- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
Şu jeli verdi ya arnica onu ara ara sür dedi hemşire.Jeli her gördüğümde de arkadan "arnicam beniiim" jingle sesi geliyo1 ~ 2 saat sonra tekrar yaz ne durumdasın diyesonradan çıkıyor acısı
O jeli duymadım hiç Bi o eksiktiŞu jeli verdi ya arnica onu ara ara sür dedi hemşire.Jeli her gördüğümde de arkadan "arnicam beniiim" jingle sesi geliyoNeyse 2 saate durum güncellemesi yaparım
Kullanan herkes memnun morluğa,iğne acısına iyi geliyormuş.O jeli duymadım hiç Bi o eksikti
Geçmiş olsun hayırlı sağlıklı yumoşların olsun inşallahKızlar selammBenim de sabahtan opu işlemim vardı. Aslında hastanede çok iyiydim ama eve gelince ağrım oldu biraz ama şükür kolay geçti
Ay süper hadi bakalım bol bol döllenen yumurtalar olsun!Kızlar selammBenim de sabahtan opu işlemim vardı. Aslında hastanede çok iyiydim ama eve gelince ağrım oldu biraz ama şükür kolay geçti
Geçmiş olsun canım sağlıkla gelişsin embriyoların inşallahKızlar selammBenim de sabahtan opu işlemim vardı. Aslında hastanede çok iyiydim ama eve gelince ağrım oldu biraz ama şükür kolay geçti
Hadi geçmiş olsun benimde ilk 2gun ağrım oldu bol bol sağlıklı kaliteli yumoşların olsun inşallahKızlar selammBenim de sabahtan opu işlemim vardı. Aslında hastanede çok iyiydim ama eve gelince ağrım oldu biraz ama şükür kolay geçti
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benim bağışıklık sistemim gebeliği kabul etmiyormuş. Sperm den gelen dna yı yabancı görüp saldırıyormuş. 2 kimyasal 1 de kalbi duran düşüğüm var. Bu sefer bağışıklık güçlendirici serum takıldı şuan için iyi gidiyor. Her hafta takılacakmış. Başka yaptıran varsa bilgi almak için sordumHoşgeldin canımben bi minik kese gördüm 2. var mı yok mu henüz belli değil, cuma tekrar gidecem
Sen de sağlıklı görürsün inşallahserum verilmedi bana bilmiyorum.
Ayy. Duymadım bunu her yere sürülüyor muKullanan herkes memnun morluğa,iğne acısına iyi geliyormuş.
İnşallah canım emeklerimiz boşa çıkmasın hiç birimizinCanım benim inşallah bu sefer yolunda gitsin herşey sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelsinBen çok duydum o serumu şifa olsun canım işe yarasın da sıkıca tutunsun bebişin
Sizden de güzel haberler bekliyorum
Merhaba ,bağışıklık sisteminizin kabul etmediğini ve sperme saldırdığını nasıl öğrendiniz merak ettin? Hangi test yapılınca anlaşılıyorAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benim bağışıklık sistemim gebeliği kabul etmiyormuş. Sperm den gelen dna yı yabancı görüp saldırıyormuş. 2 kimyasal 1 de kalbi duran düşüğüm var. Bu sefer bağışıklık güçlendirici serum takıldı şuan için iyi gidiyor. Her hafta takılacakmış. Başka yaptıran varsa bilgi almak için sordum
Normal cnm opudan sonra :)Kızlar selammBenim de sabahtan opu işlemim vardı. Aslında hastanede çok iyiydim ama eve gelince ağrım oldu biraz ama şükür kolay geçti