- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Canım dün tatildi uzaktan eğitim yaptık haftada 4 gün ya çarşamba boş. Bugün gittik ve de yarın var valla çok güzeldi sabah erken kalkmayı hareket edip dışarı çıkmayı hayata karışmayı çok özlemişim. Biraz yoruldum ama kendimi çok daha zinde ve iyi hissettim. Sorun yok inşallahOptimussprime içtin mi duphalac gaz durumu geçti mi okulda ilk günün nasıldı
Şu gaz ve şişkinlik beni resmen hayattan soğuttu 3-4 gündür canıma tak etti. Progestanı kendi kendime günde 2 ye düşürdüm sorumlusu sayıp kahvaltıda bir ölçek duphalac içtim internette gördüğüm iyi gelebilecek ne varsa yedim içtim dün. Üstüne bir de 1,5 saat yürüyüş yaptım anca söküldüm. Sistem çalışmaya başladı çok rahatladım şükür ya Şuan çok dikkat ediyorum her gün kuru kayısı kuru erik sabahları yiyorum. Kefir aldım onu içiyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyı yaşamam
Testi salı verdim canım ben hayırlı haberleri aldım şükür haftaya kendisini de görürsek tam olacak inşallah. Senin de yeni tedavin hayırlı olsun inşallah su gibi aksın geçsin pozitifler getirsinBugün test günün hayırlı haberler al canım
Sonucu aldım canım sen görmedin mi önceki sayfalarda. 179 çıktı 10. GünEeeee hadi sonuç ne kız ogrenmedinmi daha