- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Canım dün tatildi uzaktan eğitim yaptık haftada 4 gün ya çarşamba boş. Bugün gittik ve de yarın var
Testi salı verdim canım benBugün test gününhayırlı haberler al canım
Sonucu aldım canım sen görmedin mi önceki sayfalarda. 179 çıktı 10. GünEeeee hadi sonuç ne kız ogrenmedinmi daha
Canım gebelikte progestan çok çok önemli aman deyim sen düşürme aynı devam et. Normal bir gebelik değil bizim ki.Canım dün tatildi uzaktan eğitim yaptık haftada 4 gün ya çarşamba boş. Bugün gittik ve de yarın varvalla çok güzeldi sabah erken kalkmayı hareket edip dışarı çıkmayı hayata karışmayı çok özlemişim. Biraz yoruldum ama kendimi çok daha zinde ve iyi hissettim. Sorun yok inşallah
Şu gaz ve şişkinlik beni resmen hayattan soğuttu 3-4 gündür canıma tak etti. Progestanı kendi kendime günde 2 ye düşürdüm sorumlusu sayıpkahvaltıda bir ölçek duphalac içtim internette gördüğüm iyi gelebilecek ne varsa yedim içtim dün. Üstüne bir de 1,5 saat yürüyüş yaptım anca söküldüm. Sistem çalışmaya başladı çok rahatladım şükür ya Şuan çok dikkat ediyorum her gün kuru kayısı kuru erik sabahları yiyorum. Kefir aldım onu içiyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyı yaşamam
Testi salı verdim canım benhayırlı haberleri aldım şükür haftaya kendisini de görürsek tam olacak inşallah. Senin de yeni tedavin hayırlı olsun inşallah su gibi aksın geçsin pozitifler getirsin
Sonucu aldım canım sen görmedin mi önceki sayfalarda. 179 çıktı 10. Gün
Aaaa görememiş olabilirim canım çok okuyamıyorum ya kaçırıyorum arada bı vok sevindim inşallah devamı gelir sağlıcakla kuzumCanım dün tatildi uzaktan eğitim yaptık haftada 4 gün ya çarşamba boş. Bugün gittik ve de yarın varvalla çok güzeldi sabah erken kalkmayı hareket edip dışarı çıkmayı hayata karışmayı çok özlemişim. Biraz yoruldum ama kendimi çok daha zinde ve iyi hissettim. Sorun yok inşallah
Şu gaz ve şişkinlik beni resmen hayattan soğuttu 3-4 gündür canıma tak etti. Progestanı kendi kendime günde 2 ye düşürdüm sorumlusu sayıpkahvaltıda bir ölçek duphalac içtim internette gördüğüm iyi gelebilecek ne varsa yedim içtim dün. Üstüne bir de 1,5 saat yürüyüş yaptım anca söküldüm. Sistem çalışmaya başladı çok rahatladım şükür ya Şuan çok dikkat ediyorum her gün kuru kayısı kuru erik sabahları yiyorum. Kefir aldım onu içiyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyı yaşamam
Testi salı verdim canım benhayırlı haberleri aldım şükür haftaya kendisini de görürsek tam olacak inşallah. Senin de yeni tedavin hayırlı olsun inşallah su gibi aksın geçsin pozitifler getirsin
Hosgeldin canım uzun zmandr yoktun
Bir an evvel artık adetini ol başla hayırlısı ile güzel haberini bekliyoruz
Ay çok sag olun kızlarİyiyiz canımHadi inşallah gecikmeden başlasın adetin de sen se tedavine başla
Ben bir süredir giremedim, yazışmalar çok birikmiş. Okumaya çalıştım ama çok mümkün olmadıCanım dün tatildi uzaktan eğitim yaptık haftada 4 gün ya çarşamba boş. Bugün gittik ve de yarın varvalla çok güzeldi sabah erken kalkmayı hareket edip dışarı çıkmayı hayata karışmayı çok özlemişim. Biraz yoruldum ama kendimi çok daha zinde ve iyi hissettim. Sorun yok inşallah
Bende düşürdüm sabah akşam 2 şer taneydi sabah 1 akşam 1 e düşürdüm sistem vermiyo doktor 3 yazmış düzeltin dedim yazarız bittikçe sıkıntı değil dedi sistem vermiyo siz yazarsinizda falan dedim sonra muayene falan derken yinelemeyi unuttum şimdi ustelemiyorum 2 tane bı sabah 1 akşam atıyorum hiç cikmiyo dışarı 2 atınca cikiyodu erimiyodu tam olarakCanım dün tatildi uzaktan eğitim yaptık haftada 4 gün ya çarşamba boş. Bugün gittik ve de yarın varvalla çok güzeldi sabah erken kalkmayı hareket edip dışarı çıkmayı hayata karışmayı çok özlemişim. Biraz yoruldum ama kendimi çok daha zinde ve iyi hissettim. Sorun yok inşallah
Malesef canım ya 3*1 ödüyor devlet.doktor ne yazarsa yazsın sisteme 3*1 olarak düşüyor. Bende 3*2 kullanıyordum hep çoğunu para ile aldım ama düşürme canım progestan önemli. Doktorun soyledigi gibi kullan. Arada bir böyle yapsan neyse ama sen devam et zaten yakın da bırakırsın artık 10 haftalık olmuşsun.Bende düşürdüm sabah akşam 2 şer taneydi sabah 1 akşam 1 e düşürdüm sistem vermiyo doktor 3 yazmış düzeltin dedim yazarız bittikçe sıkıntı değil dedi sistem vermiyo siz yazarsinizda falan dedim sonra muayene falan derken yinelemeyi unuttum şimdi ustelemiyorum 2 tane bı sabah 1 akşam atıyorum hiç cikmiyo dışarı 2 atınca cikiyodu erimiyodu tam olarak
Normal gebelik gibi deyip duruyorlar ama bize normal gebeler progestan kullanmıyor ki.. bizi mi kandırıyorlar nedirCanım gebelikte progestan çok çok önemli aman deyim sen düşürme aynı devam et. Normal bir gebelik değil bizim ki.
