- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
Hoşgeldin canım. Ben de transfer için bir ay bekledim, rahim dinlendirildi. Kaç embriyon var dondurulmuş?Merhabalar ekimde opu yapıldı transfer için aralık ayını bekliyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım. Ben de transfer için bir ay bekledim, rahim dinlendirildi. Kaç embriyon var dondurulmuş?Merhabalar ekimde opu yapıldı transfer için aralık ayını bekliyorum bende
Hoşbuldum canım Evet ilk denemem. Zor kısmı atlattım sanırım ama sadece tek embriyom 5. Güne gitti. Onuda dondurdularMerhaba canım hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun. İlk denemen mi olucak
1 tane canım o biraz canımı sıkıyor ama bakalım artıkHoşgeldin canım. Ben de transfer için bir ay bekledim, rahim dinlendirildi. Kaç embriyon var dondurulmuş?
Keşke bütün gazlar bebe olsaHoşbuldum ya ara ara bişiler hissediyorum ama gaz mı bebek mi anlayamadım tam . Özellikle değişik bişi yiyince olması bebek gibi hissettiriyo
Yaa evet canım ikili zamanı dr erkeğe benziyo demişti . Bu ara çok tansiyonum düşüyo diye öylesine eski gittigim hastaneye gittim pat bacak arasını açtı oğluş geliyomuş inş sağlıkla gelsin. En yakın zamanda size inşallah
Hiç sıkma canını hepimizin istedigi 1 tane sağlıklı embriyoo1 tane canım o biraz canımı sıkıyor ama bakalım artık
Bir embriyo bir bebe demek..1 tane canım o biraz canımı sıkıyor ama bakalım artık
Nasibinde embrıyonun evladın olması varsa olacaktr hiç o kısma takılma canım. Hayırlısı ile güzel haber alicksin inşallah.. Aralık'taki adetinle mi gideceksin. Aralık başı mı ne zmanHoşbuldum canım Evet ilk denemem. Zor kısmı atlattım sanırım ama sadece tek embriyom 5. Güne gitti. Onuda dondurdular
Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olurHiç sıkma canını hepimizin istedigi 1 tane sağlıklı embriyoo
Senin şimdi olumlu güzel düşünme zamanların, güzelce kafanı da dağıt. Transferinle pozitifi görürsün inşallah kuzum
Ya ama 3.gunuj sansi yok diye çoğu insan üzülüyor. 3.gun embriyosu da tutuyor çok fazla örneği var. Bence artık tıp bir yere kadar gerisi Allaha kalmışŞu 5. Gün embriyoların neden tutmadığıda bulunsa.. Tıp hızlıca ilerlese keşke
İlk adetim dün bitti aralık 2. Adetim olcak ortası gibi olur sanırım. Gerçekten nasip işi varsa olur.Nasibinde embrıyonun evladın olması varsa olacaktr hiç o kısma takılma canım. Hayırlısı ile güzel haber alicksin inşallah.. Aralık'taki adetinle mi gideceksin. Aralık başı mı ne zman
Keşkee içimiz bırakmak yerine direk rahim duvarına sabitleseler o embriyolaarı tuttu tutmadı derken beklemek işkencee vallaaŞu 5. Gün embriyoların neden tutmadığıda bulunsa.. Tıp hızlıca ilerlese keşke
Bekliyoruz güzel haber zaman geçiyorİlk adetim dün bitti aralık 2. Adetim olcak ortası gibi olur sanırım. Gerçekten nasip işi varsa olur.
Sağol canım inşallah tutar. Rabbim hepimizin tedavisini pozitif sonuçlandırsınBir embriyo bir bebe demek..
Gönlüne göre olur inş kuzum
Bana hiç geçmiyor o zaman transfer sonrası daha da uzar kesinBekliyoruz güzel haber zaman geçiyor
Evet ya 5.gn Aa tutmayabiliyor 3. Gn tututor.. Nasip kısmet ams tüm bunlar çözülse keşke işte fulim ya..Ya ama 3.gunuj sansi yok diye çoğu insan üzülüyor. 3.gun embriyosu da tutuyor çok fazla örneği var. Bence artık tıp bir yere kadar gerisi Allaha kalmış
Ayyyyyy ne güzel dedin kuzum ya..Keşkee içimiz bırakmak yerine direk rahim duvarına sabitleseler o embriyolaarı tuttu tutmadı derken beklemek işkencee vallaa
Amanınnn... Güzel ikizlerin güzel anası... Sağlıkla gelsinler inşallahhhhAyy aman allahım sonunda Şöyle ileride size tecrübeli anne olacak şekilde yerimi alayım
2 yıllık evliyim, 3 kere klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Eşim de sıkıntı yok ben de çikolata kisti ve pko var. Aşılama yaptırmadan biraz acele ederek tüpe geçtik iyi ki de geçtik şimdi kuzularım karnımda son 2 ayımız inşallah Her türlü konuda yardımcı olurum
Kriel Fly3646 Bal0ncuk hilal-ss sizleri görmek ne güzel efenim Optimussprime bekleriz kuzum
Ayyy güzel anne. Aramızda yavrularına kavuşacak ilk anneAyy aman allahım sonunda Şöyle ileride size tecrübeli anne olacak şekilde yerimi alayım
2 yıllık evliyim, 3 kere klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Eşim de sıkıntı yok ben de çikolata kisti ve pko var. Aşılama yaptırmadan biraz acele ederek tüpe geçtik iyi ki de geçtik şimdi kuzularım karnımda son 2 ayımız inşallah Her türlü konuda yardımcı olurum
Kriel Fly3646 Bal0ncuk hilal-ss sizleri görmek ne güzel efenim Optimussprime bekleriz kuzum