Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım sen iyi sabretmişsin ben 5. Günü idrar testi yapmıştım hafif silik çizgi çıkmıştı Bence sen yapma çünkü öyle zaman hiç geçmiyo😅 benim şuan bile hiç bi belirtim yok keseyi gördük ama hala belirtim yok hatta kafamdan midem bulanmıyo acaba kalp atışı yokmu diye bile sorular geçiyor🤷🏻‍♀️
Canım herkeste belirri olmayabiliyoo, kötü şeyler getirme aklına. Güzel düşün güzel olsun🥰 kalp atışlarını da sağlıkla duy inşallah🤲🏻

Ahahhah valla şu heyecan problemim olmasa bende sabretmeyeceğim ama sabırla bekliyorum yavrum 😂 kız sakın öyle düşünme tabi demesi kolay ama olumlu düşün ki olumlu olsun hem içimden güzel şeyler geçiyor Benim bence Allah’ın izniyle Nur topu gibi olacak sağlıklı sıhhatli inşallah 😍🐣🐣🐣❤️ Ayrıca herkeste belirti olmak zorunda değil bunu biliyorsun daha iyi inşallah böyle ağrısız bulantısız bi süreç geçirirsin kıymetini bil 😂
Ay inşallah canım yaa seninde güzel haberlerini alırız inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰 bu zamana kadar hep olumlu düşündüm Allaha şükür hep olumlu oldu sadece en zoru beklemek 😅

Canım herkeste belirri olmayabiliyoo, kötü şeyler getirme aklına. Güzel düşün güzel olsun🥰 kalp atışlarını da sağlıkla duy inşallah🤲🏻
Aynen öyle bende farkındayım ama bi tane bile belirti olmayınca aklıma gelmedi değil 😅ama genelde hiç olumsuz düşünmem inşallah canım hepimiz duyalım o güzel sesi hayırlısıyla 🥰❤️🤲🏻

Şimdi doktor geri dönüş yaptı kızlar euthyrox 25 iç aç karnına hergün bitane demiş. Bu ilacı kullanan var mı acaba Kriel Kriel sen ne kullanıyorsun canım
25 lik yazar sana diye düşündüm ben de. En düşük doz kuzu düzenli iç. Levotiron 50lik içiyorum günlük. İçerikleri aynı iki ilacında diye biliyorum. Yarın sabah ac karna başla içmeye. Hemen düzeltiyo değerleri

Geldim kızlar. Rahim çok iyi dedi doktor şükür kist falan da yok ve transfer hazırlığına başladık. Haftaya cuma kontrol var 🥰🙏🏻💕
Oh gözün aydın kuzum çok sevindim ❤️❤️ Yeni hazırlıklar yeni heyecanlar yeni yıla yeni bebekler inşallah 🙏🏻
Korktum biraz canım acaba geç mi farkettik diye bebeğe bi Zararı olmuşmudur bu sure içinde

Şimdi doktor geri dönüş yaptı kızlar euthyrox 25 iç aç karnına hergün bitane demiş. Bu ilacı kullanan var mı acaba Kriel Kriel sen ne kullanıyorsun canım
Canım geç kalmadın gebeliğinin başı zaten ki senin cok yüksek değil ilaçla hemen inecektir. Ben de eutrox 50 kullanıyorum

Geldim kızlar. Rahim çok iyi dedi doktor şükür kist falan da yok ve transfer hazırlığına başladık. Haftaya cuma kontrol var 🥰🙏🏻💕
Fulimmm çok sevindim canımm böyle güzel haberler duymak beni de çok mutlu etti ☺️🤩 her şey çok güzel olacak peş peşe gebe kalacağız inşallah hemen peşinden de ben gelirim 🙏🏼🤭

Fulimmm çok sevindim canımm böyle güzel haberler duymak beni de çok mutlu etti ☺️🤩 her şey çok güzel olacak peş peşe gebe kalacağız inşallah hemen peşinden de ben gelirim 🙏🏼🤭
Canım optimm 💜🥰😘 saol Allah razı olsun rabbim bol pozitif haberler vermeyi nasip etsin 🙏🏻 inşallah sende en kısa sürede güzel haberi alirisn birlikte hamilelik sürecimiz geçiririz :KK60:

X