Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar selamm Benim de sabahtan opu işlemim vardı. Aslında hastanede çok iyiydim ama eve gelince ağrım oldu biraz ama şükür kolay geçti
Geçmiş olsun canım sağlıkla gelişsin embriyoların inşallah Dinlen bolbol çabucak geçer ağrın sızın kalmaz inşallah

Hoşgeldin canım ben bi minik kese gördüm 2. var mı yok mu henüz belli değil, cuma tekrar gidecem
Sen de sağlıklı görürsün inşallah serum verilmedi bana bilmiyorum.
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Benim bağışıklık sistemim gebeliği kabul etmiyormuş. Sperm den gelen dna yı yabancı görüp saldırıyormuş. 2 kimyasal 1 de kalbi duran düşüğüm var. Bu sefer bağışıklık güçlendirici serum takıldı şuan için iyi gidiyor. Her hafta takılacakmış. Başka yaptıran varsa bilgi almak için sordum

Canım benim inşallah bu sefer yolunda gitsin herşey sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelsin Ben çok duydum o serumu şifa olsun canım işe yarasın da sıkıca tutunsun bebişin

Merhaba ,bağışıklık sisteminizin kabul etmediğini ve sperme saldırdığını nasıl öğrendiniz merak ettin? Hangi test yapılınca anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…