Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın canlar 🌺 ben de geldim ☺ Benim transfer sonrası artışlarım güzeldi ve Şuan kese-kalp kontrolü için bekliyorum ama doktorum iki hafta sonrasına çağırdı☺️ Çok uzun geldi bana sizce nasıl ? Siz ne zaman duymuştunuz kalp atışını
Canım hoşgeldin😍 ben de seninle aynı durumdayım kese ve kalp atışı için bekliyorum 🤲🏻♥️

Günaydın kızlar tsh anti tpo değerlerinden anlayan var mı? Benim bu değerler yüksek çıkmıştı yaklaşık bir yıl önce ama dr normal demişti. Şimdi bi yerde okuyorum anti tpo ve anti teoglobulin antikor yüksekliği haşimato demekmiş ve düşüğe sebep oluyomuş 😰

Günaydın kızlar tsh anti tpo değerlerinden anlayan var mı? Benim bu değerler yüksek çıkmıştı yaklaşık bir yıl önce ama dr normal demişti. Şimdi bi yerde okuyorum anti tpo ve anti teoglobulin antikor yüksekliği haşimato demekmiş ve düşüğe sebep oluyomuş 😰
Canım ben haşimatoyum. Tsh, T3 ve T4 değerlerime bakılıyo, detaylarını bilmiyorum ama ilacla hemen düzene giriyo troidler.

Tekrar baktırsam iyi olucak hazır bu süreçteyken 🤔
Baktır canım çok önemli, dediğin gibi gebeliği engelleyebiliyomuş, tüp bebek doktorum tedavi öncesi özellikle tsh ın yüksek olmaması gerektigini söylemişti.
Onun için baktır yüksek gibiyse ilaçla hemen düşürürsün kuzum😊

Canım hoşgeldin😍 ben de seninle aynı durumdayım kese ve kalp atışı için bekliyorum 🤲🏻♥️
Canım bi de belirti olarak neler var sende ☺️ Bende pek bi belirti yok sessiz sakin büyüyor sanırım miniğim🥰 ama ben böyle kasık ağrısı çekenleri gördükçe kendimi sorguluyorum ister istemez 🙈☺️

Canım bi de belirti olarak neler var sende ☺️ Bende pek bi belirti yok sessiz sakin büyüyor sanırım miniğim🥰 ama ben böyle kasık ağrısı çekenleri gördükçe kendimi sorguluyorum ister istemez 🙈☺️
Canım kasık ağrılarım 2 gündür azaldı, insan tedirgin oluyo gerçekten neden ağrımıyo diye bazen.
Tuvalete gidişlerim sıklaştı bi de, normalde uyumadan girerdim uyanana kdar kalkmazdım wc için, şimdi uykum bölünüyo gece kalkıyorum tuvalete.
Başka bi belirtim benim de yok.

Canım kasık ağrılarım 2 gündür azaldı, insan tedirgin oluyo gerçekten neden ağrımıyo diye bazen.
Tuvalete gidişlerim sıklaştı bi de, normalde uyumadan girerdim uyanana kdar kalkmazdım wc için, şimdi uykum bölünüyo gece kalkıyorum tuvalete.
Başka bi belirtim benim de yok.
Evet ben de geceleri her gün kalkıyorum tuvalete. Çok sıklaştı dediğin gibi ☺️ Başka bi belirtim yok şimdilik bakalım☺️

Kizlar nette okudum fazla folik asit içmek zararlı olabiliyormuş bebeğe diye malum ben uzun zamandır içiyorum ara verdiğim oldu. Aslında folik asitin günlük depolandığı okumuştum ama içim rahat etmedi. Birazdan sağlık ocağına giidp baktiricam değerime doktora söylerim ıyise en azından onu içmem bir ilaç eksilir 😂

Canım değerlerin çok mu yüksek bende daha önceki yıllarda hasimato idim ama ilaçla düşüyor sen vakit kaybetmeden baktr ilaca başlarsın

Kizlar nette okudum fazla folik asit içmek zararlı olabiliyormuş bebeğe diye malum ben uzun zamandır içiyorum ara verdiğim oldu. Aslında folik asitin günlük depolandığı okumuştum ama içim rahat etmedi. Birazdan sağlık ocağına giidp baktiricam değerime doktora söylerim ıyise en azından onu içmem bir ilaç eksilir 😂
Canım benim doktor folik asite önden başlatmadı, sordum hatta gerek yok dedi. Daha 3 5 gündür başladım. Multivitamin verdi içinde folik asit de var.

:KK37:

Merhaba ,bağışıklık sisteminizin kabul etmediğini ve sperme saldırdığını nasıl öğrendiniz merak ettin? Hangi test yapılınca anlaşılıyor 🤔
Merhaba, Test yapılmadı aslında doktor söyledi düşüklerin sebebi dedi. Haşimato tiroid hastasıyım belki onunla ilgilidir.

Canım benim doktor folik asite önden başlatmadı, sordum hatta gerek yok dedi. Daha 3 5 gündür başladım. Multivitamin verdi içinde folik asit de var.
Benimki de illa sunu iç demedi 😁 ben kendim dedim. Bunun içiyorum içeyim mi diye daha doğrusu içim rahat etmedi simdi okuyunca kendimi strese soktum gideyim bir kan vereyim dedim. Kan vermek benim içim sonuçta 😂

X