Salıya bişe kalmadıGünaydın kızlar hayırlı sabahlar salı günü nasipse transferim var
Gözünaydin canım çok az kaldı dualarımız seninleGünaydın kızlar hayırlı sabahlar salı günü nasipse transferim var
Salıya bişe kalmadıdualarımız seninle canım inşallah güzel haberler vermek nasip olsun
Allah razı olsun kızlar inşallah bu sefer sağlıklı pozitifi görürüz hayırlısıylaGözünaydin canım çok az kaldı dualarımız seninle
Y yasemin773 kız sen daha sağlık ocağına bildirmedin mi kaç haftalıksın?Ben salı günü haberi alır almaz gittim ben hamileyim kayıt edin beni dedim kendime çok güldüm şuan ne deliyim demi
Şaka bir yana ilaç yazdırmaya gitmiştim gitmişken kaydedin dedim daha da pek küçükmüş dediler ama hevesimi kırmadılar
ben 4,5 haftadan sonra çok fazla bişey yaşayamadığım için ne olduğunu anlamadım daha yeni yeni düzeldim sayılır şimdi işe falan başladım o yüzden daha hala haber vermedim sağlık ocağınaY yasemin773 kız sen daha sağlık ocağına bildirmedin mi kaç haftalıksın?Ben salı günü haberi alır almaz gittim ben hamileyim kayıt edin beni dedim kendime çok güldüm şuan ne deliyim demi
Şaka bir yana ilaç yazdırmaya gitmiştim gitmişken kaydedin dedim daha da pek küçükmüş dediler ama hevesimi kırmadılar
Canim saglik ocagina ilac yazdirioruz fln yaziosunuz ya. Bunlar hangileri. Transferden sonra kullandiklarimiz mi. Progestandan mi bahsettinizCanım gebelikte progestan çok çok önemli aman deyim sen düşürme aynı devam et. Normal bir gebelik değil bizim ki.
Lifli gidalara yönel. Hareket iyi gelir zaten. Arada duphalac içersin. Akşamları iç birde gündüz okulda falan sıkıntı yapmasın
Evet canım estrofem progestan iğne ve progestan fitili yazdiriyordum benCanim saglik ocagina ilac yazdirioruz fln yaziosunuz ya. Bunlar hangileri. Transferden sonra kullandiklarimiz mi. Progestandan mi bahsettiniz
Aklima geldi o mesajida bulamadim, boyle sorayim dedim. Eger odenen ilaclar varsa bende yazdirim 3 ay devamli kullanicaz ne de olsa. 20gune bende baslarim ogreneyim :)
Saol canimEvet canım estrofem progestan iğne ve progestan fitili yazdiriyordum ben
Canım ikiye katlanmış olmadı önemli değerinde güzeldi ondan yana sıkıntı olmaz. Gelen lekenlenme yerleşme olabilir fakat bu kadar sürüyor mu bilmiyorjm. Bir doktorunla görüş istersen kırmızıya dönmezse sorun yok ama belki progestan takviyesi yapabilirKızlar meraba birşey sorucam size şimdi ben pazartesi test yaptım pozitif çıktı Çarşamba tekrar yaptım katlanmisyi ikiye bundan snra herhangi bi aksilikle karşılaşır mıyım olumsuz birşey olmaz değil mi artık
Bı de test gününden önce kahverengi lekelenme olmuştu ara ara hala geliyor miktarı çok çok az ama tedirgin etti bu durum beni
Kırmızı değil canım kırmızıya hiç yakın bir renk de değil kahverengi bildiğinCanım ikiye katlanmış olmadı önemli değerinde güzeldi ondan yana sıkıntı olmaz. Gelen lekenlenme yerleşme olabilir fakat bu kadar sürüyor mu bilmiyorjm. Bir doktorunla görüş istersen kırmızıya dönmezse sorun yok ama belki progestan takviyesi yapabilir
2 haftada dayanamıyorum 1 ay olunca napicam yaaBenim de randevu 10 martta canım, tam 1 ay sonra görmüş olacam bebişi. Beklemek zor oluyo gerçekten.
Canım yaşayan çok var. Korkma bu süreçte oluyor. İnsallahh keseyi görünce rahatlayacaksinKırmızı değil canım kırmızıya hiç yakın bir renk de değil kahverengi bildiğin
Yani aklıma kötü kitu şeyler geliyor keseyi goremezsem kalp atışı olmazsa filan diye hic böyle birşey yaşayan var mı acaba
Bende 9 martta gıdıcem canım benimde 1 ay olmuş olucak2 haftada dayanamıyorum 1 ay olunca napicam yaa
Annem çok aşermiş benim 9 ay falan. Midem bulanınca anlıyordum hemen diyor ama benim şuan o konuda tık yok şükürHamile kaldıktan sonra normal gebesin diyorlar ama bende inanmıyorum onabelirtiler başlar yavaştan canjm hazır ol
Şükür iyiyim canim. Sıkıntım yok. Ara ara oluyor tabi. 2 gündür kursagim yanıyor acayip derecede midemde bir şey yok.annemde bugün diyor ki bebeğin saçları çıkınca annenin kursagi yanarmış diye
Verirsin canım artık geç kalmadın merak etmeben 4,5 haftadan sonra çok fazla bişey yaşayamadığım için ne olduğunu anlamadım daha yeni yeni düzeldim sayılır şimdi işe falan başladım o yüzden daha hala haber vermedim sağlık ocağına
Canım boşa evham yapma ben ikinciyi bile vermedim bak hiç öyle şeyler düşünmüyorum,rahat ol biraz kötü bir şey yokken ortada kendini durduk yere niçin geriyorsun?Kızlar meraba birşey sorucam size şimdi ben pazartesi test yaptım pozitif çıktı Çarşamba tekrar yaptım katlanmisyi ikiye bundan snra herhangi bi aksilikle karşılaşır mıyım olumsuz birşey olmaz değil mi artık
Bı de test gününden önce kahverengi lekelenme olmuştu ara ara hala geliyor miktarı çok çok az ama tedirgin etti bu durum beni
Bende oluyodu lekelenmeler, hatta 2 defa bildigin kırmızı kanama oldu. Proluton iğneye başlamıştım. Çok şükür geçti. Olabiliyor bazı kadınlarda demişti doktorum. Çok şükür 20. Haftalara geldim bak, olumlu düşün sen deHastaneyle iletişime geçtim gel bı kontrol edelim dediler hastaneye geldim şimdi