- 1 Ağustos 2018
- 2.708
- 4.738
Günaydın kızlar mutlu güzel haberler alacağımız bi hafta olsun inşallahGünaydıııın musmutlu süper enerjik günleerbende mi şafak saysam bugün 3. Gün 5 e kaldı 2 dayanın yumoşlarıııım
Valla bende kendime şaşıyorumİyi dayanabiliyosun canımNeyse çoğu gitti azı kaldı perşembeye bişe kalmadı azcık daha sabır o zaman. İnşallah pozitifi görürsün
Ayyy hadi inşallah dayanacaklarGünaydıııın musmutlu süper enerjik günleerbende mi şafak saysam bugün 3. Gün 5 e kaldı 2 dayanın yumoşlarıııım
İnşallah canımGünaydın kızlar mutlu güzel haberler alacağımız bi hafta olsun inşallah
Ay çok heyecanlı beklemek
Gözün aydın canım ilaçlar hiç azalmıyor zaten hep ekleniyorKızlaar cumartesi transferbir iki ilaç daha verdi hadi hayırlısı artık
Gözün aydın canımm dilerim her şey umduğun gibi olurKızlaar cumartesi transferbir iki ilaç daha verdi hadi hayırlısı artık
Gözün aydın canım gelsin bebiş inşallahKızlaar cumartesi transferbir iki ilaç daha verdi hadi hayırlısı artık
İlk deneme bir de yaştan ötürü tekGözün aydın canım ilaçlar hiç azalmıyor zaten hep ekleniyortek mi çift mi transfer olacaksın
Çoğu doktor iki koyuyor aslında. Benim doktorum da öyle yaştan dolayi tek i hakediyon dediİlk deneme bir de yaştan ötürü tek
Bizim merkez katı bu konuda bir de şey benim doktorum hep tek olsun sağlıklı olsun diyor.Ben de eğer varsa kısmetimde içimde bölünür diyorum :)Çoğu doktor iki koyuyor aslında. Benim doktorum da öyle yaştan dolayi tek i hakediyon dedi
Canım progestran kalcadan olurken Bi şey yapamıyorsun. Vurulurken sıkıntı olmuyor sonrası sıkıntı oluyorŞimdi bu progestanın beni yamultmaması için ne yapacaktım?Buz mu koyuyorduk neydi bugün giderken yapayım
Rahime çizik atmayı doktoruma sordum dedi bazı hastaneler her hastaya çizik atıyor ama başarıları yinede düşük dedi. Gerçekten fayda sağlayıp sağlamadığı net bilinmiyormus.Histereskopi rahm çizdirme diye biliyorm şansı arttırıyormuş baya diyorlar
Bu cevap için beğen tuşuna basarken elim titrediCanım progestran kalcadan olurken Bi şey yapamıyorsun. Vurulurken sıkıntı olmuyor sonrası sıkıntı oluyor
Hadi hayırlısı canım güzel sonuçlar gör inşallahKızlaar cumartesi transferbir iki ilaç daha verdi hadi hayırlısı artık
Başa gelen cekilirBu cevap için beğen tuşuna basarken elim titredio derece sevmedim durumu
Acımadı vallahi.Hemşirenin eli çok hafifti.Oh beBaşa gelen cekilirbuz olayı kan sulandırıcı için geçerli
1 ~ 2 saat sonra tekrar yaz ne durumdasın diyeAcımadı vallahi.Hemşirenin eli çok hafifti.Oh be