Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bir an evvel geçer inşallah bu zamanlar ya normale bindiği günlere gelmek istiyorum bı an evvel
Geçiyor canım korkma. Hepimizin riskli zmanlar geçirdik. Sen dinlenmeye ve sakin kalmaya bak. Stres sana ve bebeğine en büyük zarar verecek sey. Keseyi gördün mü Allahın izni ile rahatlayacksin bir nebze

Bir an evvel geçer inşallah bu zamanlar ya normale bindiği günlere gelmek istiyorum bı an evvel
Canım çok geçmiş olsun inşallah olmaz bidaha kanaman dualarım seninle
Malesef ilk zamanlarda hafif kanama lekelenme oluyor üstüne bide kan sulandirici kullanınca daha yoğunlaşıyor yat dinlen bol bol cnm

Canım çok geçmiş olsun inşallah olmaz bidaha kanaman dualarım seninle
Malesef ilk zamanlarda hafif kanama lekelenme oluyor üstüne bide kan sulandirici kullanınca daha yoğunlaşıyor yat dinlen bol bol cnm
Çok teşekkür ederim canım inşallah olmaz dinleniyorum canım bı sabah gormustum daha gelmedi başka lekelenme bakalım inşallah da gelmez

Valla ben eşime yaptırıyorum iğneleri artık öğrendi zaten hızlı yapması mümkün değil gitmiyor ilaç inşallah canım sana da çok geçmiş olsun
Kız prolutan i nasil yapiyo kocaman ucu denemek istedi annem bi kere hayır asla o olmaz dedim kimseye yaptirmiyorum onu haftada gidip acil yada sağlık ocağına yaptırıyorum diğerini ben kendim yapıyorum zaten

Kız prolutan i nasil yapiyo kocaman ucu denemek istedi annem bi kere hayır asla o olmaz dedim kimseye yaptirmiyorum onu haftada gidip acil yada sağlık ocağına yaptırıyorum diğerini ben kendim yapıyorum zaten
Alıştı canım progestani kalçadan kullanıyorum ben memlekete gidince mecbur kaldık eşim yapmaya başladı onu da yaptırdım dün ağrıdı ama ne yapım

Sağolasın canım. Valla böyle pozitif yorumlar alınca içim daha da rahatlıyor. Allah senin de bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Sağolasın canım. Valla böyle pozitif yorumlar alınca içim daha da rahatlıyor. Allah senin de bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İlk histeroskopi yapalım dendiğinde ben de korkup üzülmüştüm, ama şöyle düşün adım adım bebişine yaklaşıyosun
Amin canım Allah tüm isteyenleri çabalayanları kavuştursun yavrusuna İnşallah güzel haberler verdiğin günleri de görürüz

Kızlar yine az miktarda kırmızı kan geldi önce kahverengi sonra kırmızı geldi peceteye
Eğer tiksinmezseniz göndereyim bı bakar mısınız normal mi korkutuyor beni

Kızlar yine az miktarda kırmızı kan geldi önce kahverengi sonra kırmızı geldi peceteye
Canım yok foto gönderme. Gondersnde biz ondan bir şey anlayamayız zaten. Aşırı kanaması olup bebeğine bir şey olmayanda var. Doktor seni muayene edene kadar bunu bilemeyiz. Sen doktor ile iletisime geç. Durumu anlat belki bir progestan iğne daha vurul der ya da muayene etmek ister daha erken.

Kızlar benimde 3. Denememdı tedavıye basladım 5.gunde kontrole gıttım doktor hıc yumurta gormedı bu durumda olan hic oldumu
Böyle bir durum yaşamadım canım. 5. Günde yumurta olmaması ilginç. Amh mi dusuk yinede 1 2 yumurta olması gerekirdi. Ya da ilaclarn dozu dusuk mu geldi

@hilal-ss kuzum napiyosun nerelerdesin bebis hazırlığı ne durumda
eczhnm canim nasılsın bebis ve sen iyi misin
@Muallimezzz canim ne kadar kaldı doğuma nasıl gidiyor son günler hazırlıklar tamam mı
Canım iyi diyelim iyi olsun bebiş iyi sanırım hareketleri düzenli ben sürekli yattığım için gaz ve kabızlık şikayetim var. Rahatsızım yani Bebeği de çok aşağıda hissediyorum bakalım 20 martta detaylı var inşallah o zamana kadar idare etmeye çalışıyorum her şeyi sorucam doktora

sen nasılsın

Sürekli yatmak zordur. Diğer rahatsızlıklarıda beraberinde getiriyor tabi. Ama her şey bebis için. İnsallahh detayliyi da hayırlısı ile atlatırsın. Yolu yarıladın artık
Bende iyiyim çok şükür. Haftaya kontrolüm var. Cinsiyet kesinlesir diye düşünüyorum. Kontrol süresi 1 ay olunca geçmek bilmiyor gibi
İnşallahh sağlıkla kavuştuğumuz gunleri görelim

Haklısın kuzum ben de kendime öyle söyleyip duruyorum artık çoğu gitti azı kaldı diye inşallah iyi olur diyorlar ya yiyecek ekmeği varsa doğar büyür

Ben de hep geçmez geçmez diyordum sıkıntılar yüzünden hep iki üç haftada bir gitmek zorunda kaldım, siz iyi olun da bir ay da beklenir kesin söyler artık ilerledi senin de

Dün oldum zaten ekstra progestan bakalım beklicem pazartesiye kadar

Canım doktoruna gönderebilirsin fotoğrafı yorum yaparsa o yapar. Sen ayaklarının altına yastık koy uzan hep, doktorunla irtibatta ol bi de

Canım görünmüyodun çoktandır hoşgeldin sürekli yatmak da zor sabır canım
bebişin hareketleri nasıl bi his oluyo, benim de alt karnımda pıtpıtlar oluyor sende de öyle mi?

Aslında dün muayene etseydi iyi olurdu en azından kesede kanama alanı var mı kese görülüyor mu diye bakardı. Bence pazartesi günü git muayene ol Bi.
1 1mucize1umut evet bence de kontrolu pazartesiye aldır canım, leke ve kanama var doktorunla konuşup rica et bi bakması iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…