Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Corba sivi kivamda bizim ictigimiz sekilde degil 🙈 pismemis kek hamuru kivaminda ama pure haline gelmeyecek yani su miktari kivam verecek kadar olacak sadece.
Baloncuk kuzum pure verirsen cigneme yutma zorlugu olabilir biraz daha buyudugunde
kız püreyi ne zaman verecez o zaman :KK70:

Canım emzirdigin için uzun bir süre 3 saati asmaman gerekir. Süt üretiminin devamlılığı için. Eğer ki uyandırmak istemiyorsan o surecte sağ en azından
Napcam bilemez oldum ya onu da yapalım napim sancısı yokkende ağlıyor bizim kız bakıyoruz karnı sakın yinede ağlıyor

sen lohusa yaşıosun dibine kadar :)
ama sakin ol kuzum.. geçeek bugünler.. güzel günler yakında

aynen cnm öylede yapabilirim
Valla yaşıyorum hemde nasıl bazen arkama bakmadan kacasim geliyor 🤭😅 evden çıkmıyoruz nefes almaya balkona cikiyorum yeminle herkes bebek uyuyunca sende uyu diyor uyuyamıyorum gündüz bı de uyumak ta istemiyorum hiç birşey anlamıyorum o şekilde günden

Bal kabağı da ilk başlanan sebzeler arasında mı canım
Evet canım ama ben ilk normal kabak verdim balkabağı da iyi bağırsak çalıştırıyor 😅
1 kaşık 2 kaşk 3 kaşk şeklinde başlaynca gaz olmaz sanırım ama yinede dikkat edeym, cokta sevdi ama bugnlük bi etkisi olmadı bakalım, hiç gaz çekemem valla fena oluolar😶

6. Aydan itibaren zaten aşırı güzel tarifler var.. Balkabakları avokadolar vs vs Beğendiklerimi hep not aldm ajandama :KK70:
Ama havuç kabak patates nasıl suyunu verecem 😶😶😶
Püre için erken değilmi 😶
Dr sulardan tattır 20 gn diyince 😶
Tarifleri bekliyorm kızlar :KK70: ilk 10 gün felan neler yaptnz
Help me :KK70: Aslimuu93 Aslimuu93 Masalim01 Masalim01

Zeynep067 Zeynep067 valla şimdi linç edilecem yine belki ama :KK70: ben oturtmaya başlamadm daha 6. Ay sonuna doğru oturtacam😶

Suyu da degil puresi de direkt corba olarak canim, kiz bizimkiler prematureydi biz bile verdik suyunu ver diyen doktor ilk kez duydum 😱 Aslimuu93 Aslimuu93
Havuc patates pirinc zeytin yagi hatta cok az sogan sarimsak duduklude hasliyosun yeterli miktar suyla ezip ya da az blend edip hazirliyosun canim pure vererek hata edersin sonra yutma ve cignemede sorun yasarsin canim tabiki kendi kararin ama tecrubelerim bu yonde hic pure vermedim
Kız püre verme masalın dediği gibi ben düdüklüde pişiriyordum tel süzgeçten eziyordum ilk çorba bile böyleydi ve hiç pişman olmadım şu an herşeyi yiyorlar maşallah yoksa blend edersen o çocuk 4 yaşında bile püre istiyor

valla hiç kimse çocuğunu ağlamaya terk etmiyor... yada tutup sert davranmıor..
bağımlılık kucağa almaklada olmuyor bence... kaldıki kucağa alınan bebeklerin anneleri şurda daha cok bebeğim susmuyor diye şikayet ediyor bu cok net..
seversin elini tutarsın yanına uzanırsın bunların hepsi anneyle temastır... diyalogtur.. zeka kartlarımızla oynuyoruz gülüyoruz.. birbirimizin elini tutuyoruz.. bu aralar yüzümüzü seviyor kendi yüzünü sevdiriyor gibi gibi.. benm kızım gayet uysal kucağa almadığım halde.. üstelik 2 aydır çalışıyorum beni tüm gün görmüyor ama yinede bana bağlı.. ilerdede bağlı olur bağlı olmaz onun tercihidir zorla tutamam.. kendi ayaklarında durmasını bilen bir kız olacak
ilginç bir açklama olmuş.. ama herkesin görüşü farklı...
yk cnm coşmadm ağlama olayına takıldım arkadaşın yazdığı
yani kimse bebeğini ölüme terk etmiyor..
neyse :KK70:
Arkadaş dediğin ben miyim yav 😂 tatlım herkes çocuğuna kendisine nasıl doğru geliyorsa o şekilde davranır sen böyle bağ kuruyorsun demek ki, beni ilgilendirmez ki. Ben de kendi düşüncemi ve okuduğum uzmanların düşüncesini yazdım 1 1mucize1umut un sorusu üzerine. Kimseyi de eleştrmek vs değil niyetim. Ben buna inanıyorum. Ve böyle okudum. Çocuğun uysal olması veya çok ağlaması veya huysuz olması farklı şeyler ben ondan bahsetmedim. Yapılan bir araştırmadan bahsettim zaten okursan. Ki araştırmalarda da bütün çocuklar aynı birebir bu söylendiği gibi olacak diye bir şey yok. Sen kendi bildiğin gibi yap ben kendi bildiğim gibi. Sorun yok burada.

