Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar merhaba. Dün transfer tarihimi almak için hemde kontole doktora gitmiştim. 2 tane polip gördü. Bu ay transfer iptal dedi histeroskopi yapılacakmış. Aşırı canım sıkıldı.Şok oldum kalkamadım yerimden. Aranızda yaptıran var mı. Zor bir işlem mi. Bide sizce hemen bi sonraki ay başlar mı transfer işine yoksa yine dinlendirir mi

Canım ben oldum histeroskopi hiç korkma, rahmim dardı. Vardır bunda da bi hayır. Tertemiz bi şekilde yapılcak transferin.
Histeroskopiden sonra çok uzun bekleme olmuyo. 2. Aydan sonra ilişkiyi serbest bırakmıştı benim doktor, polip almak daha basit belki 1 adet bekletir. En iyisini doktor bilir. Geçmiş olsun.

Kızlar çok korkuyorum akıntım artmış ve kırmızıya dönmüş ne yapmalıyım sizce
Canım sakin ol önce. Hemen doktoruna haber ver, proluton da vurulmuştun sen bunu da söyle doktoruna. Acile gitmen gerek diyosa gidersin, yoksa da ayaklarını uzatıp yukarı kaldır dinlen biraz. İnşallah çabucak geçer

İnşallah canm ya çok korktum bir anda kırmızı görünce bir iki damla çamaşıri kirlenmiş peceteye de fazla miktarda geldi korkuttu beni

İnşallah canm ya çok korktum bir anda kırmızı görünce bir iki damla çamaşıri kirlenmiş peceteye de fazla miktarda geldi korkuttu beni
Biliyorum o korkuyu. Sen uzan dinlen, sakin kal, o dönem yemekleri bile eşim yapıyodu wc dışı kalkmadım ben de bi süre. İnşallh geçecek.
Kanamanı takip et ama azalıe ve geçer inşallah

Teşekkür ederim canım. Ben bide şundan korkuyorum normalde bu işlem adet olup bitince oluyormuş ya.Benim Dr acil olsun dedi zaten seninki zor değil dedi adetimi 20. Günü falan olacağım. Bi sıkıntı olmaz inşallah

Canım acil yapınca bi sıkıntı olmicak demek ki doktorun öyle dediğine göre. Anladıgım çok kısa süreli basit bi işlem seninki, gün farketmiyordur. Olup kurtulman daha iyi yoluna bakarsın tertemiz.
Bişe olmaz canım içini rahatlat sen de.

Hastaneyi aradım oksaparj bırak tuvalet dışında kalkma ayağa dedi
Canım sakin ol dinlenmeye bak. Alsinda iğne aspirin den daha ağır o yüzden igneyi bırakmanin sana faydası olacaktır. Bir kaç gün leke gibi sürebilir. Yoğun olursa doktoruna ulaş yinede her an. Geçmiş olsun insallahh devamı gelmez son olur

Biliyorum o korkuyu. Sen uzan dinlen, sakin kal, o dönem yemekleri bile eşim yapıyodu wc dışı kalkmadım ben de bi süre. İnşallh geçecek.
Kanamanı takip et ama azalıe ve geçer inşallah
Valla artık benim eşimde yapar mecbur bı yemek yapıyordum zaten onu da kendi yapar artık

Çoktandır kullanıyorum aslında 20 günü geçti kullanali etkisi şimdi mi ortaya çıktı diyorsun

Çoktandır kullanıyorum aslında 20 günü geçti kullanali etkisi şimdi mi ortaya çıktı diyorsun
Canım bu zamanlarda bu tarz kanamalar oluyor. Mesela ben kan sulandiricilari bıraktıktan sonra kese de kanama alanı vardı kanama yaşamadım ama risk vardı doktor çok dikkat et demişti.
Kan sulandırıcı kullandığın için ilk iş kanamada onu bıraktırma olur bazılarının kanlari sulu oluyor ve bu tarz ilaçlar kanama yapıyor.

Bir an evvel geçer inşallah bu zamanlar ya normale bindiği günlere gelmek istiyorum bı an evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…