Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İnşallah bı sıkıntı olmadan benimiide ilerler sağlıkla

Kese için haftaya Çarşamba günü çağırmışlar di şimdi geldim ben hastaneye bugün görme ihtimalim var mı acaba ya transfer sonrası bugün 19.gun

Zor bulunca insan düşünmeden edemiyor

Muayene etmedi sadece pruluton Depot yazdı 1 tane aspirin tableti bırak dedi sadece haftaya görürüz ancak keseyi dedi
Muayene gününe kadar sabır o zaman canım az kaldı görmene keseyi Aynen aspirin kan sulandırıp lekelenmeye sebep olabilir diye kesmiştir. Prolutonunu yaptırınca lekelenme geçer zaten. Dinlen bu aralar da çok yorma kendini

Muayene etmedi sadece pruluton Depot yazdı 1 tane aspirin tableti bırak dedi sadece haftaya görürüz ancak keseyi dedi
Canım aspirin kullandığını unutmuşum kan sulandırıcı ilaclar yapıyor bu tarz lekelenme. Benimde bir kere olmuştu yerleşme kanamasına benziyordu ama doktorum kan sulandırıcı iğne ve aspirin i biraktirmsti bir daha da olmadı

Rapor aldım canım zaten gitmiyorum ise birakicam ilacı bakalım inşallah randevuya kadar sabredip görürüz keseyi de

Sadece aspirini bırak dedi oksapar kullanmaya devam edicekmisim

Ayy kızla pruluton ne kadar kötü bir igneymis ya sızım sızım sızlatti beni
Yapan kişinin yavaş yavaş yapması gerekiyo o iğneyi, o zaman yapılırken ağrımıyo. Lekelenmen azalarak kesilir artık. Geçmiş olsun canım. Benim de tetanoz aşı yerim çok ağrıyo 2 gündür, kolumu kaldıramıyorum. Yapıldıgı gün böyle ağrı olmamıştı.

Valla ben eşime yaptırıyorum iğneleri artık öğrendi zaten hızlı yapması mümkün değil gitmiyor ilaç inşallah canım sana da çok geçmiş olsun

hilal-ss kuzum napiyosun nerelerdesin bebis hazırlığı ne durumda
@eczhnm canim nasılsın bebis ve sen iyi misin
@Muallimezzz canim ne kadar kaldı doğuma nasıl gidiyor son günler hazırlıklar tamam mı
Ahh buralardayım inş iyi iyi çok şükür baya toplandı şubatta iyi topladım ya indirimler sağolsun. Sen nasılsınn bulantılar bitti mi isim düşündüNüz mü

Ahh buralardayım inş iyi iyi çok şükür baya toplandı şubatta iyi topladım ya indirimler sağolsun. Sen nasılsınn bulantılar bitti mi isim düşündüNüz mü
Canim iyiyim çok şükür geçti çoğu belirti bu aralar daha iyiyim isim kısmını hiç dusunmedik.onumuzdeki hafta kontrol var kesin kız desin ondan sonra yavaştan düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…