Öyle yapıcam canım. Bu zamana kadar güzel geçirdim de ikiz gebelik şimdiden sonra zorlayacak gibi duruyorCanım inşallah yalancı sancıdir. Allah yardımcın olsun. Galiba ikiz olunca biraz daha zor bu işler. Cumartesi günü insallahh icin rahatlamış olur. Sen dinlen bol bol.
4 buçuk yıllık evliyim 25 yaşındayım canımHastane rapor çıkardı canım. Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın
oy Allah yardımcın olsun aslımKızlar dün akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyor yaAdet sancısı gibi... bir de arada sancı girip geçiyor. Doktoru aradım karnında toplanma yoksa yalancı sancıdır dedi. Bol su ve istirahat dedi, geçmezse gel dedi. Zaten cumartesi randevumuz var bakalım
Gonal f için rapor çıkması lazım canım. Ama her özel hastane rapor çıkartmıyor. Senin kide öyle bi şey galiba . Ama devletten rapor cikartabilirisj Bi sor istersen4 buçuk yıllık evliyim 25 yaşındayım canım
Ben hemsireyim zaten bulunduğum hastanedeki doktora söylesem çıkartabilir mı acabaGonal f için rapor çıkması lazım canım. Ama her özel hastane rapor çıkartmıyor. Senin kide öyle bi şey galiba . Ama devletten rapor cikartabilirisj Bi sor istersen
Ben hemsireyim zaten bulunduğum hastanedeki doktora söylesem çıkartabilir mı acaba
Sgk anlaşması varmış gittiğin izel hastanenin ama kimse demedi rapor çıkar filan diye bi yerden duydum ılaci aldıktan sonra rapor çıkıyormuş filan diye özel şartları var demişlerdiGonal f için rapor çıkması lazım canım. Ama her özel hastane rapor çıkartmıyor. Senin kide öyle bi şey galiba . Ama devletten rapor cikartabilirisj Bi sor istersen
Canım bi söyle çıkartır büyük ihtimal zaten zor Bi işlem değil sadece 3 doktor imza atıyorBen hemsireyim zaten bulunduğum hastanedeki doktora söylesem çıkartabilir mı acaba
Kadın doğumcu olması gerekir canım rapor icinKüçük bi hastane benim çalıştığın yer bir kadın doğum 2 dahiliye 2 de çocuk doktoru var onun harici doktor yok ki
Bi danış canım onlar daha iyi bilir. Özel hastanede çıkartıyor orayada sor bazen sormadan bi şey söylemiyorlarVar ama 1 tane var
Tamam canım çok teşekkür ederimBi danış canım onlar daha iyi bilir. Özel hastanede çıkartıyor orayada sor bazen sormadan bi şey söylemiyorlar
Bu haftalarda değişkenlik olabiliyor canım kafana takma stres yapma yeter ki. Bazen ölçümlerden de farklı çıkabiliyorKızlar bugün doktora gittim 9+1 dedi haftama. ama 1. Hafta önden gidiyor takip edelim dedi. Biraz tedirgin oldum. 13 ekim transfer tarihimdi. Son adetimde 25 eylüldü.
Sağol kuzumoy Allah yardımcın olsun aslım
iyice dinlen kuzum
Ben yaptırmadım sigortalara pek güvenemiyorum. Sonra onu karşılıyor bunu karşılamıyor dicekler diye...Arkadaşlar doğum sigortası yaptıran var mı? Hastane çok pahalı ben yaptırmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Tamamlayıcı veya bireysel sigorta yaptırmadık bekleme süresi yüzünden. Sadece doğumu karşılayan sigortalar varmış bilginiz var mı? Dün sadece serum taktırmak için 600 TL ödedik ve her hafta takılacakmış. Bilginiz varsa beni de yeşillendirin
Canım benimde pazardan beri bildigin sol kasıgım ağrıyo. Ağrısını geçtim sanki biri belirli periyotlarla orda bişeyi sıkıp bırakıyo başta sallamadım. Dün sabah dr a yazdım oda bol su iç geçmezse gel dedi. Dayanamadım gittim. Rahim boyu , ağzı , böbrek idrar yoku hepsine baktı bişi çıkmadı şükür. Ayaklarıma sıcak su torbası koydım, kalorifere falan dayadım panduf giydim eskisi kadar değil şuan. Tabi senin ikiz ve haftan ileri ama belki ayakların üşümüştür ayaklarını sıcak tut. Çok geçmiş olsun canımKızlar dün akşamdan beri kasıklarım çok ağrıyor yaAdet sancısı gibi... bir de arada sancı girip geçiyor. Doktoru aradım karnında toplanma yoksa yalancı sancıdır dedi. Bol su ve istirahat dedi, geçmezse gel dedi. Zaten cumartesi randevumuz var bakalım
Geçen haftada aynı böyleydi kuzum 8+1 di bugün 9+1Bu haftalarda değişkenlik olabiliyor canım kafana takma stres yapma yeter ki. Bazen ölçümlerden de farklı çıkabiliyor
Sağol kuzum
Ben yaptırmadım sigortalara pek güvenemiyorum. Sonra onu karşılıyor bunu karşılamıyor dicekler diye...
hamileler üşümez diyenleri dövmek istiyorumCanım benimde pazardan beri bildigin sol kasıgım ağrıyo. Ağrısını geçtim sanki biri belirli periyotlarla orda bişeyi sıkıp bırakıyo başta sallamadım. Dün sabah dr a yazdım oda bol su iç geçmezse gel dedi. Dayanamadım gittim. Rahim boyu , ağzı , böbrek idrar yoku hepsine baktı bişi çıkmadı şükür. Ayaklarıma sıcak su torbası koydım, kalorifere falan dayadım panduf giydim eskisi kadar değil şuan. Tabi senin ikiz ve haftan ileri ama belki ayakların üşümüştür ayaklarını sıcak tut. Çok geçmiş olsun canım