı hosaflarinin böyle bı etkisi olmuyor tam olarak nasıl bağırsak çalıştırdı anlatamam zaten söylemişti daha önce bizim oranın ki satın almaya benzemez diye onunda etkisi oldu bence bana 15 günde gitti benim kilolarım
Keşke hele şu kabak filan ben yiyemiyorum herkes kabakla diyet yapıyor 😅
Maşallahhhh

Ahhh baloncuk Bal0ncuk Bal0ncuk cok uzgubjm bende izledim kahrımdan öldüm sabah beri gozumün önünden gitmiyor..gizli gizli dövmesi ne garip dimi.. Bir yandan pış pış yapıo kapıya bakıp bır yandan vuruyor.. Aklım almıo 3 aylık bebek ne yapmıs olabılır.. Meydanda cayır cayır yakacaksın böylelerini

X