Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım transfer öncesi aşırı heyecanlıydm hiç böyle olmamıştım. Su an da öyleyim güzel hisler. İnşallah haftaya güzel bir sonuç alırım 🙏🏻😍
Peki gördün mü yavrucakları rahme gönderirlerken? 😍 nasıl bişi oluyor merak ediyorum o kısmı çok 😁 bence bu kez çok güzel sonuç alacaksın, ciddiyim bak öyle hissediyorum. Olmaması için hiçbir sebep yok Allah’ın izniyle 🙏🏼🙏🏼

Peki gördün mü yavrucakları rahme gönderirlerken? 😍 nasıl bişi oluyor merak ediyorum o kısmı çok 😁 bence bu kez çok güzel sonuç alacaksın, ciddiyim bak öyle hissediyorum. Olmaması için hiçbir sebep yok Allah’ın izniyle 🙏🏼🙏🏼
Evet canım gördüm. Sonra da ultrason fotosu verdiler elime. Ben bu defa transfer anı ağladım. Gerçekten o an başka bir an. 2.defa yaşıyorum ama bu kez farklıydı 😍🙏🏻

Ben transfer olduğum akşam çok güzel uyumuştum, annemde kalıyordum koltukta ellerim karnımda bağlı şekilde uyuyakalmıştım ve orda demiştim tutacaklar diye 😍😍 Sen de güzel bir uyku çekersin bu akşam Fly3646 Fly3646 ❤️❤️
Canım inan ki benimde ellerim karnıma gidiyor kasıklarımda hafif ağrı var transferden beri. bende annemdeyim yorgunluk var üzerimde güzel bir uyku çekerim insallah 💕💜🙏🏻

Yaaa transver oldu muuu🥰🥰🥰 ayy hadi bakalım inşallahh güzel haberlerini duyarız. İnan cok sevindmm☺️☺️🤭 darısıı en kısa zamanda bize 🥰
Evet canım bugün oldum. İnşallah sende en yakın zaman da başlar transfer olursun 🙏🏻 rabbim hayırlısını versin

Kızlar anlamadıgım bişeyler var gebelik testınde 1 haftalık hamılelık 5-50 arası diyor ama son adet tarıhme gore bakarsam 5 haftalığa gelıyo nerdeyse dondurulmuş transferı adetımın 24. Gunu oldum. 5 haftalık 100000 diyo deger için hangisini baz almalıyım?

Evet canım gördüm. Sonra da ultrason fotosu verdiler elime. Ben bu defa transfer anı ağladım. Gerçekten o an başka bir an. 2.defa yaşıyorum ama bu kez farklıydı 😍🙏🏻
Ne güzel canım darısı bize inşallah 🙏🏼 transfer olan ve olmayı bekleyen tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı bebikler dilerim 🥰
Bana özelden atsana şu minnoşların fotosunu bu arada fulii🤩

Kızlar anlamadıgım bişeyler var gebelik testınde 1 haftalık hamılelık 5-50 arası diyor ama son adet tarıhme gore bakarsam 5 haftalığa gelıyo nerdeyse dondurulmuş transferı adetımın 24. Gunu oldum. 5 haftalık 100000 diyo deger için hangisini baz almalıyım?
Net bi sayı yok canım, kişiye göre değişiyor. Asıl önemli olan değerin 2 güne bir güzelce katlanarak artması.

Kızlar opu dan önce estrofem başlanıyorsa taze transfer mi planlanıyor demektir? Aydınlatabilir misiniz teşekkür ederim 😌

X