Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Hoşbuldum😍 ya ara ara bişiler hissediyorum ama gaz mı bebek mi anlayamadım tam . Özellikle değişik bişi yiyince olması bebek gibi hissettiriyo😂

Yaa evet canım ikili zamanı dr erkeğe benziyo demişti . Bu ara çok tansiyonum düşüyo diye öylesine eski gittigim hastaneye gittim pat bacak arasını açtı😂😂😂😂 oğluş geliyomuş inş sağlıkla gelsin. En yakın zamanda size inşallah❤️❤️
Keşke bütün gazlar bebe olsa :KK70:
Seninki zaten bebede :KK70:
Nasılsın cnm

Hoşbuldum canım☺️ Evet ilk denemem. Zor kısmı atlattım sanırım ama sadece tek embriyom 5. Güne gitti. Onuda dondurdular
Nasibinde embrıyonun evladın olması varsa olacaktr hiç o kısma takılma canım. Hayırlısı ile güzel haber alicksin inşallah.. Aralık'taki adetinle mi gideceksin. Aralık başı mı ne zman 😁

Nasibinde embrıyonun evladın olması varsa olacaktr hiç o kısma takılma canım. Hayırlısı ile güzel haber alicksin inşallah.. Aralık'taki adetinle mi gideceksin. Aralık başı mı ne zman 😁
İlk adetim dün bitti aralık 2. Adetim olcak ortası gibi olur sanırım. Gerçekten nasip işi varsa olur. 🥰

Ayy aman allahım sonunda 😍😍 Şöyle ileride size tecrübeli anne olacak şekilde yerimi alayım ❤️
2 yıllık evliyim, 3 kere klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Eşim de sıkıntı yok ben de çikolata kisti ve pko var. Aşılama yaptırmadan biraz acele ederek tüpe geçtik iyi ki de geçtik şimdi kuzularım karnımda son 2 ayımız inşallah ❤️ Her türlü konuda yardımcı olurum 🙏🏻
Kriel Kriel Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk hilal-ss hilal-ss sizleri görmek ne güzel efenim🤗🤗 Optimussprime Optimussprime bekleriz kuzum 😎

Ya ama 3.gunuj sansi yok diye çoğu insan üzülüyor. 3.gun embriyosu da tutuyor çok fazla örneği var. Bence artık tıp bir yere kadar gerisi Allaha kalmış 😁
Evet ya 5.gn Aa tutmayabiliyor 3. Gn tututor.. Nasip kısmet ams tüm bunlar çözülse keşke işte fulim ya..

Keşkee içimiz bırakmak yerine direk rahim duvarına sabitleseler o embriyolaarı ♥️🥰 tuttu tutmadı derken beklemek işkencee vallaa
Ayyyyyy ne güzel dedin kuzum ya..
Keşkeeeee süper olurdu ama ha :KK70:

Ayy aman allahım sonunda 😍😍 Şöyle ileride size tecrübeli anne olacak şekilde yerimi alayım ❤️
2 yıllık evliyim, 3 kere klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Eşim de sıkıntı yok ben de çikolata kisti ve pko var. Aşılama yaptırmadan biraz acele ederek tüpe geçtik iyi ki de geçtik şimdi kuzularım karnımda son 2 ayımız inşallah ❤️ Her türlü konuda yardımcı olurum 🙏🏻
Kriel Kriel Fly3646 Fly3646 Bal0ncuk Bal0ncuk hilal-ss hilal-ss sizleri görmek ne güzel efenim🤗🤗 Optimussprime Optimussprime bekleriz kuzum 😎
Amanınnn... Güzel ikizlerin güzel anası... Sağlıkla gelsinler inşallahhhh 🎈🎈🎈

Optimussprime Optimussprime :110::KK70:

Ayyy güzel anne. Aramızda yavrularına kavuşacak ilk anne 💜💕🥰

X