Lifli gidalara yönel. Hareket iyi gelir zaten. Arada duphalac içersin. Akşamları iç birde gündüz okulda falan sıkıntı yapmasın
Aaaa görememiş olabilirim canım çok okuyamıyorum ya kaçırıyorum arada bı vok sevindim inşallah devamı gelir sağlıcakla kuzum
Ben bir süredir giremedim, yazışmalar çok birikmiş. Okumaya çalıştım ama çok mümkün olmadısenin adına acayip sevindim can, sağlıkla kucağına al inşallah
Hamile kaldıktan sonra normal gebesin diyorlar ama bende inanmıyorum onaNormal gebelik gibi deyip duruyorlar ama bize normal gebeler progestan kullanmıyor ki.. bizi mi kandırıyorlar nedir
Tamamen bırakmadım da günde 3 ten 2 ye düşürmüştüm. Sorunum çözülünce geri başladım
Hareket sancı ve acılarımı arttırıyordu en başta o yüzden uzak duruyordum ama iyi geldi harbiden biraz sabırlı olmak lazımmış. Beslenmeye de dikkat edince şuan iyi gibiyim canım şuruptan içmedim bugün iyiydimSağolasın
Sen nasılsın? Senin yok değil mi bir sıkıntın?
Selam canm bi sorum olacak kimse soruma yanit. Vermedi, 2 ay üst üste opu olurmu igne tedavisiHamile kaldıktan sonra normal gebesin diyorlar ama bende inanmıyorum onabelirtiler başlar yavaştan canjm hazır ol
Şükür iyiyim canim. Sıkıntım yok. Ara ara oluyor tabi. 2 gündür kursagim yanıyor acayip derecede midemde bir şey yok.annemde bugün diyor ki bebeğin saçları çıkınca annenin kursagi yanarmış diye
Canım tam fikrim yok. Ama bence olmaz. Çünkü rahimin dinlenmesi gerekir arka arkaya iğne tedavisi ağır gelebilir. Sende öyle bir durum mu varSelam canm bi sorum olacak kimse soruma yanit. Vermedi, 2 ay üst üste opu olurmu igne tedavisi
Aynen para ile aldığımız daha çok oldu sgk li aldığımız a göre başta sabah akşam 2 şer di sonra kendim 3 e düştüm gece 2 koyup sabah 1 koyuyodum çünkü gündüz çok fazla erimiyo 2 tane atınca ya boşa gitmiş gibi oluyodu bı tanesi habire vc cikiyorum 3 lt yi aşkın su bitiriyorum gece gündüz vc deyim nerdeyse şimdi yeni yeni 1 e düşürdüm baktım yetmeyecek gene diye inşallah bunuda biraktirir zamanı geldiyse hafta içine randevu alacağım birazdanMalesef canım ya 3*1 ödüyor devlet.doktor ne yazarsa yazsın sisteme 3*1 olarak düşüyor. Bende 3*2 kullanıyordum hep çoğunu para ile aldım ama düşürme canım progestan önemli. Doktorun soyledigi gibi kullan. Arada bir böyle yapsan neyse ama sen devam et zaten yakın da bırakırsın artık 10 haftalık olmuşsun.
Dondurulmus**Arkadaşlar opu oldum. 6 gun gecti adet oldum. simdi bu adette mi transfer olacak, diger adette mi? Sabah arayacağım ama bekleyemiyorumm
Canım o değişebiliyo. Ben ilk adetle olmuştum ama 2 adet bekleyen de çok var. Doktoruna bağlı.Arkadaşlar opu oldum. 6 gun gecti adet oldum. simdi bu adette mi transfer olacak, diger adette mi? Sabah arayacağım ama bekleyemiyorumm
Benim de randevu 10 martta canım, tam 1 ay sonra görmüş olacam bebişi. Beklemek zor oluyo gerçekten.10 marta akşam 8 e randevu aldım göreyim artık bebişim i ya özledim 2 hafta oldu ne alemde benimle mi degilmi düşünüp duruyorum zaten geçmez artık günler saatler