Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kriel Kriel Fly3646 Fly3646 ikili taramalar ne zaman başladı sizde kızlar ve nasıl yapıldı kan falan mı kaç tüp kansa benden biraz sıkıntılı kan almak korku sardı şimdiden ya 5 6 tüp alınırsa diye içerik olarak neye bakiyolar kan alınca tam kan gibi falan mi

Kriel Kriel Fly3646 Fly3646 ikili taramalar ne zaman başladı sizde kızlar ve nasıl yapıldı kan falan mı kaç tüp kansa benden biraz sıkıntılı kan almak korku sardı şimdiden ya 5 6 tüp alınırsa diye içerik olarak neye bakiyolar kan alınca tam kan gibi falan mi
Canım ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor burun kemiğine bakıyor doktor bunlari not alıyorlar. Yaşın gebelik haftan kayıt ediliyor ve alınan kan ile birlikte ortak bir grafik çıkıyor. Tek tup kan vermiştim ben iki degere bakılıyor. 12.haftam bitmişti yapıldığında.

Valla bildirmedim tup bebek olduğu için hiçte aklima gelmedi açıkçası bildirince ne oluyor?
Canım Gebeligini bildirmen gerekiyor. Giris yapiyorlr. Kan değerlerinle bakılıyor eğer hiç genel kan tahlili yaptrmadysan.mesela ben devlette yaptırmıştım ordan görüp bazı değerleri sisteme girdi hemşire. Kan gruplarını soruyo eşinle senin
Tetanoz aşısı için gün veriyor. 2 doz tetanoz vuruluyor gebelikte. İstersen ücretsiz vitamin veriyorlr.

Son düzenleme:
Valla bildirmedim tup bebek olduğu için hiçte aklima gelmedi açıkçası bildirince ne oluyor?
Bende öyle saniyodum ama bildirmek lazımmış sistemde orda da açıldı şimdi 4 kere gideceğim kağıt verdi Mart Haziran temmuz ve Ekim'de 2 aşı var Haziran temmuzda benim diğer 2 si izlem yaziyo bende duyunca dedim Allah Allah bebek dogduktan sonra gidilmiyomuydu falan diye de malesef gebelik te de gidilmesi gerekiyomus

Canım ultrasonda ense kalınlığı ölçülüyor burun kemiğine bakıyor doktor bunlari not alıyorlar. Yaşın gebelik haftan kayıt ediliyor ve alınan kan ile birlikte ortak bir grafik çıkıyor. Tek tup kan vermiştim ben iki degere bakılıyor. 12.haftam bitmişti yapıldığında.
Ay inşallah tek tup tur kan yaa çok zor aliniyo benden kollar delik deşik oluyo sonunda elimin üzerinden bebeklerden aldıkları kelebek denen aletle alıyolar oda çok can yakiyo çok içerde ve ince nerdeyse yok gibi damarlarım 😂 haftaya kontrole gidecem 10.haftam olmuş oluyo 2 hafta sonra da ona çağırır muhtemelen ozaman 3 lu su de mi boyle ki acaba

Ay inşallah tek tup tur kan yaa çok zor aliniyo benden kollar delik deşik oluyo sonunda elimin üzerinden bebeklerden aldıkları kelebek denen aletle alıyolar oda çok can yakiyo çok içerde ve ince nerdeyse yok gibi damarlarım 😂 haftaya kontrole gidecem 10.haftam olmuş oluyo 2 hafta sonra da ona çağırır muhtemelen ozaman 3 lu su de mi boyle ki acaba
İkili iyi çıkınca üçlü ve dortluye gerek duymuyor çoğu doktor canım.
Aynen ikili için tek tup ama diğer değerlerine bakmak isterse o zamn daha fazla alınır ☺️

Geçer canım normal zaten bu aşıda ağrı olur. Benim arkadaşımın kolu kütük gibi olmuştu ama bir kaç güne geçiyor. Tahlillerin çıktı mı. Bizim burada ersi gün çıkıyor sonuçlar
Evet çok ağrıyanlar duyuyodum ben de, yine halime şükür hafif ağrıyo. Daha çıkmadı tahliller canım yarın öğlene falan çıkar.

Tek tüp canım zaten 2 değere bakılıyo kanda 2li taramada. Bi de ultrasonda burun kemiği, ense kalınlığı ölçülüyo. Benim doktor 3lü 4lü istemedi, onlarla ilgili bilgim yok canım.

Tek tüp canım zaten 2 değere bakılıyo kanda 2li taramada. Bi de ultrasonda burun kemiği, ense kalınlığı ölçülüyo. Benim doktor 3lü 4lü istemedi, onlarla ilgili bilgim yok canım.
Anladim sevgili görümcem 5 6 tüp deyip korku saldı üzerime bı şoka uğradım 😂 için rahatladı şimdi biraz

Yok canım bende olmadı. Eğer ilactan olsa önceden de olurdu. Rahatsız edici boyuttaysa bir kan tahlili yaptr ya da doktoruna söyle mutlaka.
Yok rahatsız edici değil de ona yormustum dediğin gibi olsa başta olurdu 2 ay oldu geçti kullanali mantıken evet ki çamaşırı falan değiştiren biriyim ben rahat edemem biraz terlesem günde 5 kere nerdeyse alışkanlık oldu iyice 😂 bide zaten namaz dan dolayı da yani bı ilaç diyodum bilemedim çok rahatsız etmiyo allahtan şimdilik gittiğimde kontrole sormayı düşünüyorum devam ederse daha

X