Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aynen öyle her çocuğun da bir mizacı var, benim çocuğum da mesela öyle Bal0ncuk Bal0ncuk un bebeği gibi agucuk gugucuk anlamaz sesi kısılıyordu ağlarken 😣 istersen alma kucağına 🤷🏻‍♀️
Bizimki de aynı mosmor oluyor ağlamaktan kafasının her yeri sivilce oldu ağlıyor terliyor siliyoruz ama mahvoldu çocuk 🥴

Geçecek elbette gözümüzün önünde büyüyorlar farkettirmeden 💕 bakalım hedefimiz kırkı çıkarmak burdaki kızlari hep okuyordum yok şu hafta gelsin rahatlayacakmis filan diyerek yazdıklarıni bende şimdi aynıyım bakalım kırkı çıkınca rahatlayacak mı 🤭
Bebek çok değişmese bile sen anneliğe biraz daha adapte oluyorsun, o panik ve ne yapacağını bilemediğin halin biraz daha yerini sakinliğe profesyonelliğe bırakıyor. Alışıyorsun kabulleniyorsun.
Bizimki de aynı mosmor oluyor ağlamaktan kafasının her yeri sivilce oldu ağlıyor terliyor siliyoruz ama mahvoldu çocuk 🥴
Ah kuzucuk ya. Kolik müzikleri denedin mi canım bizde çok işe yarıyor onlar. Hala krize girince kullanıyorum ben

Bebek çok değişmese bile sen anneliğe biraz daha adapte oluyorsun, o panik ve ne yapacağını bilemediğin halin biraz daha yerini sakinliğe profesyonelliğe bırakıyor. Alışıyorsun kabulleniyorsun.

Ah kuzucuk ya. Kolik müzikleri denedin mi canım bizde çok işe yarıyor onlar. Hala krize girince kullanıyorum ben
Uyumaya yatırınca çoğu zaman katılır gibi ağlıyor titriyor resmen ve hala kolik müziği dinliyoruz 😂
Evet canım ama ben ilk normal kabak verdim balkabağı da iyi bağırsak çalıştırıyor 😅

Kız püre verme masalın dediği gibi ben düdüklüde pişiriyordum tel süzgeçten eziyordum ilk çorba bile böyleydi ve hiç pişman olmadım şu an herşeyi yiyorlar maşallah yoksa blend edersen o çocuk 4 yaşında bile püre istiyor
Senin yöntem en güzeli kuzum bende tel süzgeçten geçirip vermeyi düşünüyorum. Blend etmeyeceğim. Ne güzel ya her şeyi yiyor seninkiler bizede nasip olsun 🤲😁

Daha profesyonellik göremiyorum ben kendimde afalliyorum hala kızım krize girince 🤭 mesela hangi müzikleri kullanıyorsun canım sakinlesmesi için

Deneyelim valla ne duyarsak görürsek yapıyoruz bakalım inşallah işe yarar 🙏😅
Ben su sekilde kesfettim oglum yine kolik krizindeydi bi susuyor bi agliyor allah dedim ne bu camasir makinesi sıkma yaparken susuyor durunca agliyor hemen bebek uyutucu indirdim play store dan 😂 actim kurutma makinesi sesini benim oglan uyudu 😍 20 gunluk falandi

Evet canım ama ben ilk normal kabak verdim balkabağı da iyi bağırsak çalıştırıyor 😅

Kız püre verme masalın dediği gibi ben düdüklüde pişiriyordum tel süzgeçten eziyordum ilk çorba bile böyleydi ve hiç pişman olmadım şu an herşeyi yiyorlar maşallah yoksa blend edersen o çocuk 4 yaşında bile püre istiyor
Şeytan dior al brokoliyi ver eline kemirsin hahahha :KK70:

Süt bitğine göre.. Diyet moduna girebilirim
Bakalm istikrarm kaç gn :KK70:

Eklentiler

• IMG_20211130_134355.jpg
    IMG_20211130_134355.jpg
    160,6 KB · Görüntüleme: 12
Benimkiler premature olmasina ragmen 4 ayliktan itibaren kucakta oturttuk canim doktor kontrolunde tabiki bakma sen insanlara
Ay bunu okuduğum iyi oldu benimki de oturmak istiyor canım ben de hafif hafif oturtuyorum valla.
Uyumaya yatırınca çoğu zaman katılır gibi ağlıyor titriyor resmen ve hala kolik müziği dinliyoruz 😂

Senin yöntem en güzeli kuzum bende tel süzgeçten geçirip vermeyi düşünüyorum. Blend etmeyeceğim. Ne güzel ya her şeyi yiyor seninkiler bizede nasip olsun 🤲😁
Bebe ne derse o oluyor işte 😍 sen ne zaman başlıcaksın canım ek gıdaya, ben daha hiç araştırmaya başlamadım
Daha profesyonellik göremiyorum ben kendimde afalliyorum hala kızım krize girince 🤭 mesela hangi müzikleri kullanıyorsun canım sakinlesmesi için
Dur dur daha erken çok yenisiniz 😍 kızların bahsettiği bebek uyutucu programı var bende de, başka şeyler yaparken arka planda çalışması büyük rahatlık

Süt bitğine göre.. Diyet moduna girebilirim
Bakalm istikrarm kaç gn :KK70:
Ben kola ve cipse yonelecegim 😂
Ay bunu okuduğum iyi oldu benimki de oturmak istiyor canım ben de hafif hafif oturtuyorum valla.

Bebe ne derse o oluyor işte 😍 sen ne zaman başlıcaksın canım ek gıdaya, ben daha hiç araştırmaya başlamadım

Dur dur daha erken çok yenisiniz 😍 kızların bahsettiği bebek uyutucu programı var bende de, başka şeyler yaparken arka planda çalışması büyük rahatlık
Canım benim kızım sadece mama aldığı icin 10 gün sonra falan basliyacagim tattirmaya 😁

İndirdim bakalım ise yaricak mi 🤭

Sağdaki favorim ama ben onu kase kase yediğim için diyet olmuyor :KK70::KK70:
Sağ yazmşsn
Sol okudum
Bu aralar herşeyi tersten okuma gibi bir halin var
Ayy sağdaki efsane ama ya
İnsanın hepsini yiyesi gelio :KK70:
Yulaf ezmesini hiç yemedm ama sanki saman gibi bişi :KK70:

3~4 kilo fazlam var. Ama artık yediklerime dikkat etmekten sıkıldım 😁 tedaviye başladığımdan beri.
4 kilo nedirki ya 2 haftada verilir :KK70:

X