Valla yaşıyorum hemde nasıl bazen arkama bakmadan kacasim geliyor 🤭😅 evden çıkmıyoruz nefes almaya balkona cikiyorum yeminle herkes bebek uyuyunca sende uyu diyor uyuyamıyorum gündüz bı de uyumak ta istemiyorum hiç birşey anlamıyorum o şekilde günden
Anlattıklarına bakınca o kadar benim yaşadıklarım ki 😍 terasa çıkıp ağlardım ben hatta biraz daha fazlasını yaşamış olabilirm. O emme savaşları vs çok zordu. Ama unutma hepsi geçecek, bunalınca yaz bize destek oluruz. Şimdi o günlerdeki fotolarına bakıyorum o mis kokuyu hatırlamaya çalışıyorum eskisi gibi kokmuyor 🤷🏻‍♀️ Biraz sık dişini canım benim

Arkadaş dediğin ben miyim yav 😂 tatlım herkes çocuğuna kendisine nasıl doğru geliyorsa o şekilde davranır sen böyle bağ kuruyorsun demek ki, beni ilgilendirmez ki. Ben de kendi düşüncemi ve okuduğum uzmanların düşüncesini yazdım 1 1mucize1umut un sorusu üzerine. Kimseyi de eleştrmek vs değil niyetim. Ben buna inanıyorum. Ve böyle okudum. Çocuğun uysal olması veya çok ağlaması veya huysuz olması farklı şeyler ben ondan bahsetmedim. Yapılan bir araştırmadan bahsettim zaten okursan. Ki araştırmalarda da bütün çocuklar aynı birebir bu söylendiği gibi olacak diye bir şey yok. Sen kendi bildiğin gibi yap ben kendi bildiğim gibi. Sorun yok burada.
Yapılan her yöntem her çocukta aynı etkiyi göstermiyor canım ben herkese soruyorum herkesten aldığım yanıtı uygulamaya çalışıyorum ama tepki aldığımız yada almadığımiz oluyor dene lme yanılma yöntemi uyguluyorum malesef benim kızım da kucağa almadiktan sonra gezmedikten sonra durmuyor diğer türlü de denedim olmadı herkesin kendine göre uygulayıp doğrularını şeyler var rabbim hepimize kolaylıklar versin bu süreçte gerçekten yorucu ve yıpratıcı birşey ebeveyn olmak

Bugün arayınca bizi de haberdar et olur mu? Geçti mi peki egzeması?

Ben de senin söylediklerine katılıyorum canım. Hatta bu söylediklerin bazı sert uyku eğitimleri için de geçerli.
Ay kuzum hastaneye de ulaşamadık, yılan hikayesine döndü bizim bu alerji işi 🤦🏻‍♀️ Hiç geçmedi o yüzden diyorum ya bence başka bir şeye var süt değil yani :KK43:

Yapılan her yöntem her çocukta aynı etkiyi göstermiyor canım ben herkese soruyorum herkesten aldığım yanıtı uygulamaya çalışıyorum ama tepki aldığımız yada almadığımiz oluyor dene lme yanılma yöntemi uyguluyorum malesef benim kızım da kucağa almadiktan sonra gezmedikten sonra durmuyor diğer türlü de denedim olmadı herkesin kendine göre uygulayıp doğrularını şeyler var rabbim hepimize kolaylıklar versin bu süreçte gerçekten yorucu ve yıpratıcı birşey ebeveyn olmak
Aynen öyle her çocuğun da bir mizacı var, benim çocuğum da mesela öyle Bal0ncuk Bal0ncuk un bebeği gibi agucuk gugucuk anlamaz sesi kısılıyordu ağlarken 😣 istersen alma kucağına 🤷🏻‍♀️

Anlattıklarına bakınca o kadar benim yaşadıklarım ki 😍 terasa çıkıp ağlardım ben hatta biraz daha fazlasını yaşamış olabilirm. O emme savaşları vs çok zordu. Ama unutma hepsi geçecek, bunalınca yaz bize destek oluruz. Şimdi o günlerdeki fotolarına bakıyorum o mis kokuyu hatırlamaya çalışıyorum eskisi gibi kokmuyor 🤷🏻‍♀️ Biraz sık dişini canım benim
Geçecek elbette gözümüzün önünde büyüyorlar farkettirmeden 💕 bakalım hedefimiz kırkı çıkarmak burdaki kızlari hep okuyordum yok şu hafta gelsin rahatlayacakmis filan diyerek yazdıklarıni bende şimdi aynıyım bakalım kırkı çıkınca rahatlayacak mı 🤭

X